Lundegård- önskar jag kunde dansa

Jobbade ett par timmar idag men dåligt väder gjorde att vi fick sluta tidigt igen. Satt vid TVn resten av dagen innan jag tog tag i saker och ting och började packa. Vi halv nio åkte mamma, jag och Maria till Lundegård och dansbandsveckan! 


Ikväll var det mitt absoluta favoritband Blender som jag ju inte kunde missa! De är så bra, tyvärr så spelade dom inte alla deras gamla riktigt bra låtar, men det var bra ändå. Vi köpte en av deras skivor som vi hade och alltid spelar på högsta volym och sjunger med till när vi åker till mormor men som tragiskt försvunnit.. Nu har vi i alla fall en ny!







Det är en sån underbar stämning här! Nu när jag är här känner jag verkligen att jag saknar att dansa, ångrar verkligen att jag låtit det rinna ut i sanden. Jag vill verkligen lära mig igen, och bättre! För det ser ju så roligt och härligt ut! Dessutom var det en riktigt gullig kille som kom fram och frågade om jag kunde dansa och jag kunde ju bara säga tyvärr.. Gjorde nästan lite ont i hjärtat. Till slut började det regna lite och jag frös eftersom jag inte rörde på mig så jag gick tillbaka till husvagnen. Nu ska jag sova gott!

Vi river hela huset

Föräldrafritt, let's go! Haha nej, inte riktigt. Maria och jag är själva hemma och vad vi har gjort är i princip dansa till hög musik, se på serier och käkat våfflor. Nu ser vi på the bodyguard, den är så bra! När vi var i London såg vi ju den som musikal också, det var riktigt häftigt!


Tidigare idag jobbade jag, men först tog jag en ordentlig sovmorgon och det var heeeelt underbart! Tyvärr innebar det supertråkiga vädret noll kunder så vi fick stänga tidigare, men jag klagade inte då jag frös så in i bomben trots fyra lager kläder! 

Kvällsfika på stranden

Imorse var jag på Algutsrum marknad med Märit och Maja. Det var fullt med folk redan innan tio och när vi åkte därifrån var det kö flera hundra meter! Jag köpte mig detta härliga sommarlinnet och ett par solglasögon.

Jobbade sedan elva till sex och idag var det nästan riktigt roligt! Trots extremt skiftande väder med både solsken och åska hade vi runt 70 gäster idag! Så vi hade mer att göra än vi brukar kan man säga, roligt när det händer något! Fick stå de två sista timmarna själv då den andra tjejen blev sjuk, men det gick bra tycker jag. Efter jobbet var vi ett gäng som jobbat på djurparken som drog ner till möllstorp och fikade vi vattnet. Så mysigt och så himla kul! Lärde känna nytt folk och troligtvis ska vi hitta på fler sådana här saker tillsammans, förhoppningsvis med många fler! 



Har ikväll bara varit hemma, skulle haft kompis här men det blev tyvärr inte så. Har i stort sett bara pratat med Maria och tittat på serier hela kvällen. Natten.. Måste verkligen sova nu, jobb imorgon också!

Middag på larmgatan 10

Jobbade 11-18 idag, tråkigt väder och dåligt med kunder tyvärr.. Direkt efter jobbet blev jag hämtade och vi åkte in till stan och åt middag på larmgatan 10 för att fira Tora som fyller år idag! Jag åt kyckling med potatisgratäng till varmrätt och glass med chokladsås till efterrätt. 


Pappa dessert hamnade på bild också!


Var verkligen mätt efteråt! Jag gick en sväng när jag kom hem och jag nu sett på tv en stund. Nu läggdags!

Byxor och tröja jag köpte igår, så nöjd!

En dag på stan

Har varit i Kalmar idag och shoppat med Josse. Fick ett moment inne på Gina och provade hur mycket grejer som helst, kan inte förstå att Josse stod ut med mig haha! Tack så jättemycket för att du följde med idag! Vi käkade lunch på IKEA (riktigt god schnitzel) och så gick vi en sväng på modehuset också.
Familjen åkte sedan till Nybro för födelsedagsfika hos Tora ett par timmar. Ikväll har jag varit hos mamma och städat hela mitt rum i princip, så skönt när man får väck allt, och ganska kul när man kan dansa fritt till hög musik under tiden! Har fått Marias gamla stereo då mitt gått sönder och man kan ju inte annat än att älska musik!
Klänning jag köpte idag, löv it. Note to self: måste sluta köpa klänningar.

