Härlig dag!

Torsdagar brukar vara avskyvärda men inte idag! Fick just ett mejl av min lärare och jag fick B på min Israel/Palestinainlämning som jag slet så med, känns väldigt bra! Maria lagade mat innan idag och ugnspankakan såg lite väl stor ut.. Men den blev normal när vi tog ut den och den blev riktigt god ändå! Har just varit ute och gått med en kompis och jag hade väldigt trevligt ska jag säga. Nu är det plugg inför tyskaprovet imorgon!
Det här gör vi på no-lektionerna nu för tiden, på lärarens begäran.. F- i bild eller vad?;)


Bokrea

Tyvärr finns ingen riktig bokhandel i Färjestaden men de sålde lite böcker på Ica så då köpte mamma två till mig! Ska jag spara till London, läser alltid så mycket när jag är på resa!


tingsrätten

Idag har klassen varit på ´studiebesök´ på tingsrätten, eller vi gick på två rättegångar. Det var rätt intrssant att se hur det gick till. Fast den andra rättegången blev inställd för att den åtalade inte fått någon försvarare så vi fick åka hem redan tjugo över ett! Nu har jag bara gjort lite korv och slappat. Ikväll är det fika med laget och så är det plugg som gäller!

A

Hur lycklig som helst! Jag fick A på nationella svenska läsförståelse! Jaaaaa! Filip och jag står nu och lagar mat sen blir det nog lite plugg och sen ska jag till tandis vid sex!


Tillbaka till livet

Första dagen tillbaka i skolan var inte så farlig, den gick rätt fort faktiskt! Stack till träningen ganska fort när jag kommit hem men hann i stort sett bara vara med på uppvärmningen innan jag var tvungen att sticka till scouterna. Vi hade gemensamt igår så alla åldrar var tillsammans och gjorde mänskliga spindelnät och så! Såg såklart underbara, roliga Ullared när jag kom hem! Nu är jag på väg till skolan. 
Vi fick i uppgift att göra en snölykta på 5 min igår, de svar de snabbaste fem min jag har varit med om, men vi lyckades!

Müsli

Ja det har gått sådär med skolarbetet måste jag säga... Var ute och gick med lillasyster och mamma, köpte ny foundation och så har jag gjort egen müsli idag! Imorgon är det tillbaka till vardagen igen, bu och bä åt det!


Plugg på lovet, inte okej

Sitter och jobbar klart mitt no-arbete just nu, suck suck. Hoppas på att kunna hitta på något roligare till kvällen när jag är klar med det här!


Ego

Movietime again!

Svartbäcksmåla I'm alive

Idag har ena familjen åkt skidor i svartbäcksmåla! Jag har aldrig åkt skidor i backe förut och det är ju bra om vi provar det innan vi åker till Åre om en månad. Vi hyrde skidor och sånt där och jag blev helt förskräckt när jag insåg hur jobbiga pjäxorna är.. Försökte oss sedan på knappliften, vilket gick åt skogen.. Trillade 5 gånger och allt gjorde ont så jag gav upp. Försökte sedan i miiiinibacken där det bara var ett snöre och inte så brant så där kom jag upp för backen iaf! Sedan kom Jocke och försökte förklara hur man gjorde så efter ca tre åk kunde jag hålla mig på benen hela vägen haha! Sedan grillade vi korv och drack varm oboy. Skulle sedan ge mig på den stora ören igen och då helt plötsligt kunde jag mes en gång! Sedan var det bara att åka ner och Gud vad fort det gick! Men till slut var det ju riktigt roligt! vi åt på McD på vägen hem för alla var så trötta. Nu ska Filip och jag på bio igen!
 
jag har redan skrivit två inlägg idag men någonting är fel antingen med mitt internet eller med blogg.se appen. Av någon konstig anledning hamnar också bilderna på snedden..

Fredag!

Har tränat innebandy nu och det var såå kul nu när vi var så många! Har ätit middag och nu är det dusch och fredagsmys som gäller!


Lavendel shopping goodiebag

Tog en sväng förbi Borgholm på vägen hit, såg den hör tröjan i tidningen och var bara tvungen att ha den! Kostade 299 och om man handlade för 300 fick man en goodiebag så som tur var hittade jag fyra lådor där allting kostade 10 kr! Köpte då dessa strumpbyxor, ångrar att jag inte köpte en vit basictröja också..
I goodiebagen fanns en kort som ger 20% rabatt nästa gång, strumpor, mobilskal(dessvärre till iPhone 4), läppsyl, nagellack, lite godis, penna och plåster!


