you make me happy

you are the only one that can make my day just by smiling at me.

Äntligen, verkligen äntligen har jag fått träffa mitt hjärta! Tog en promenad och pratade om allt mellan himmel och gjord, underbart!
Everytime I see you I want to throw me into your arms.


I hate it, I really do.

sista innebandyträningen igår. ni fattar inte hur mycket kraft den mening sög ur mig av att skriva.
Innebandy betyder verkligen allt för mig och jag ska verkligen satsa, träna med klubban varje dag har jag bestämt mig för. Jag är så otroligt glad över mitt lag, vi kan inte annat än vara riktigt fucking stolta över oss själva. Bandet till alla i laget är extremt därför gör det så sjukt ont med vetskapen om att den slut nu. För alltid. Det är vårt lag som gör det roliga och nu ska vi splittras av tusen olika anledningar. Det gör mig ont och jag deppar sönder. Flera månader utan innebandy, hur ska det gå?
Kände bara att jag behövde skriva det, men ändå ingen som fattar.

Innebandy ♥

feeling high

skrev inte igår för hade inte tid alls. Emme bjöd hem mig på plättar efter 'jobbet' igår, supermysgt! Traskade sedan hem till mig och såg på Glle, ska jag nog ta och göra nu med.

Blabla, mycket och göra, ni fattar? Fick varje fall typ panikattack igår, stortjöt och tårarna forsade. Fanns ju en del små anledningar men inget seriöst. Ibland kan det bara vara skönt att lätta på trycket ju, right? Tur att jag har mamma ♥

Kännt mig lite stressad och sådär så blir helt till mig ibland, mycket obehagligt. Har helt tappat aptiten, är aldrig hungrig och har inte ätit sedan lunch idag. Inte konstigt att jag är trött hela tiden men kan ju även bero på att jag har så svårt att somna och måste upp kvart över fem. Mental stress eller vad man kallar det, man kan inte sova, blir stressad för det och sen kan man verkligen inte sova. Nog om det!

hav a nice day or what?

andra dagen- sååå mycket roligare

igår fick jag ju se hela hotellet eftersom jag städade, lärde mig ett och annat om hur jobbigt det faktiskt är och knep hur man bäddar snabbare ;)
Idag började jag iaf vid sju med frukosten, plockat disk, rullat skinka, skurit leverpastj, skruvat ihop kakfat och plockat varor mm. Riktigt kul faktiskt! Skönt när man kan ta lite egna initiativ istället för att hela tiden behöva fråga vad man ska göra. Lina, min handledare var med mig i frukosten idag, jättetrevlig! Hjälpte till att bädda lite sängar sedan också för tydligen är det väldigt mycket folk idag så städerskorna behövde lite hjälp, då rycker lina och jag in! Slutade tjugo över ett idag, helt okej faktiskt ;P Ska vara på frukosten imorgon också fast med en annan tjej, Alexandra heter hon, hon var sjuk idag.

Varit på utvecklingssamtal idag också, jag måste vara ett änglabarn (a) ;)
Klubbkväll på team sportia för FGOIF så mamma och jag åkte dit. Hittade en sport-bh och ett supersnyggt blått träningsställ, supernice (y)

Lägger mig tidigt ikväll, upp vid halv sex imorgon med..

min första prao

sög.
att praoa på hotell tänkte jag att fixa mat eller stå i reseptionen med icke sa nicke, städ i sex timmar -.- har sjukt ont i ryggen efter bäddat ett trettiotal sängar och tömt ett femtiotal papperskorgar..
jag längtar till skolan :O hade inge lunch heller, så var vrålhungrig när jag slutade! sjukt ju.
börjar vid sju imorgon, jippi..!

ae, hoppas verkligen mina klasskompisar har det bättre än jag just nu, detta suger.

världens bästa lag

först och främst, matchen mot craftstaden.
vi spelade vårt spel och det var väldigt jämnt även om dom var dubbelt så många som oss. Vi får iaf powerplay och där sätter fia bollen i mål! Sen hände lite grejer och det var världens liv och alla sker och ha det för sig konstiga grejer men som tur var lugnade sig sen. Fick ytterligare ett powerplay sen där Ida sätter 2-0! Matchen slutar till sist 2-1 efter att vi bara var sju spelare andra perioden. Ni kan aldrig förstå glädjen av att vinna mot dom, vi har alltid förlorat, med endast ett mål.. En rolig match helt enkelt och för en gångs skull med sjyst spel.

 

SILVER

efter 16 blåmärken/bulor/skrapsår/svullna öron, sju matcher med 9 spelare och min livs bästa match i bagaget kan vi inte vara annat än nöjda med en silvermedalj. Det var ju trots allt 96orna vi mötte!