Keep on working

Idag åkte vi tyvärr hem från Böda, tråkigt då man inte kan annat än att älska Böda! Såklart köpte vi deras goda frallor till frukost! På väg hem stannade vi på ett antal ställen på helt efter en klänning jag ville ha, men storleken var slut överallt! Till slut köpte jag en annan klänning, ett par suuuuperbilliga flippflopps och ett mobilskal då mitt gamla var väldigt trasigt.


Jag har också tränat idag, det blev drygt 3 mil på mountainbiken och därefter sprang jag två varv i spåret. Kändes riktigt bra! 
Så här pysslig är Märit, så snyggt!

Böda camping

Idag har vi utövat äkta campingliv här på norra Öland. Vi åkte till Valles och handlade lite (en hel del godis alltså), vi besökte också sportrean utanför Böda och jag köpte ett par tighta träningsshorts. Vi åkte sedan till den fantastiska Böda camping och åt klassiska campinglunchen pulvermos med köttbullar. Vi spelade minigolf allihopa och just som vi ska börja kommer kameragänget och ställer massa frågor! Finns det några traditioner när man campar? Är detta ett bra ställe att hitta en sommarflört på? Vi blev mest stumma så det sänds nog inte, men visst vore det roligt om det gjorde det! Minigolfen blev en spännande match, mer än så säger jag inte!

 Vi gick en runda på campingen och tittade på den vackra stranden och det iskalla vattnet.



 Slappade sedan i varsin stol utanför husbilen innan jag gav mig ut för att springa. Det har väldigt fina motionsspår här och jag tog mig runt hela 9 km drygt! Med en kilometertid på under 5.50! Så nöjd och så glad att jag gjorde det utan problem, all träning har verkligen gett resultat och det håller motivationen uppe! 
När vi skulle grilla började det såklart regna så vi fick äta inne i husbilen, men det var lika gott ändå! Efter åtta var det show på scenen, dagens var svenska klassiker. Riktigt bra var det, många härliga glada låtar som det var länge sedan man hörde men som man ändå älskar och nynnar med till. 




Nu är det dags att sova, hoppas jag inte vaknar av samma värme som jag gjorde imorse..

Mera camping åt folket

Igår jobbade jag och det var ärligt talat dötrist, för lite folk helt enkelt.. Vi fick sluta vid fyra när regnet kom så jag cyklade tillbaka till husvagnen på saxnäs och satt där inne och läste och myste i flera timmar medan regnet föll. Vid niotiden slutade det och mamma och jag gick på promenad i en timme bland villaområdet och de små sommarstugorna. Kände mest please vill också va stenrik och ha supersnyggt och nytt hus med stora fönster ner mot havet och typ en egen djungel med pool på tomten. Hihi.

Idag har jag också jobbat och det var kallt och tråkigt idag med :( slutade strax efter fem, cyklade hem och packade om för nästa campingsemester. Pappa hämtade mig och syster vid sex och vi åkte husbilen upp till Löttorp där vi stannade och åt pizza. Nu sitter vi i Böda hamn, vi gick en sväng och kikade lite på omgivningarna och nu smaskar vi på munkar jag köpte med mig hem från jobbet. Trevlig kväll!







En fantastisk midsommar

Min midsommar blev precis som jag önskade, den var perfekt! Vi vaknade runt halv tio och vi åt frukost med nybakta frallor utomhus. Sedan sprang jag en runda, duschade och fixade till mig innan vi åt den klassiska midsommarlunchen med ett par kompisar till familjen.

 Efter det blev det dans runt midsommarstången och det bjöds på glass till alla barnen, även jag tog en hihi. 







Tillbaka i husvagnen gjorde vi färdigt tårtan, en ny variant med digestivekex, karamelliserad mjölk, grädde, jordgubbar och riven choklad. Gu sa gott!

