mot Hornsögården!

snart kommer mitt hjärta och vid tolvtiden bär vi oss av mot Hornsögården och nyårsfirande med scouterna :) var ju där förra året och det var himla kul och det blir säkert minst lika roligt i år ;) ska nu bara packa det sista som ska med. Om jag har en snäll pojkvän kanske jag kan få låna hans mobil och blogga någon gång, annars hörs vi på söndag nästa år :o jag har haft ett nyårslöfte men det tänker jag inte berätta om här, men jag tror jag lyckades ganska bra med det trots allt! :) tror inte jag ska lägga några nyårslöften i år faktiskt men jag har ju tre dagar på mig att komma på ett i så fall. Har ni några nyårslöften?
GOTT NYTT ÅR!


mysdag med farmor

farmor har varit här en stund idag och vi åt skinkstek till lunch hos pappa och sedan åkte vi till hembageriet och fikade där! :) nu ska jag packa till imorgon, jag längtar så!


shopping!

har nu tagit bilder på fynden jag gjorde igår, för dom som är intresserade ;)


skjorta- H&M

skjorta- New yorker

tröja- Gina

klänning- bikbok

kavaj- H&M
har också köpt tre knästrumpor, min nya lilla kärlek ;)

tjugosjundedecembertvåtusenelva

Hade en himla trevlig dag på stan! Mötte upp Filippa på mosehuset först och sedan åkte vi in till stan och träffade min fina pojk! Tror jag shoppade för upp emot tusen spänn, men jag fick mycket för det och jag hade ju en massa presentkort! Åt lunch på Pizzeria Victoria, gyrostallrik- mums! sedan var dat dags för min julklapp till min älskling!

och nu ska jag faktiskt skryta lite ;) min älskling har faktiskt tävlingsbowlat och är rätt duktig! GISSA VEM SOM VANN! hihi med nytt personbästa också! 172 poäng på en serie! :D haha kände vad många utropstecken jag har här haha ;) sedan hade vi en mysig kväll hemma :)

annandagen

ja då var mammas kille med familj här och vi åt massa gott! som tur var inte ännu mer julmat ;)




lite update? julafton & juldagen


110 paket under granen, det ni! underbart snäll familj? ;)
vad jag har fått? två pyjamasar, Glee säsong två, pengar, en MASSA presentkort, smycken, necessär och biobiljetter bland annat. Det bästa var nog presentkortet jag fick till Hotel Spa Skansen! precis vad jag behövde ;)

haft en bra helg?

det hoppas jag ni har! själv har jag haft en oväntat bra jul ändå, ävan fast det var många förändringar sedan tidigare år. Jag är lite som Gustav i Svensson Svensson, åh vad jag älskar honom! Det var en lugn och mysig julafton kan jag säga er, mer kan jag berätta när jag lägger in bilderna, det hinner jag tyvärr inte göra just nu. Igår var vi hos morbror Rune och firade med släkten från mammas sida. Nu sitter jag och äter frukost men snart ska jag bege mig mot stationen för att möta upp min saknade Filip! ♥ sedan kommer Jocke med familj och vi firar vår tredje jul om man nu kan säga så ;) god fortsättning så länge!

God Jul !

hörni, det är julafton! :D sovit hos mamma inatt och vi fick lite paket imorse och så åt vi julfrukost:) har varit en stund i kyrkan också och där var det fullt med folk! Jag är nu hos pappa och snart kommer övriga famlijen, dessvärre inte farmor :( det luktar himmelskt av julmat här ska ni veta! Ha en bra dag allihopa så hörs vi kanske senare ikväll med lite bilder.
God Jul!

äntligen är känslan här!

pirret som rusar genom hela kroppen dan innan julafton är en av de bästa känslorna som finns! har varit fullt upptagen senaste dygnet, igår var det julgodisbak som tog upp den mesta av källen, tyvärr kan jag inte säga än vad det blev ;) paketinslagning fick det också bli en del, framför allt Filips paket så dom fick han idag. Har varit hos honom hela dagen idag nämligen :) jag fick en parfym av honom och den luktar himlagott!


tack älskling!
btw, jag har pyjamas på mig! ;)
Nu ikväll har det varit ytterligare julkalendertittande och sedan julmustkyckling till middag och en paradis chokladask står nu på bordet. Duschat och så nu så nu är det bara några få sista saker kvar att göra innan jag ska sova, ni förstår inte hur trött jag är! En timma kvar till julafton, så spännande!
God Jul alla, hoppas ni får en glädjefull helg!