Fika


Älskade fågelkvitter

Senaste inlägget skrevs vid nio igår kväll men blev publicerat först idag så ni vet det!
Just nu är Filippen och jag på väg upp till honom, vi ska hämta lite saker till imorgon när vi troligtvis ska till svartbäcksmåla och åka skidor. Jag kan inte åka skidor.. Men jag måste ju prova innan vi åker till Åre om några veckor!


Myyys

Ja, tror Filip och jag har sett vår sjunde film det här lovet, hehe. Men snön yr ute så vi är inte så pigga på att gå ut. Vi har ätit hamburgare och sen bara myst framför ännu en film! Klockan har ju redan blivit mycket så det blir nog snart natti natti!


Pannkakor

Filip och jag har sett på film och nu står vi och steker pannkakor på order av lillasyster. Vi har skottat också, är vi inte små änglar? Haha nej men nu måste jag fokusera på pannkakorna, lillasyster är en hård kritiker ;)


jag är med och tävlar!

Jag är med i en tävling om ett prsentkort från Nillas handelsbod, där finns massor med fina saker framför allt till hemmet men också till dig själv! 
http://jennyjon.bloggplatsen.se/2013/02/11/9451712-tavling-hos-oss-vinn-ett-presentkort-vart-500-kr-fran-nillas-handelsbod/
 
Om jag vann skulle jag vilja ha denna väggklocka i gammaldags stil. Har tittat på flera liknande så det vore ju perfekt och vinna den nu! Skulle passa perfekt i mitt vita rum.
http://www.nillashandelsbod.se/shabby-chic/vaggur-klocka-rom.html
 
Den här stolen/krukan är ju hur söt som helst också. Flyttade till villa med mamma för inte så länge sen och den skulle passa in fint på vår framsida ut mot vägen. 
http://www.nillashandelsbod.se/shabby-chic/blomstol-kruka.html
 
Den här vore perfekt för mig och min lillasyster som älskar att baka! Både praktisk och hur snygg som helst!
http://www.nillashandelsbod.se/kokboksstall/kokboksstod.html
 

Good movie

Åh filmen var verkligen bra tyckte både Filip och jag! Nästan lite twilightstuk med förbjuden kärlek och övernaturliga varelser, men jag älskar ju twilight så jag tyckte ju den var super! Men tycker att ni andra som inte gör det ska se den ändå, då den här är lite läskigare och lite roligare. Gå och se den på en gång!


Beautiful creatures


Food


Subway

Nu har vi duschat och så, vi simmade 500 m och badade bubbelpool. Ska snart dra till subwayyy.

https://cdn2.cdnme.se/2240241/7-3/pic_5124f546e087c37c16526fc1.jpg" class="image">


15 månader

Filip och jag har 15 månader idag kom vi på imorse, inte mycket att fira så men det passade ju bra eftersom vi bokade bio igår. Så nu är vi på väg till stan, vi ska simma lite först och så kanske ta en fika innan bion börjar vid sex.


Can't Wait for catching Fire !

Filippen och jag ( snarare bara jag) sov länge idag, sedan var vi ute i en av deras stugor och röjde lite för de ska tapetsera om. Sen kollade vi på hungerspelen. Vi såg den på bio och tyckte den var jättebra men nu när jag läst böckerna var den inte alls lika bra :( längtar ändå till catching Fire i november.. Vi har just ätit tacos och ska snart se på greys! Det är nästan snöoväder ute här, lite mysigt nästan. Syns dock inte så bra på bilden


Chips o dipp


Bussen mot hjärtat efter ännu ett pass

Kom just ur duschen efter dagens andra innebandyträning. Bussen mot Filip går om en kvart och sen ska vi nog äta chips o dipp. Känns underbart att vara ledig i en vecka nu! Men måste börja sova ordentligt och inte sova två timmar mitt på dagen och gå och lägga mig sent som det blivit mycket på sistone. Hej hej


Älskar lov

Kändes gutt när klockan bara var åtta och man redan hade hunnit träna i en timme och duscha. Vi spelade volleyboll och innebandy och det var väldigt kul, och jobbigt för vu tog inte många pauser. Sen åkte Filip hem, jag har träning ikväll igen så jag kunde inte följa med. Sov en stund och sen slappat med video i mobilen och lite så. Har precis ätit lunch och kollar på Ellen Degeneres. Funderar på att se hunger spelen sen!


Uppe med tuppen

Klockan ringde 05.30 och vi ska snart åka till färjehallen och idrotta lite med mammas jobb. Är så trött så mitt balanssinne inte funkar, få se hur det här går.


