älska inventering

blir så jävla arg, vi är typ tjugo pers i laget och vi var fem som var där och hjälpte till. Dålig stil, enligt mig. Tre och en halv timmes räknande, iskalla fingrar och rivsår över hela armarna, hehe bara jag som lyckas med det sista antar jag.. Just snackat med pappa om helgen, det ser ut att bli en toppenhelg! :D

it is not harder then you make it

dagen får helt klart godkänt! tre personer från brandstationen och polisen var och hade föreläsning för oss idag, väldigt intressant och polisen var rätt rolig ;) So-prov också, eller 'quiz' eller 'kunskapstest' om man frågar läraren.. Lagade kyckling på hemkunskap, det blev rätt gott men var lite klurit att laga med allt annat som också var tvunget att göra. Vår lärare skrämde upp oss lite när hon berättade om en farlig bakterie som finns i kyckling :o
Nu ska jag till köpstaden för inventering med fotbollslaget, jippi!

ännu en ömsa-dag

jag gillar ömsa, de behövs verkligen me tyvärr är de ju fullspäckade med andra saker så man inte speciellt mycket gjort ändå. Elevrådsmöte idag som gick bra och sedan var det samling på skansen. Jag och en till kille från elevrådet hade fixat en frågesport för lärarna inför hela skolan, tror det var väldigt uppskattat :) jag läste frågorna och självklart var det omöjligt att inte göra bort sig.. Nu försöker jag plugga lite So till ett 'quiz' som dom kallar det, imorgon. Och snart kommer min favoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! :D


marsinpanmästare!

bakade chokladbollar och gjorde marsinpangrisar på scouterna idag :) själv är man stolt vinnare av att ha gjort bästa marsipangris! tog massa bilder men eftersom jag har min gamla mobil och jag inte har sladden till den så kommer de tyvärr inte upp idag :( sitter vid skype nu och snackar med, ja ni vet nog vem ;)

hjärta måndagar

dagen räddades av att det var ÖMSA, bättre timing finns inte! jobbat på riktigt bra idag, haha förvånad. Såg också på en dålig film hela eftermiddagen..
Nu, scouter! :)

what makes me smile

filip här hela dagen igår också ♥ mamma bjöd på favoritmaten och lillasyster bakade kladdkaka! nu börjar vi om på en ny vecka, halleluja!

on my way to kyyyyyrkaaaan

yes, första advent idag vilket innebär som konfirmand bör jag gå ill kyrkan. Så mamma och jag ska till torslunda nu vid tio. Så jag borde väl sätta fart nu..

det bästa av det bästa

har haft den bästa dagen på väldigt, väldigt länge! tack filip!

och malou, tack till dig med!
http://malouochangelica.blogg.se/

vaknar glad

första tanken när jag vaknar: vad är det för dag? lördag. Vad ska jag göra idag? Träffa Filip. Hur länge till kan jag ligga kvar i sängen? Obestämd tid.
Underbart eller vad? :D
Så ja, om två timmar sätter jag mig på 101an mot Filip, så vi hörs ikväll!

känner mig rätt duktig

har varit hemma från skolan idag med men har nu börjat känna mig lite bättre :) har äntligen tagit tag i mitt katastrofala rum och städat, dammat och damsugit! och vet ni vad? det finns faktiskt ett skrivbord i mitt rum, undra var det har hållit hus så länge? ;) sitter nu och äter julskum med mamma framför idol :) ha en trevlig kväll!

de andra tar fram adventsljustakar, vi på oktobergatan tänder pumpor..


sjuk.

hemma från skolan idag, mår inte speciellt bra. Halsont och magont plus mitt huvud är helt snurrigt. Just ätit fläskpanka och snart ska jag äte lite glass. Och inte vilken glass som helst, Ben and Jerry glass! :D väntar på besked om hur det går på rugbyn och att filip ska höra av sig! snart blir det Böda Camping på tv!

aldrig går det över

jag har ont i magen fram och tillbaka hela tiden, orkar inte det längre nu!
Vid lunch idag skulle det helt plötsligt vara samling på skansen, musiktilläget från kalmars gymnasium spelade lite musik för oss. Filip har varit här ännu en gång (y) också varit på ett litet möte med fotbollen, skippade träningen igen för jag är så hängig :/ men om jag ska klara av veckans typ tuffaste dag så är det nog dags att snart dra sig mot sängen så jag inte är som nu imorgon, en riktig zombie. god natt

GO VINST!

vinst med 4-3 igår mot mörbylånga! vilken match alltså, riktigt tuff och därför kändes det såklart ännu bättre när vi gick där ifrån med 3 poäng! :)
ska platta håret nu innan jag drar iväg extremt trött, FAST att det har ringt minst fem ringklockor på absolut högsta volym den senaste halvtimmen -.-