Sorgligt att vi ligger absolut på toppen när säsongenär slut :/ Vi har gjort den här cupen så otroligt bra så det är bara att bocka och buga för varandra. Dagens match mor craftstaden är verkligen något att minnas, länge sedan jag var så glad!

 

Älskar er tjejer, ni är guld  värda <3


vidare till semi!

vi klarade av hovmantorp väldigt bra och vann med 4-0 som tog oss vidare till semi! Mot våra värsta rivaler. Craftstaden.

orkar...inte...!

ni skulle INTE sett vår sista match igår alltså. Mina ben var helt slut och jag var helt borta  tankarna, gjorde min sämsta match på länge! :/ vi vann iaf med 2-0, fiasko med tanke på att vi hade bollen HELA tiden. whatever.
Gruppetta iaf så vid kvart i nio är det dags för kvartsfinal! Jag som knappt orkar gå till bilen...

åh vad jag är bra!

hemma igen för lite vila, skönt! mot carlshamn vann med 4-2, helt OK match :)
mötte sedan våra rivaler från skolan, SSG. Vinst med 8-2, jag gjorde hälften av målen! Helt otroligt ska jag säga er, haft måltorka nu i snart en månad men nu bara låsnade det! Ni förstår inte hur lycklig jag blev när jag kom friläge efter friläge och faktiskt satte bolen i mål! Blev stolt matchens lirare så nu är jag sjukt pepp!

Ska äta hamburgare snart, (bra uppladdningsmat va?) och vid halv nio drar jag iväg, igen.


färjestaden 2-0 vimmerby

yes,yes, bra jobbat chhhhejjjjoooorrrrrr :)
hade övertaget hela tiden faktiskt, konstigt att vi inte fick in fler bollar. Tog det ganska lungn, vi är bara åtta utespelare med tre matcher kvar idag, gäller att samla nya krafter nu!

Nu ska jag äta nåt och sen ska vi åka in igen, match vid halv ett mot carlshamn, nu kör vi!

skitdag :/

ingen bra dag för mig ska jag säga er, tummen ner för det.
Fotbollsträningen var helt konstig för min del, orkar inte förklara.
Ska iaf sova nu, ska upp som en vanlig skoldag imorogn, första matchen är tjugo i nio. Det är fair play cup i kalmar jag snackar om för dom som inte förstod ;) förra året vann vi men i år möter vi 96tjejer så vi hoppas inte för mycket. Dessutom är vi bara åtta utespelare.... :O Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt men kan ju bli lite svårt att hitta en dator i stan om ni förstår vad jag menar?

god natt readers, sleep well

taggar för fotboll!

har inte hänt ett dugg kul varken idag eller igår, snarare saker som bara gör mig sjukt irriterad :/
nu ska jag iaf cykla bort till fotbollsträningen för första gången på mycket länge! :)

tycker ni kan kolla min lilla 'skolblogg' också, ni förstår när ni läser ;) har inte kommit så långt med tycker ni kan följa den från och med, nu. :)
http://hannapskansen.blogspot.com/

you confuse me

matchen gick väl helt okej men förlust med 4-1. Sist blev det väl 8-2 eller nåt sånt där (kan det bero på att jag inte var med? ;) jag gjorde iaf vårt enda mål, och matchens sista, och snyggt vare! behöver inte ta mer om det nu för nu måste jag faktiskt sova :/

god natt


härliga humör

musik (som jag önskar jag fick ha på högre volym), härligt vårväder och tagga för träninsmatch får mig att må toppen!

tyvärr drömde jag det värsta av allt inatt, ni anar inte vilka rysningar jag får av att tänka på det, jag får inte ut det ur hjärnan. Jobbigt ska jag säga er, det suger sig fast där och förstör allt.


'Bengt' är så cool tycker jag, saknar honom :(

föta cheyyyooorrrrrrrr

emme och jag är för söta :)
gissa vad vi gjort idag, precis som varje tisdag?

praoplats- check

äntligen har jag fixat en praoplats, dessutom som jag är nöjd med ;) klockan nio på måndag ska jag vara på slottshotellet i kalmar på min första prao :D
slödag för övrigt, tisdagar är veckans värsta skoldag.. :s tur att solen skiner, NI VILL JAG HAR SOMMAR!


härliga sommarminnen..

härliga sol!