den underbara känslan

JULLOV! som jag längtat!
 det är så skönt att bara kunna sitta i soffan och inte behöva göra NÅGONTING ALLS. :)
började dagen på tandregleringen, usch jag får rysningar av att vara på sjukhuset, en deprimerande plats, ingen är där frivilligt, är man där har det hänt något som inte är bra :( men det är tur att dom finns, sjukhusen, var skulle vi annars ta vägen när vi blir sjuka? iaf, fick ta flera bilder på mina tänder och göra en extremt äcklig avgjutning :s blev en snabb tur in till stan sedan och fixade de sista julklapparna. Snabbt ner till mörbylånga och skolan där det var julmys och vidare! Goa rektorer man har som ställer sig på scenen och sjunger 'nu är det jul igen och nu är det jul igen..' folkets jubel kan jag lova! fick också mina första betyg! jag borde nog egentligen vara nöjd, men jag är nu lite putt på idrottsläraren.. men lugn, jag är godkänd i allt!
nu ska här kollas ifatt ytterligare julkalenderavsnitt ;)

inte långt kvar nu

en dag kvar i skolan, snart där nu! både mamma och filip och alla andra man snackar med har också jullov! åh.. men snart så.
Igår var Filip här, en månad med in fina pojk om det var någon som ville veta. Mys! Så söt han är och ger mig en liten present, shower gel och body lotion som tillhör parfymen jag köpte för inte så länge sen. Han har även varit här idag igen och vi har varit och hjälpt till i färjehallen när FBC dam spelade match. Har lite ont i huvudet, måste nog sova snart, men först ska här duschas!

julkalender i massor

kollat på fem avsnitt av julkalendern nu men sedan laggade det plötsligt så då fick jag sluta med det:( jag är på åttonde avsnittet, hehe, måste kolla ifatt alla till julafton iaf! nu ska jag iväg på innebandyträning och sedan blir det en chill kväll i sängen!
ni får en snygg bild i all hast, eller ja, snygg vet jag inte

och så var det måndag igen

men det känns inte helt hopplöst med bara fyra dagar kvar och inga mer läxor och prov!
har varit lite dålig med uppdateringen igen, sorry man! Filip kom hit igår förmiddag och då åkte vi, mamma och maria in till stan ock köpte julgran. Måste varit vårt livs snabbaste julgransköp, alvarligt! Sedan hem och klä den, och så här fin blev den!

urkass bild tagen med mammas mobilkamera.
Sedan åkte filip och jag plus lillasyster också, till pappa för glöggquiz. Jättetrevligt var det och pappa hade hittat rätt bra frågor! Jag var bäst av barnen så jag vann en chokladrulle :) Vi for tillbaka hit till mamma sen och satte ihop pepparkakshuset, det blev himla fint det också, eller vad säger ni?

nu är det vinterjacka och vantar på, dags att gå till bussen

goa dagar

hann inte blogga igår, I'm sorry! var hos sofia m på inflyttningsfest, tacos och massor av skratt och sällskapsspel! mycket trevligt :)
har spelat match idag i hovmantorp, himla härlig vinst med fem freaking noll! riktigt bra var det trots att vi inte ens var två hela femmor och hade med oss tre yngre spelare. tummen upp. Domaren var ju dock sådär, våra tränare var riktigt pissed off om man säger så.  men, men vi vann ju och jag vet ju hur svårt det är att döma. Var tänkt att jag skulle göra det imorgon men jag ringde nyss och sa att jag inte kan, jag har inget psyke, iaf inte när det gäller detta och efter förra matchen. skönt att vara av med det, men det är synd att det behövde bli så.
Sitter nu och bara tar det lugnt, jag är så sjukt trött! borde kanske plocka upp mina grejer, hehe. Ikväll kommer hultqvists och så blir det tacos, igen jao!