 Vi satt sedan i solen länge och bara njöt innan vi spelade volleyboll en bra stund. Lite senare grillade vi lite kött och korv och gick sedan bort till dansbanan.

 Maria och jag hyrde en cykelbil och körde runt på campingen en stund i kvällssolen, hur mysigt som helst.



 Vi stod sedan och bara lyssnade till musiken, gick längs stranden, kände på vattnet och såg på solnedgången. Och tänka er att det blev en midsommarafton utan regn! Så nöjd är jag med gårdagen, midsommar firas  allra bäst på en camping!



Camping 😍

Jag var hos tandläkaren imorse och fixade en sak som gått sönder, så tråååkigt att gå upp tidigt och åka massa buss.. Har sedan jobbat hela dagen, var absolut inget folk alls i badlandet idag så ni kan ju tänka er hur kul det var idag...
När jag kom hem la jag mig och sov, dötrött var jag. Nu är vi på saxnäs camping för årets midsommarfirande. Jag cyklade hit och hälsade på Ellen på vägen, så kul att prata av sig med henne! Klockan skenade iväg så vi som hade tänkt grilla köpte pizza istället, den satt fint ska ni veta. Nu är det sovdags men inte kommer det gå med tanke på typ vattenfallet som kommer från trädet ovanför oss var femte min typ och låter som stenkast typ. Typ. Äsch camping is life!




Spring för livet

Har varit ute på två löparrundor idag faktiskt, både innan och efter jobbet, känns bra! Jobbade 11-17 och idag var det ganska kul, kom lite folk idag faktiskt :) fick göra min första sockervadd och tänkas att jag lyckades!
Hemma tittade jag nästa avsnitt på orange is the new black, denna serie kommer göra mig knasig alltså! Käkade hamburgare för tredje dagen i rad idag, som om man inte får nog av dom på jobbet.. Har just duschat och gjort botten till midsommartårtan, nu läggdags! 



Hotellfrulle

Idag tog jag bussen tidigt in till Kalmar med Josse för att käka frukost på best western hotell igen. Åh det är så gott, så gott, riktig lyx är det för mig! 
Vi gick sedan på stan en timme, hon skulle lämna in sin brandfarliga laddare, har ni hört om det? Såklart är de ju slut nu i hela landet när alla kommer och vill byta in sina.. 
Tog vid elva bussen tillbaka för att gå till jobbet på en utbildning, den blev tyvärr framskjuten för min del så det var lite tråkigt och så men jag var hemma vid halv tre igen i alla fall. 
Åt upp gårdagens pannkakor med nutella och såg klart första säsongen på orange is the new black. Vilket slut?? Måste titta vidare imorgon!
Josse kom hit igen och vi har mest chillat och käkat godis haha. Behövs det med ibland. Nu är det nattinatti

I'M GOING TO AMERICA!!

Jag kom med! JAG KOM MED! Jag lyckades, jag tog mig förbi all konkurrens och fick igår det glädjande beskedet att jag får vara med i American studies, class of 2015! För att komma med har jag alltså både skrivit uppsats och varit på intervju, intervjun som jag trodde gick urdåligt, tänk så glad man kan bli över att ha fel! Jag fick en av de sju platserna som kursen har, av alla på hela skolan. Helt otroligt. Jag är så oerhört stolt över mig själv för en gångs skull, känns helt fantastiskt. Jag ska alltså läsa om USAs kultur, historia och hur deras liv är och hur det påverkar oss, detta kombinerat med engelska 7. Kursen kommer vara helt på engelska och allt som allt kommer jag ha 9 timmar engelska i veckan. Det kommer vara mycket arbete men jag tror helt klart det kommer vara värt det. Bli ännu säkrare i språket, lära känna nya människor, men framför allt, RESAN TILL USA! I maj nästa år åker vi till wilmington i USA för att bo hos familjer i ett par dagar för att se hur de lever, även något mer ställe ska vi till. Om vi i gruppen bestämmer oss för att samla ihop pengar kan vi också få möjligheten att spendera 2 dagar i new york! Är så otroligt tacksam för att jag får den här möjligheten och det är extra kul nu när jag faktiskt vet att jag har gjort mig förtjänt av den! Ser verkligen fram emot det här, ett spännande äventyr!