I love the moment when it feels like I'm floating

sovmorgon imorse, finns det något bättre? NÄ! vi körde step up på idrotten idag, det är rätt jobbigt alltså! Slapp innebandyn idag så jag orkar spela matchen ikväll! taggar igång med Filip som är på ingång! Syster och jag sitter nu framför tvn och kollar på Urban Legends, rätt bra alltså! :)

monday

tillbaka i skolan igen, yey!... äsch jag klarade mig igenom det! blir varken träning eller scouter för mig ikväll, mår fortfarande lite skakigt så jag vilar upp mig inför matchen imorgon. Känner inte för att rabbla upp alla tråkiga saker som ska göras så har inte så mycket mer att säga än att jag varit en snabbis på köpstaden med mamma och jag har äntligen köpt ett linne jag så länge velat ha! :D

JAG ÄR TILLBAKA

KONFALÄGRET torsdag-fredag
Började med en nästan två timmar lång bussresa till vandrahemmet i Ås, ligger nästan vid södra ölands udde. Vi Gjorde precis det man kan tänkas göra på ett konfaläger, pratade om Jesu liv, tog nattvarden, lekte lekar och allt sånt där, rätt kul fast ibland var det lite långtråkigt. Filip kom hit på fredagkvällen sedan, himla trevligt!

JULKUL lördag
var på fotbollscupen JulKul i emmaboda. Vi fick blit två lag från vår klubb för att vi var så många oc för att det var innomhus och bara fem-manna. Och hur det gick? mindra bra tyvärr, men vi höll ihop och hade kul som ett lag och det var riktigt bra! Själv fick jag stå i mål två matcher för jag kände mig lite seg kraslig i kroppen och vår riktiga målis var sjuk. Fick träffa flera gamla fotbollskompisar dessutom! :

GAMEDAY söndag
Match med 98orna. Alltid lika gutt att ta tre poäng, vinst med 6-2 mot Virserum :) stolt målgörare här! ;) eftermiddagen spenderades med Filip igen. Fick *fult ord* ont i magen på eftermiddagen, den värsta magknipen sedan körtelfebern! tog mig i alla fall till kyrkan och lyckades spela upp min roll som Jesus i vårt lilla drama utan att svimma. Resten låg jag i kyrkbänken..

sista skoldagen! :D

sista dagen i skolan för min del, eller för halva klassen ;) konfaläger imorgon! :D åker imorgon vid halv nio, kommer hem på fredag kl fyra nåt sånt där ;) Magnetismprovet gick rätt bra idag, hoppas på det bästa! Har skrivit klart om den otroligt tråkiga franska revulotionen och min svenska uppsats, ÄNTLIGEN!
fastnat på skype som vanligt nu men snart somnar jag här över datorn så det är nog dax att sova snart XD

oh yes

gutt med rubriktorka (a) extremt skönt att vakna upp imorse och vara pigg och för en gångs skull inte vara en zombie när man kommer till skolan. Dagen flöt på bra som vanligt, innebandyn blev inställd vilket var ganska bra med tur så jag kunde plugga till provet imorgon. Tyvärr har det ju inte blivit så mycket med det eftersom Maria och jag har försökt skicka in vår order till jultidningarna. Gick sådär, men nu är det klart i alla fall! men nu är det i alla fall dags att ta fram No-boken och plugga lite på magnetism och allt vad det är. yesbox

plugg

sitter här och pluggar på mitt No-prov som vi ska ha på onsdag. Vem bryr sig om Ohm's lag och vad influens är? suck.. Tyska till imorgon också, buuujaa!! tur att man har sovmorgon (a) haha, NOLIFER HÄR VA! men jag tar mig igenom den här veckan genom att tänka på torsdag, KONFALÄGER OCH INGEN SKOLA :D tre dagar i skolan ska jag överleva, right? shit vad kul inlägg det här blev, eller inte. Kom just hem från scouterna annars, vi gjorde ett eget stratego, sjukt snyggt kan jag lova ;) filip, logga in på skype nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

dumma mobil

lackar sönder på min mobil som inte vill att jag ska ha någon nätåtkomst eller vad det nu heter, har inte kunnat spela wordfeud på ett dygn, GAAAAH!!

dagen klarades av ovanligt fort, känns som att jag är med på noterna hyfsat i alla fall, fast tyskan kan vi i och för sig diskutera, ta ut satsdelar och sånt där är inte min starka sida.. men tror inte det bara var jag som var ett stort frågetecken när vi traskade ut från sal 152.
Snart blir det lax till middag, himla gott det alltså! sedan blir det en himla massa plugg, och scouter, om jag hinner med det..