NY MOBIL



MIN NYA ÄLSKLING! ♥

tjock.

failade jag lite igår elller? det var inte tisdag igår, det var onsdag, hehe.
och ändå kan jag säga att den här dagen har varit värre. Dagen började med knytkalas i skolan. massa kakor och så.. Julpyssel och så, mysigt! Sedan julbord till lunch! Sedan nu på konfaträffen hade vi julpyssel, och fika..

josefine och jag misslyckades med vårt pepparkakshus.. huset gick sönder så då fick vi vara kreativa! ritade eldsflammor så man kunde tro att huset brann ;) fantasin har inga gränser, även om resultatet blev sådär ;)

fet tisdag?

nej inte fet-tisdagen då man äter semlor, men bakning på hög nivå har det varit! Vi bakade bullar och pepparkakor på hemkunskapen och himla gott blev det! Sedan hängde Josse med mig hem och vi bakade kärleksmums till knytkalaset vi ska ha med klassen i skolan imorgon :) haha, minns hur illa vi måsse förra året efter det :o nu ska här pluggas..!


go tisdag!

sovmorgon, lucia, luciafika, halv mattelektion och extra lunchrast, halv svenska, buss 103 hem kl 1 mot färjestaden och vårdcentralen, prata med läkaren och lämna blodprov, hämta cykeln på stationen och sedan hem och möte filip vid bussen :) så såg min dag ut i kort drag. Vet inte vad som hänt med min mobil men jag kan varken ringa eller smsa MITT LIV ÄR FÖRSTÖRT! nej det är det inte, men det är sjukt jobbigt, vad ska jag ta mig till? *upprörd tjej här*
busschauffören var inte så jätteglad heller imorse när vi bara var tre pers på bussen.. de andra var på lucia..
Har just kommit hem från träningen och nu ska jag hoppa in i duschen, sov gott vänner!

skönt med en ledig stund

matchen igår alltså.. ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh det är så orättvist! vi hade spelet, helt klart och riktigt sjukt orättvis förlust med 2-1! på två matchen har skottstatistiken varit 43-7, antal mål: 1-3. URKASST! :(((( det var tur att min fina pojk muntrade upp mig resten av kvällen sen, fast han fick passa sig ett tag, jag var riktigt arg!
idag var det inga scouter så var på innebandyträningen, slut vid klockan sju så det är rätt skönt att ha en lite ledig kväll :) har duschat och bara tagit det lugnt, inga läxor just nu :) snackar med mitt ♥ på skype just nu, sovmorgon imorgon! :D

gameday!

här snackas det revansch, sandbächshult får se upp, vi är hemmalag och taggade som aldrig för och med en glödande ilska från i fredags ska vi nog se till att plocka tre pinnar!
http://www.youtube.com/watch?v=WpaQLtyhetw

ska snart värma resterna från maten igår, inte kan man klaga när det gäller så god mat! sedan hämtar jag min fina pojk vid busshållsplatsen innan vi beger oss mot färjehallen. KROSSA!

som sagt, bättre blir det inte

julklappsshopping med Josse inne i stan idag! Har aldrig varit så nöjd! känns riktigt bra, jag är klar med alla julklappskör förutom två, men det fixar sig. Jag är däremot extrem väldigt luspank! haha ja..
kom hem vid halv tre och då kom också Filip, fick då bli lite snabbstädning innan resten av släkten kom. 40års-kalas för Märit som gällde! det bjöds på himla god mat ska jag säga er, och en väldigt god tårta också förstås!
när de andra åkt hem hoppase Filip och jag ner i jacuzzin, och blev fast där i två timmar.. hehe, men mysigt var det. Tror jag snart somnar över tangetbordet nu så det är nog bäst att jag går och lägger mig.
God natt!

födelsedagsbarnet

ni kanske läste om henne i tidningen i onsdags? ;)


pinsamare blir det inte

tog bussen hem till min favoritpojk efter skolan, vi hann inte så mycket mer än att äta innan jag skulle ner till borgholm för match. Sjukt taggad var jag! skottstatistiken blev 21-2 till oss. Slutresultat: 1-0 till dom. behöver jag säga mer? tror inte det, finns risk att jag tar sönder något då, hehe. Sandbäckshult borde inte känna annat än fruktan inför söndag, då jävlar!
Kollat lite på Idol och handbollen. Vore ju trevligt om Robin kunde vinna, men jag erkänner, Amanda gjorde vinnarlåten tusen gånger bättre :/ ska fixa till mitt rum lite nu för imorgon blir det 40års-fest. Men innan dess blir det julklappsshopping med Josse! :)
god natt