Mina saknade vänner

Igår kväll träffade jag Malou för vår årliga sommarkväll med glass och minigolf. Vi började med varsin rejäl glass på Hasses innan vi gick bort till campingen för lite minigolf. Hon blev i princip överkörd av mig i början, sen klantade jag till mig fruktansvärt så jag fick skämmas och förlorade :(
Idag har vi däremot träffats gamla högstadiegänget tillsammans. En tjej kunde tyvärr inte komma, men vi var tre tjejer i alla fall som gjorde hamburgare, åt kladdkaka och glass och chips. Tanken var att vi skulle grilla på stranden men det tillät inte vädret så vi var hemma hos mig istället och det blev minst lika bra. Efter ett par timmar kom även en fjärde tjej som varit på jobbet. Vi satt hela kvällen ute på altanen med tända ljus och pratade och det var så himla mysigt att sitta där ute när det duggregnade lite på taket. Bara umgås tillsammans nästan allihop, förstå att det var mer än ett år sedan! Kul att vi ändå fortfarande håller ihop! 






NYA JOBBET

Det var en nervös Hanna som stod på Öland djur och nöjespark parkering i lördags kvart i elva. Jag har blivit placerad i gatuköket i piratvattenlandet där vi säljer hamburgare, korv, kebab, fish and chips, våfflor och också popcorn, snacks, slush, sockervadd, glass och så småningom även mjukglass. Där jag står är det alltså väldigt stort, så det är tur att man är minst två! Efter ett tag kom det en tjej och lärde mig ordentligt hur alla maträtter skulle serveras och läggas upp, tyvärr fick vi inga matkunder i lördags på grund av det dåliga vädret vilket gör att det är ganska lite folk i badlandet. Igår däremot var det riktigt roligt! Fick jobba med en jämnårig trevlig tjej som visste hur allt skulle va och jag fick sälja de flesta olika maträtterna. Så det blir nog bra det här i sommar! Har varit ledig idag men imorgon ska jag tillbaka på någon utbildning tror jag. Har än så länge rätt bra tider, 11-17 så man hinner både sova och hitta på något på kvällen! 

Kusin student

Idag var det Vickans tur att ta studenten! Först imorse sprang jag en sväng innan jag gick ner till seasalt bakery för att köpa bröd att ha med mig till släkten. När jag sedan stod och väntade på bussen öppnade himlen sig och världens åskväder bröt ut. Och vad det regnade! Det piskade från sidan så det bästa för mig var faktiskt att ställa mig bakom busskuren!
Till slut stod jag utan för stagg och väntade på utspringet som vi inte såg något av. Även där vräkte regnet ner så det kan inte varit så kul för dem att åka flak. Men de var nog lyckliga ändå hoppas jag! Vickan var så glad!



Kusinerna!


Vi åkte sedan hem till dem och de bjöd på en fantastisk god buffé med jordgubbstårta till efterrätt. 

Tog några knasiga bilder på mamma och mina mostrar, men dem bilderna vågar jag inte lägga upp här..
Nu är det dags att sova, imorgon väntar spännande nya upplevelser!

TANDSTÄLLNINGEN ÄR BORTA

Igår, äntligen, efter 14 månader, fick jag ta bort den! Vilken fantastisk känsla! Så lena tänder jag har! Kan bara gå runt och le nu och visa upp mitt smile utan att vara rädd för att det ska se konstigt ut eller att läppen ska fastna i den. YES! Pappa var snäll och bjöd mig på glass efteråt för att jag orkat stå ut. För det har verkligen varit för jävligt vissa stunder, första veckan gick det endast att få i sig flytande föda och potatismos i princip. Det har gjort förbaskat ont och stört mig i min vardag oerhört mycket, inte kunna äta vissa saker och alltid efter måltid sitta och rensa matrester som man inte vill ska sitta kvar resten av dagen. Men jag är ändå glad att jag gjorde det. För även om jag hatat det så många gånger, även om jag inte tyckte att jag behövde den överhuvudtaget, så var det värt det. För se så fint det blev!!
Efter
Under (första dagen, SMÄRTA)
Tandställningsfrendos
Före


Hemska bilder, men man ser skillnaden i alla fall. Här har jag fått den första delen av tandställningen, men den var alltså inte alls lika illa. Förutom ett antal munblåsor jag fick av den..