trött!


hade en så sjukt bra kväll igår alltså, den behövdes verkligen! :) vi satt i badet i över en timme, vi var som kokta morötter sen XD jag hoppas grannen gillade våra fina sångstämmor.. men vad jag förstått så var det rätt uppskattat av dom innifrån mitt eget hus ;) Elin sov på golvet och malou och jag sov skavfötters, så jag har inte fått mycket sömn inatt. Vet inte om det var för hennes stinkande fötter eller för att hon sparkade ner mig var femte minut..
Upp halv åtta ändå för match med 98orna mot Slätafly, vinst med 4-1 blev det där :D
har äntligen kommit underfund med Skype så nu har jag suttit och pratat med Filip i typ två timmar! :D borde ta fram SOn och tyskan, snaaaaart

härlig kväll runt hörnet!

om några timmar trappar Malou oxh Elin in genom dörren, ska blir sjukt kul! bad och kladdkakemuffins står på schemat :) men först måste det nog städas i mitt rum och ätas pizza!

nya skor! :)


varma och sköna !

loppis !

maria och jag har stått på köpstaden nästan hela dagen och sålt våra gamla leksaker och barnkläder. Gick rätt bra, även om det var rätt dött ett tag så har jag nu lite extra cash i handen :D


it's saturday !

såg på en film igår, Forrest Gump tror jag den hette, riktigt bra !
Ska alldeles snart dra till köpstaden för 'barnloppis'..
Ha en bra dag !

BRING IT ON

this time is my time!

FREDAG!

11-11-11 !

hela facebook är bombat med: wow 11-11-11 kl 11.11 ! cooolt!
haha!

haft en riktigt bra dag idag! elevråds och kamratråds kick-off på Zokker hela dagen! :) jobbat i våra utskott, kollat på film, ätit tacos, träffat politiker och förstås haft sjukt kul! eller jag har det i alla fall ;)

har fått en önskan om att jag ska lägga upp bilder på skorna jag köpte på ullared, här kommer dom Josse!



det blir bättre

Monica- hela klassen blev helt uppspelta när jag sa att jag köpt en aajfååån!
Solveig- Jaha en iphone, det låter spännande, vad är det för något?
goa lärare ♥

försov mig imorse, vaknade inte när klockan ringde! en kvart innan bussen går väcker lillasyster mig.. jag hann med bussen som tur var, men var lite stirrig på förmiddagen. Matteprov idag också, rätt rätt bra tror jag nog! Konfaträff idag med, riktigt kul! har hamnat i världens bästa grupp, superhärligt! :)
Nu är det dags att slå på tvn och skratta åt tröga skåningar på Böda camping!

det går bra nu

vi har en himla härlig tyskalärare! hon är så snäll och bjuder oss någon gång ibland på tyskt godis, och tanken är ju väldigt fin, tyvärr smakar det inte allt fint.. haha, hon är toppen ändå!
sen har vi ju då vår svenskalärare som inte kan speciellt mycket om teknik och moderniheter. Jag satt idag och skrev på min svenskauppsats när det plötsligt utbryter smått kaos. Jag fråga liksom vad fan händer, jordbävning eller?
- Monica har en Iphone 4s! hahahahha, lätt dagens! så då ägnade vi en kvart åt Monica och hennes mobil, ett riktigt förhör om hur hon nu ska lyckas hantera en sådan pryl ;)

har blivit väldigt, väldigt stressad senaste tiden så jag har därför valt att hoppa av luciatåget och Färjestadens framtid/företagsgrupp! dagen har flytit på bra för övrigt, är fortfarande himla glad över mitt C i hemkunskap, för nu vet jag att det stämmer :)

vet inte om jag berättat om killen på min skola som bröt nacken? han körde kross, körde omkull och bröt nacken. Detta är verkligen extremt farligt, kan var mycket livshotande! Har tänkt på honom mycket och vi har fått en del bra nyheter, men han inte skulle komma tillbaka på ett tag. Så ni kanske förstår att jag först trodde det var ett spöke som klev in genom dörren och öppnade skåpet bredvis mitt idag. Även vi knappt känner varandra var det otroligt kul att se honom, så tillfrisknad det bara går att bli efter en sådan olycka!

träna fotboll och kollat lite på Glee har jag också hunnit med ikväll! nu ska jag lägga mig och läsa i boken jag lånade idag, äntligen fanns den där!

får inte heller glömma, ETT STORT GRATTIS TILL JULIA SOM FYLLER FJORTON IDAG! ♥

en dag som denna

busschauffören dampade lite imorse, haha :o
dagen har fungerat rätt bra, med innebandy elevens val efter skolan. Jag (enda tjej), minsta killen i sjuan och tränaren ( Elof) på ett lag, vi körde på småmål, och vi var obesegrade ett bra tag. Sista matchen förlorade vi på straffar, surt.. Utvecklingsamtal efter det, rätt trött och hungrig vid det laget. Vi pratade inte så mycket om skolan egentligen, men det var ett bra utvecklingsamtal, det kändes bra när jag gick där ifrån. Kom hem kl sju så jag slängde mest i mig maten efter som nästa träning började halv åtta.. Helt slut nu är jag!

ber om ursökt för mitt dåliga bloggande de senaste dagarna, har verkligen haft fullt upp. Imorgon är det ändring på det!