Feb. 17, 2013

Mätt o go efter god mat och tårta! Fick mest pengar till London och Malta och så lite presentkort och godis. Filip och jag har sett The babymakers på datorn och nu ser vi på Min man kan. Bli tv resten av kvällen och läggdags tidigt, trött sim bara den!


Skål


Baking a cake

Morgonruffs är fint! Haha nä men nu ska jag fixa till mig.


Morsning korsning

Ligger fortfarande i sängen och slappar men borde verkligen gå upp nu så jag hinner baka tårta och sånt där innan släkten kommer vid ett! Missar viktigaste matchen på länge idag, men så är livet.


Hemmagjord kolaglass och Åsa-Nisse

Knäpp film må jag säga, men tittar nog klart ändå!


Nya mobilskal/väska

Det röda skalet är födelsedagspresenten från lillasyster och den vita mobilväskan är från mamma. Båda är köpta på idiwa.se


Melfest

Sitter på golvet (soffan full) och ser på melosifestivalen. Vi har besök av mammas kompisar och deras söööta lilla ettåring Alexander! Jag mår lite bättre nu men kommer förmodligen somna så fort som melfesten är slut. Imorgon blir det släktkalas!


Headache

Skulle hjälpt laget att döma imorse nu men vaknade med världens huvudvärk så jag gick och la mig och vaknade vis halv tolv igen. Fortfarande känna det som att hela huvudet ska sprängas så tror jag tar en tupplur..
Här får ni en rolig bild jag såg igår!


Nattinnebandy vispgrädde

Klockan är nu tjugo i två och jag håller på att somna sittandes. Vi kämpade på bra mot killarna men åkte ut i kvarten tyvärr. Jag gjorde elva mål japp! Nu ska jag sova, klockan ringer vid sju, ska döma lekisturneringen imorgon vid åtta, suck! God natt


Mat och pannacotta igen!

Är nu hos mamma och har sovit en timme så jag orkar spela hela natten! Snart blir det fläskfilé m kroketter och sen efterrätt innan vi vid nio drar bort till färgskalorna, lätta killarna kapp japp!


GooOOd MOOoorniiing!

Eftetsom Filip skulle till skolan idag var det bara att gå upp så nu är jag redan vaken och hemma så jag la mig i sängen för att kanske sov lite, få se hur det blir. Senare ska jag packa för ikväll ska jag till mamma och inatt blir det innebandycup!


LOV

Har varit i stan och fixat födelsedagspresent till filip som fyller 19 imorgon! tog en burgare på McD, fisk i skolan, nej tack tyvärr. Imrogon är jag ledig sså nu har jag sportlov, känns härligt! Sitter i soffan hos Filip och har precis ätit våfflor. Är jättetrött redan, tror det ligger något i att man slappar av när skolveckan är slut. Hoppas alla har haft en myyyyyysig alla hjärtans dag! ♥

Glad alla <3 dag

my valentineoutfit
 
 

Om My way to school

Helt överförtjust i att kunna ta egopics, så här kommer en!


Heart

Efter en god pannacotta sitter nu jag och min lille älskling och myser framför greys, och leker lite med telefonen hihi


16 bast

16 år hörni! Och jag är ägare till en iPhone 5!!! Bloggar från den just nu, sooo happy! 17.17 13 februari 1997 kom jag till livet. Har just ätit mat och innan dess satt jag två timmar och grejade med telefonen. Imorse fick jag frukost på sängen med finsång. Nutella macka till frukost, mums! Fick mobilen då och ett skal, presentkort på skal som jag nu beställt och så varma strumpor och en diacokula av Filip. Hihi, diacokulan gör mig lugn faktiskt, när den snurrar och lyser haha. Klasaen sjöng för mig på fyra olika språk idag, det var mysigt. Nu kommer hjärtat så snart blir det pannacotta till efterrätt och så ska jag se på tunnelbanan vid åtta. Puss och kram


Sofiaaa 16 år

grattis till Sofia som fyller 16 bast idag! Imorgon är det äntligen min tur! Såg på filmen jag saknar dig i skolan idag, väldigt känslomässigt jobbig.. Surprisetest i matten också, men det gick väl OK. Sedan har filip varit här och vi har ätit höstsoppa(jag som längtar till våren) och samlor! Det är ju fettisdagen idag, det har väl ingen glömt? Kollat onödigt mycket TV också men har också hunnit med att träna i friggeboden, känns bra. Nu ska jag bara packa gympapåse och föna håret sen är det god natt! längtar till imorgon..

vinst mot CL

igår slutade matchen med vinst, 12-1 blev det! Jag gjorde ett mål, har inte gjort så mycket mål den här säsongen tyvärr, vet inte vad som varit fel men det känns skönt när det släpper! Fick faktiskt spela en hel del back också igår och det är rätt kul, kan nog bli riktigt duktig om jag får träna på det en del! Idag i skolan har vi gjort egen pasta på HKK, och den blev riktigt god! Snart blir det scouterna, det står Sun Zis tankar på programmet, vad kan det inbära?

en lätt korkad tipsrunda

ni får gärna skriva en kommentar med era svar!
 