SOMMARLOV







Igår var det till slut skolavslutning. Vi började i klassrummet där vår helt underbara och absolut bästa lärare och mentor berättar att han ska sluta. Känns helt meningslöst med skolan nu, vi som skulle ha honom i nästan hälften av ämnena i tvåan, ska alltså få en helt ny lärare.. Suck, så himla tråkigt. Inte nog med det ska HÄLFTEN av de som jobbar som lärare på skolan sluta. Hälften! Helt sjukt egentligen. Bäst att de fixar de här snyggt nu CIS! 
Hur som helst fick vi lite fika innan vi hade avslutning på Kalmar teater. Sedan var det sommarlov! Inte fick vi någon chans att säga hej då till lärarna heller.. Jag stannade i alla fall kvar för att se när treorna sprang ut på larmtorget, två år kvar för mig.. 



Åkte sedan hem och träffade Josse under kvällen. Vi gjorde i princip ingenting men det var jätteskönt med sällskap, tack Josse!
Mamma kom sedan hem och lagade favoritmaten för att vi slutat skolan! Till efterrätt gjorde jag mugcake, så gott men så mäktigt. Satte mig sedan och började titta på Orange is the new black, serien som alla pratar om och som tydligen ska vara så himla bra, så jag gav den en chans och gillar den än så länge! Till sist fick Maria och mamma ett ryck och jag följde med in till media markt och köpte hörlurar till Maria som ska åka till Stockholm imorgon, fusk..
Nu är det lov i alla fall men någon sovmorgon blir det inte här inte..

Jacqueline student

I tisdags hade vi friluftsdag för alla ettor på skolan, men jag behövde åka redan vid elva så jag slapp den tråkiga delen hihi! Vi åkte till Växjö och såg Jacqueline springa ut från sina tre år på Kungsmad. Solen sken och det var helt galet varmt!


Vi stannade sedan kvar och såg på när de åkte runt på flaken, och under tiden tog vi en glass.



Vi begav oss sedan till Emmaboda för att fira henne ytterligare. Det var riktigt trevligt med god mat och Jacqueline sprudlade av glädje! Det bjöds också på en riktigt tjusig tårta, och den var så god, precis sådan jag vill ha!



Misslyckad intervju och tandläkare

Igår åkte jag till tandläkaren as usual, och vet ni? TANDSTÄLLNINGEN SKA BORT! Blev jätteöverraskad när hon sa det, kan ni tänka er hur glad man blir? Så på torsdag ryker den! Wihoo!
Inte lika kul var det lite senare när jag skulle på intervju, på engelska, för att söka till en kurs jag väldigt gärna vill läsa till hösten, och det finns bara 8 platser. 10 min har man på sig. Och det gick skit. Har aldrig pratat så dålig engelska, just för jag var så sjukt nervös! Var helt virrig och var så fruktansvärt besviken när jag gick ut. Så tråkigt att man ska sabba det på endast 10 minuter.. 
Jag åkte i alla fall sedan hem, lagade lunch, ringde jobbet som har fixat mig ledigt på midsommar (thank you), sedan låg jag i solen och stekte i två timmar! SÅ. UNDERBART!! Jag lagade sedan middag till hela familjen och jag blev riktigt nöjd med min pasta carbonara!
Efter det tog mamma och jag en cykeltur, jättemysigt var det! 2,7 mil eller något sådant blev det.



Sövde triathlon

Igår fick jag gå upp halv sex för att åka vidare till till Sövde i Skåne. Jocke körde en halv ironman och vädret var riktigt härligt. Medan han kämpade för fullt låg vi och latade oss i solen och när han kom förbi växlingsområdet stod vi och hejade. 