full rulle

fick sovmorgon imorse, gutt! simhallen med skolan som gällde. Killarna fick börja i simhallen medan tjejerna fick börja med stadsvandring. 'folkets jubel'. Sex olika byggnader skulle man gå till, ta kort på, rita av och beskriva in i minsta lilla detalj hur det såg ut. Så efter två timmar var jag så kall så jag kunde inte ens greppa pennan! Kände inte riktigt för att äta soppa på Stagg så det fick bli McDonalds med Annie, Malou, Fiiiiiliiiiip och hans kompis. Och så fick vi typ springa tillbaka till simhallen sen.. men vi hann! kraven för dagen var 200 m bröstsim och 50 m ryggsim. Lätt som en plätt för en tjej som sattes på simskola när hon var fem? tack mamma & pappa! :) sedan blev det en stund i äventyrsbadet innan vi fick gå. Träffade Filip sen efteråt också så vi gick och köpte parfymen vi kollade på igår! :) äntligen. tog en milkshake på donken sen också innan bussen gick upp till algutsrum för konfaträff. Lika roligt som vanligt, speciellt eftersom jag varit sjuk de senaste två torsdagarna.. Nu ska det göras musikläxa och sedan ska jag kanske kolla ifatt alla julkalenderavsnitt som jag missat, har bara sett första :o


upptageeen

full rulle igår, innebandy x2 ju! och så fick min gamla mobil som jag hade igår damp, tror aldrig jag känt sånt hat för en mobil innan. Har nu min xperia igen, hoppas den funkar ordentligt nu igen! vet ni, vi har riktigtmycket att göra med skolan nu, och ändå känner jag inget elände! Mycket har jag att tacka Filip för! ♥ tog bussen in till stan efter skolan idag och mötte upp filip och mamma, gick runt på fem olika ställen och kolla på ny mbil. Tror jag bestämt mig för en xperia activ, hyffsad kamera och framför allt inte så ömtålig1 precis vad jag behöver.. ;)  sedan blev det middag på Ernesto för att fira Märit på födelsedagen! grattis Märit! nu är det att skriva engelska och svenska som gäller!


det går bra nu

gårdagen började med att min ögonsten kom hit kvart i nio ( det är värt det, ja lovar, fast jag var riktigt trött!) Han gör mig så glad! Han fick även följa med familjen på julbord på Bo Pensionat! trevligt, tack farfar! Vid femtiden kom Sofia K och så tog vi bussen in till stan och mötte upp Elin och sedan var det dax för breaking dawn! Den var helt okej, men långt ifrån lika bra som boken! Längtar ändå till nästa film, bara ett år kvar..
Idag har allting varit rätt så okej fast det har varit måndag, fått tillbaka några prov som såg rätt bra ut och så där :) har också pluggat lite och varit på scoutavslutning.. Vi körde stratego, ett spel som vi gjorde helt själva för några veckor sedan :) rätt kul, synd att det var sista gången :( men då kanske man kan börja träna innebandy på måndagar också, som resten av laget.. Nu ska jag hoppa in i duschen, sovmorgon imorgon! :D

en bild på mig och Majas lilla kattunge Greta!

vi är bäst ändå

klockan stod på 05.30 imorse för Växjösparken i Tipshallen, tyvärr gick det inget vidare resultatmässigt men vi spelade faktiskt riktigt bra! de andra hade bara turen att vara snäppet bättre. Ska hoppa in i duschen nu och sedan sova, ingen förstår hur trött jag är efter fyra tuffa matcher!
Imorgon väntas en komplett toppendag! :D

you keep me alive

fredag, ÄNTLIGEN! spenderat kvällen hos filip och på en Vit Jul, en liten tillställning i IOGT i borgholm, himla mysigt! försöker ladda upp för växjösparkan imorgon (fotbollscup), samling 06.45, känns bra!..  går sådär, för jag har ont i magen och knät nu också för jag var så sjukt smidig och sprang in i bussen, hela knät är typ blått..
ja vi hörs väl så smånongom, har inte en aning om när jag kommer hem ;)

aldrig går det över

fick åka hem från skolan idag pga av att jag hade ont i magen igen, ska det någonsin släppa? ska nu i alla fall kolla på julkalendern och äta min chokladtomte! smakar inte så gott, vad är felet..? ;)



1 DECEMBER

dumma, dumma bussar. Hade de bara gått två minuter senare hade jag hunnit se julkalendern men nej,nej självklart inte! Inte så svårt att lista ut vad jag ska göra när jag kommer hem va? ;)
DET ÄR INGEN SNÖ UTE. :( inte OK.

RSS 2.0