1. Vilken fot är oftast störst hos en människa?

1. Höger
X. Nej... vänster
2. Nej! Vänta... det är nog höger i alla fall.

2. Vilket är det största nu levande djuret i världen?

1. En val.
X. Två valar.
2. Ett däggdjur som är lite större än Wales.

3. Hur böjs verbet "bära"?

1. Bära — bar — burit
X. Bära — bar — naken
2. Bära — bar — pub

4. Är sterilitet ärftligt?

1. Ja, självfallet.
X. Nej, men ibland önskar man att det var så.
2. Ja, jag har då alltid trott på renlighet!

5. Pär och Pål skall gräva ett dike. Hur brett är det?

1. Va?
X. Inte bredare än två meter... kanske tre...
2. …okey, 4m... men sen får det vara bra!

6. Var tar den där sista strumpan vägen när man tvättar?

1. Det är en av de konstanta naturlagarna i universum.
X. Jag tvättar aldrig.
2. Staffan Westerberg tar dem och gör handdockor av dem.

7. När har man gått för långt?

1. Man kan aldrig gå för långt.
X. Jag orkar aldrig gå längre än 5-6 kilometer.
2. Han som skrivit dessa frågor ligger j*ligt nära gränsen kan jag säga!

8. Avsluta följande mening: "Jag har aldrig varit..."

1. "...på snusen. Aldrig rökat en cigarr. Halleluja!!"
X. "...riktigt klok!"
2. "...glad i sånna här tipsrundor."

9. Om ett äpple väger lika mycket som tre plommon och en ananas väger lika mycket som två äpplen. Hur många personer räcker då fruktkompotten till?

1. Va, inga russin?! Då vill inte jag ha.
X. är detta en sån där trickfråga?
2. Hmm... får man helgardera?

10. 1979 satte Bertil in 5 kronor på banken. Hur mycket har han på kontot idag?

1. 8:20 med en ränta på 2,5%
X. Hade han satt in det på sparkapitalkonto hade han haft 13:25!
2. 2:85 (Räknat med inflation och fasta avgifter.)

11. Ponera att du skall ut och resa. Var hamnar ditt bagage?

1. Dit jag reser.
X. Så långt bort från resmålet som möjligt.
2. I Arjeplog. Om jag däremot skall till Arjeplog hamnar det i Finspång.

12. Vad är kolera?

1. Sjukdom av mindre trevligt slag.
X. Tidpunkt i historien då fossila bränslen var vanliga.
2. Hudkräm för nötboskap.

13. En dam från Västerås sätter sig på ett tåg mot Stockholm kl. 13:00. Tåget far med en konstant hastighet av 120 km/h och sträckan är 15 mil. När kommer hon då fram?

1. Hmmm... om tåget åkt med 150 km/h hade det blivit 1 timme. Men nu kör de bara... hmmm... tja, så där 1,5 timme?
X. 1 timme och 15 minuter. Det vet jag med säkerhet. Jag har åkt där så många gånger så!
2. 2 timmar och 15 minuter. Jag har också åkt den sträckan många gånger och vi får alltid vänta en timme i Bålsta!!

ett fjärde alternativ: om SJ är inblandade, inte alls!


sol å bad i Ljungby

tänkte berätta lite om min helg i ljungby! Filip och jag åkte från honom vid kvart i elva, och efter mycket om och men var vi framme i ljungby vid kvart i fyra tror jag. Det tog inte lång tid innan man kom in i samtalen och träffade nya vänner. Gick en tipspromenad med väldigt lustiga frågor som jag kan lägga upp sen! Sedan fick vi tacos till middag och vi hade väldigt roliga samtal då kan jag säga! Fick pannacotta till efterrätt, hur gott? Filip åt tre sryck, han är helt galen i pannacottey som jag brukar säga hihi. Sedan spelade vi guitar hero och lite så innan vi satte oss i badtunnan vid ca halv åtta. Där satt vi, ca 20 pers i en 10-mannabadtunna. Men pga av att vi var så många och av all värme som steg upp från vattnet blev vi varma även om vi alla fick stå upp haha! Vi varvade bad med bastu och dopp i isvak( dock inte jag, jag är för mesig). Klockan tolv gick vi upp och då blev det ut i skogen för ljusspår och grilla korv. Gick och la mig strax efter tre. Vi sov ca 30 pers i ett rum stort som ett vardagsrum ungefär så det var VÄLDIGT varmt, men det var INTE det värsta. Vi hade en snubbe som snarkade hur högt som helst, tänkt nästan slänga en kudde i ansiktet på honom men vågade inte. Så jag sov ca fyra timmar. Vi åkte hem vid elva tiden och så kom jag hemma vid två och sov, vilken huvudvärk jag hade pga av sömnbristen, helt sjuk! Hade iaf jättetrevligt och träffade härligt nytt folk!