Vi var hemma efter nio och ni anat inte hur trött jag var då, för lite sömn flera nätter i rad. Har i alla fall haft det jättetrevligt i Norje och nu är det bara sluttampen av skolan kvar!

Summerday in Norje

Vaknade av hårdrocksmusik imorse när de antagligen skulle prova ljudet eller något, kul.. Inte många timmars sömn och det kommer det verkligen inte bli inatt heller! Vi åt i alla fall en härlig frukost ute på soliga altanen. Jag har mest slöat hela dagen och läst illustrerad vetenskap. Vi har lagat mat mest hela tiden tycker jag och till lunch hade vi lite plockmat som Margreth är så duktig på att göra! Mina favorit är helt klart pizzabullarna. 
Jag gjorde sedan tårta och vi firade Jacqueline och Jacob som har fyllt år nu. 



Följde med ner till vattnet med det var så kallt att jag fick kramp så stannade vid knäna. Nu har vi också grillat igen och gått ännu en sväng runt festivalområdet. 
(Nya klänningen som jag införskaffade igår)
Dags att sova nu efter ännu en varm och härlig dag, riktig sommarkänsla! Natti

Sweden rock

Imorse var det full fart med att packa och dona och fixa grejer och så. Till slut kom vi iväg och vi var framme här i Norje och Sweden rock strax efter ett. På vägen ner gjorde vi vårt vanliga glasstopp, se vilken jätteglass vi gick för 25kr! 

 Vi har sedan mest tagit det lugnt, suttit i solen och läst tidningen typ, rätt skönt att bara vara liksom. Vi har sedan grillat och så gick vi bort till festivalområdet. 

Lyssnade på musiken, såg på alla människor och tittade runt bland marknadsknallarna. Köpte två saker som jag är riktigt nöjd med, men det får ni se imorgon. Mamma och jag delade på den här doughnutglassen, kan ni tänka er hur gott det var? 

Nu ligger jag i husvagnen och tänkte sova, men med tanke på att scenen är ca 200 meter bort och de kommer spela i typ två timmar till räknar jag med att inte somna än på ett tag.. Dagen har varit väldigt bra idag ändå, jag mår lite bättre nu. Det är ju så mysigt här i Norje i deras stuga, och så spännande med all rörelse här runt festivalen! Sov gott!

Nattbak

Idag känner jag mig lite bättre till mods så jag tänkte berätta vad jag gjorde igår trots att det mesta var skit.
Vaknade jättetidigt, kunde verkligen inte sova. Ingen i klassen visste om vi hade lektion eller inte och läraren svarade inte heller på mejl så jag åkte in till skolan för att vara säker. En tjej redovisade och lektionen var klar på tio minuter. Satt sedan i skolan från halv nio till klockan tio och väntade på att affärerna skulle öppna. Gick sedan runt i min ensamhet i några timmar och tittade lite. Åkte sedan hem, åt lunch och packade. Sofia kom över en stund och vi åt en fantastiskt god(dock mäktig) mugcake! Snabbaste och godaste fikan som finns!

 Jag åkte sedan in till stan med mamma igen och vi flängde runt på stan i ytterligare några timmar, jag köpte mig en bikini på stadium och vi köpte några födelsedagspresenter.
Vi orkade inte laga mat så vi hämtade hem snitzare från Hasses. Vi skulle också baka något att ha med oss till idag så runt halv tolv var jag färdig med det. En pollykaka och en kladdkaka med toscatäcke, mycket gott och enkelt det också! 



Blev en sen natt och jag somnade först klockan två. Tur att denna dag blev betydligt bättre.

Det är inte bra nu

De här två dagarna har inte varit bra. Jag mår verkligen inte bra. Jag har stängt in mig, stängt av alla känslor, det kanske inte syns, men det är inte bra. Det är väldigt tomt just nu. Jag är tacksam för att vi ska åka iväg imorgon, för här klarar jag inte av att stanna kvar. Jag vill bara bort, jag vill bara glömma det här. Jag vill bara ha hjälp att komma ur det här. Jag orkar inte. Jag orkar inte må så här. 