åh vad det är underbart väder ute! vill bara hoppa och springa runt som en galning just nu!
min lille sötnos är ÄNTLIGEN tillbaka i skolan, vi slutade skolan halv tolv, har bakat kärleksmums hos annie och gått en långrunda med henne också. Helt underbart är det i detta vårväder!

har försökt få tag på en förbaskad praoplats men jag verkar inte lyckas -.-

drar nu på scouterna, var eeeevigheter sen :(

nu ska jag gå och lägga en devlin!

jo igår då, var på bio med josse först,'hur många lingon finns det i världen'- vad är det för filmtitel egentligen? sjukt bra film och absolut värd att se! Tycker ni ska boka med en gång faktiskt, toppenfilm alltså! Vi funderade först om vi skulle följa med mamma och lillasyrran på hotell gyllene knorren klockan fyra också men så blev det inte och det var väl tur det. Annie ringde precis innan filmen började och frågade om vi kunde gå på bio senare ikväll. haha, ja så jag fick springa bort från saga till biostaden för att se 'min låtsas fru'. Hahahha, -jag ska gå lägga en devlin nu/ jag ska gå och skita nu! Ni förstår om ni ser filmen. ;) Sånt som annie och jag tycker är kul, hehe -.-Sjukt bra film den också, lyckad kväll eller vad? ;) annie slagga hos mig sen och ni skulle se vilka konstiga drömmar jag hade inatt, hihi.
tog bussen in till stan igen... hansa city däremot den här gången. Köpte dricka med gratis påfyllning, två varmkorv och en mjukglass på Ikea för tjugo spänn, helt sjukt ju! (y)
Jag har shoppat otroligt mycket på bara några dagar nu, inte bra alltså. Men känslan att sätta på sig något helt nytt varje dag i en vecka är nice ;) fyra tröjor, chinos, skärp och parfym har jag hittat, men det var värt varenda krona :)
slappat hos annie en stund nu framför inspelat solsidan men sitter nu hemma och ugglar. Ska nog göra toast nu, gottgott!
kisses :*

biodags!

sitter här med josse och slöar, tar snart bussen in till stan. Ska se 'hur många lingon finns det i världen' på bio :)
pizza till lunch, inte helt fel ska jag säga er, men mår riktigt illa :S
matchen imorse gick sådär, det var ju ändå 96tjejerna vi mötte. sista seriematchen var det också, lite tråkigt men vi laddar för fair play cup på lördag!

friday night :)

slötittat på let's dance ochnu är det parlamentet som gäller!

åh, har försökt fixa en bra proplats i evigheter och har verkligen försökt allt men inte har jag lyckats. Fick bli ett val på skolans redan fixade platser så altså blev det hotell skansen, det ändå som lät hyfsat okej på den lappen..

saknar jesper alldels för mycket just ikväll, vet inte varför. Inte okej att vara sjuk i nio dagar! :(

match tidigt imorgon, hörs väl någon gång på dagen. god natt

då var det ju den där rubriken igen..

igår hade jag som sagt studiedag, jättegutt! var i stan med josse och hittade fyra tröjor! inte en krona betalade jag heller ( ♥ presentkort) :) tog en promenad med annie senare också upp till huset dom bygger, har inte varit där på jättelänge. DU FÅR INTE FLYTTA ANNIE! okej vi snackar 5 km, men för MIG känns det som 5000 eftersom du nu bara bor två hundra meter härifrån..

idag var det bara skola som vanligt, inget speciellt förutom att jag fick tillbaka mitt matteprov, full pott eller vad säger man? ;)

fotbollsträning idag också men jag satt bara och kollade, min förkylning är som en förbannelse över mig.

kyckling och nudlar står på menyn för ikväll, någon som vet vad det är på tv?

kram eller vad man nu säger? :)

rubrikjävel

ni får verkligen ursäkta mig för mina dåliga rubriker, den är bara dum och i vägen eller vad säger ni? vi skrotar den tycker jag, :)

hyfsat kul var det på träningen när laget mötte 95killarna, Själv spelade jag inte för att jag pracis varit sjuk. Sex mot tre var vi men ändå förlorade vi, hehe...
Kollar nu på greys anatomy, helt okej!

Studiedag imorgon, JAAAAAAAAAAAAAA!

hallå igen!

förlåt att jag varit borta så länge, inte haft tid eller lust att skriva helt enkelt. Vi kom sexa i falun vilket betyder att vi är sveriges sjätte bästa lag :D inte sådär jättedåligt direkt..

sitter nu hos Emilie, ska nog snart gå ner och äta kladdkaka! yess!!

home sweet home, and away again!

ja, jag är ju hemma nu! kom hem i tisdags kväll och då kom min lilla sötnos hit och sen var jag i skolan igår också förstås. Fia och jesper hängde med hem och sen var det sista träningen inför Falun. Så därför har jag tyvärr inte haft någon tid alls att skriva, förlåt mig! Men om tio minuter åker jag igen, känns hemskt att säga hej då till alla igen, har ju bara varit hemma en dag! Men det är ju värt det som sagt för nu ska jag sätta mig i en buss i tio timmmar upp till Falun och Sm-slutspel i innebandy! NU VINNER VI DET HÄR OCH BLIR SVERIGES BÄSTA F-97LAG!
vi hörs på söndag hoppas jag, ha det bra readers!

RSS 2.0