Hemma igen och taggad för match!

hemma igen med huvudvärk pga sömnbrist. Kan berätta lite mer sen när jag sovit en stund. Nu ska jag kolla på melodifestivalen jag missade igår, sedan äta och sova. Kl åtta är det match mot CL så det är dags att tagga igång nu!

frukost på sängen

min lille älskling kom upp med frukost på sängen idag, det var mysigt! Han håller på och packar nu medan jag ligger här och tar det lugnt. Om två timmar ska vi dra oss iväg mot Ljungby, tre timmars bilresa japp! Scoutläger och bada badtunna står på schemat. Kommer hem imorgon eftermiddag, då hörs vi!

torsdagar suger, snart är det helg!

Igår var Filip och jag ute och sprang i friggeboden, haha vi är så otränade så det inte är klokt! Tog en bit kladdkaka som Maria bakat när vi kom in, men eftersom vi inte hade några ägg blev den inte så god.. Ikväll ska jag SOVA när jag kommer hem, sedan blir det packa inför helgen! Ska äntligen träna innebandy ikväll också, härligt!

helt SLUT

Nationella svenska uppsats gick bra, men jag är verkligen HELT slut! Kan man bli trött i hela kroppen av att sitta och skriva? Vi har rast nu men ska snart börja igen, ser ut som att vi ska bli bjudna på paj? :) alla håller tummarna för att vi ska få ta ett-bussen hem, ingen orkar sitta och jobba nu ju!

Jag rockar nationella

haha det där får jag säkert ångra! men det kändes ganska bra idag, synd att det tar evigheter innan man får veta betyget! Efter provet hade vi bara idrott och so men det räckte, alla var helt slut! Hämtade min cykel och min nya mössa och vantar hos mamma och sedan har jag typ sovit en stund. Blev fläskpannkaka till middag, det är gott! Nu blir det greys, tunnelbanan och body of proof! Jösses vad jag tittar på tv på onsdagar..

Vinn tv-serien GIRLS

GIRLS är en amerikanska dramakomedieserie. Fyra tjejer i New York försöker få ihop och lista ut vad de vill med sina liv. De önskar att de lecde ett Sex and the city liv men när verkligheten kommer ifatt är det inte lika lätt!
 
Tycker det låter som en serie för mig, så jag skulle gärna vinna den på http://fokis.se/2013/02/girls/#comments

älska idrott

här är bilder från igår, hur skönt som helst att röra på sig igen!

Äntligen träning!

Nu sitter Filip, jag och resten av familjen och slöar framför tvn .Filip och jag gick ut i det allt för isiga spåret och sprang lite innan, det var hur skönt som helst att röra på sig! Ska bli så skönt att sova inatt, när man är trött i kroppen sover man bättre. Imorgon är det nationella läsförstålse i svenska, lite nervös.. 

Es ist kallt

Alltså sjukt kallt idag, MEN stort plus att det var ljust imorse när jag gick till bussen! Dagen har varit lugn och förhoppningsvis fortsätter den så. Snart bli det kött o potäter och greys på tv snart! 
Upsidedownnnnn

vårkänsla

I fredags var jag sjuk så då hände inte så mycket, jag åkte till pappa och så åt vi tacos och pannacotta. Igår var jag på köpstaden en stund och så åkte Filip och jag in och åt på subway, sedan var det konsert med hela familjen. Triple & touch spelade i kalmarsalen och maria var med och körade. Det var så himla bra så ni förstår inte, riktigt roligt och häftigt! Idag har jag varit hos Filip och varit ute och gått i det fina vädret, känns som att våren kommer snart? Längtar massor till sommaren! Kikade just runt efter lite sommarjobb, känns som att det är dax för det nu i sommar. Nu ska jag äta semla, plugga och så blir det kontoret ikväll!

RSS 2.0