Skattjakten

Idag har jag sprungit fram och tillbaka överallt känns det som. Började morgonen med att gymma med Ellen. Sedan tog det fart ordentligt. Vi i elevrådet som idag bara var tre personer fick hålla i årets skattjakt för treorna. Vi gjorde igår en lista över saker de ska göra som de får olika mycket poäng för, bland dessa fanns bästa utklädnad, simma genom kanalen, bli utslängd från en butik, klämma en lärare på rumpan, åka polisbil, cykla genom giraffen, gå följa John bakom en främling mm.. Det har varit så otroligt kul att få se allt detta ska ni veta! Vi har suttit nästan hela dagen i elevrådsrummet men det har Inge varit en lugn minut. Vi var smarta nog att utnyttja det här lite, så en del poäng fanns att hämta om man köpte mat till oss, eller någon fin inredning till rummet. Ibland har det alltså sina förmåner att vara elevrådsrepresentant!


Ikeapizza och en och annan cheeseburgare fick vi också. Även några gosiga kuddar och muggar! 

Idag har jag på mig den här nya klänningen från HM som jag köpte i söndags. Älskar ryggen på den och precis rätt model för mig!



Till sist har mamma och jag varit på vår sista crawlkurs! Det har varit otroligt lärorikt och kul så det känns väldigt tråkigt att det är över tycker jag! Nu är det bara att fortsätta nöta till det sitter perfekt! God natt på er!

JAG ÄR SÅ STOLT

Det är inte ofta jag säger det här, men idag är jag riktigt stolt över mig själv. Första året på gymnasiet och har toppbetyg. Det är för den här känslan som man kämpar så hårt. Helt fantastisk är den, att veta att jag gör det här så himla bra. Något jag faktiskt är riktigt bra på. Pappa köpte mig en Ben and Jerry, och det smakar om möjligt ännu bättre när man vet att man har förtjänat det. Nu ska jag slappa hur mycket som helst, bara njuta av sommaren och senare, smått ladda upp för hösten. Sommarlov du är så nära!



Vann goodiebag från Actic!

När jag kom till simhallen idag såg jag mitt namn i receptionen! Jag hade vunnit än tävling och fick en hel goodiebag med härliga sportartiklar, förstå hur glad jag blev!
Tröja, vattenflaska, handduk, mössa osv, riktigt bra grejer! Så nöjd!
För övrigt idag har det också varit riktigt bra! Startade dagen med träning då min lektion innebar noll för mig då jag är färdig med allt, så jag satt på cykeln i gymmet i 40 min innan jag sprang 3 km med Ellen. Efter det satt jag med elevrådet i ren panik och gjorde klart skattjakten treorna ska ha imorgon, hoppas verkligen det blir bra nu! Under eftermiddag fick vi tillbaka våra mattenationella och jag blev så lycklig! Avslutade med brännboll på idrotten. Gick sedan en stund på stan igen för att fördriva tiden, gick sedan upp till mamma och hälsade på henne på jobbet i deras nya lokaler, sedan gick vi tillsammans och simmade. Nu läggdags! Sov gott

Ibland går det bra

Vaknade relativt tidigt imorse, känner att jag inte behöver lila mycket sömn längre? Kan möjligtvis bero på att det är ljust större delen av dygnet nu i och för sig! Började titta på en film som jag behövde se för grej vi ska göra i skolan på tisdag, men sen fick jag nog och la mig på balkongen och solade en timme! Precis lagom varmt var det, super! Lagade sedan mat, schnitzel som är så gott verkligen! Åkte sedan in till stan och skulle titta på två saker (samma som häromdagen) men icke denna gång heller :( gick bort till simhallen men väl där inser jag att jag glömt både tofs och simglasögon så jag fick simma bröstsim bara, men bättre än inget. Kom hem och såg klart på film, käkade supergod hamburgare till middag och nu har mamma och jag varit ute på en kvällsrunda. Ni kan ju tänka er hur fantastiskt det är att vara ute att springa i solnedgången längs med vattnet på Öland! 


Underbar klänning jag köpte idag! Sommaren är här! ❤❤❤

RSS 2.0