I'm alive!

klarat mig igenom dagen trots allt.. rätt skönt att ta det riktigt lugnt när man kom hem sen! Har i och för sig varit på scouterna men det är inte så ansträngande, eller kanske för magen, för vi skrattar så mycket ;) kollat på Ensam mamma söker och kört Mario Kart med lillasyster :) sovmorgon imorgon, himla härligt!

fml

släktkalas hos farmor hela dagen, därav inget bloggande! :( hade min första träning på konstgräsplanen direkt när jag kom, riktigt fin är den! helt slut efter träningen var jag! imorgon är det back to school, fast jag skulle vilja uttrycka det på ett annat sätt.. men det är väl bäst att jag lägger mig nu så jag kommer upp imorgon..

älskade säng <3

hemma nu efter en himla trevlig kväll! god mat och vääääldigt mycket skratt! en tur förbi färjehallen och innebandyturneringen blev det också :) lägger mig nu i min kära säng med ett leende på läpparna, framför allt för att facebook lever! ;)

mot rydebergs!

nötat wordfeud hela dagen här hemma, lite efter alla andra..
nu ska jag byta om och så, sedan drar vi till familjen rydeberg på middag! :D

chilldag

sitter här och leker med mitt hår, älskar känslan av att vara nyklippt!
har varit och hämtat grejerna hos mamma, och när man öppnar dörren slår doften av nybakt pepparkaka mig i ansiktet! kärlek ♥ det är den femte novemver och jag längtar redan!
drogar facebook nu, vad ska jag göra med halva mitt liv om det försvinner? plugga kanske ja, men ändå? ;)
dunkar musik och njuter av att vara ledig, just nu, kan jag faktiskt vara lite glad ändå!

fml

vet inte om ni har hört det, men tydligen ska facebook hackas nu vid två? om dom lyckas, jag dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör!

nyslingad!

före

EFTER



Är hos pappa nu och såg just klart på Idol, Olle åkte ut!

myyyys


bild från igår! fotbad och grönsaker och dipp! vi såg också på film som i och för sig var riktigt dålig, och målade naglarna!

Sitter fortfarande i pyjamas så det är nog dags att resa sig upp nu och hoppa in i duschen!

update


TJEJKVÄLL

linnea har skrivit här ser jag, så jag behöver väl inte säga så mycket mer om vad vi gjort. Sjukt kul att se den tjejen igen! Följde henne nyss till bussen och nu ska mamma, jag och lillasyster ha tjejkväll. Varma mackor på ingång sedan blir det fotbad, massage, ansiktsmask, måla naglarna och film! Ha en trevlig kväll!

orkar inte rubriker.

hallå allihopa , linnea här igen :D ,sitter här med min fina hanna och kollar på glee, kärlek<3
har verkligen saknat den bruden alltså!
dagenschecklista:

-har varit på köpstaden
- kollat glee
- ätit
kollar fortfarande glee , helt undebar dag <3

men nu ska vi kolla vidare på glee , har snart kollat hela första episioden !
ha det undebart , pussssssssssssss /L

ULLARED

åtta timmar har jag ägnat sittandes i en buss, som tur var med sköna säten! Vi var framme runt halv elva efter ett snabbt stopp i Värnamo. Som väntat var det väldigt mycket folk, hela sverige verkar ha höstlov nu? Som tur var ingen lång kö till kassorna! Lite besviken på klädavdelningen framför allt, och det är väldigt lätt att missa något. Hade faktiskt varit mycket bättre om det hade varit lite byggt som IKEA, där går man genom en enda gång så slipper man missa något! Lillsyrran hade turen att se både Ola-Conny och Morgan, tyvärr inte jag :( vi åt på deras nybygda restaurang, ganska fint och gott, väldigt likt IKEA! när jag till slut närmade mig kassorna var jag tvungen att räkna ihop vad jag handlat för så man inte står där som ett fån utan tillräckligt med pengar, haha! Jag hade chockerande mycket saker i vagnen så jag fick priotera bort en hel del men slutsumman hamnade till slut på 760 kr.


Gekås i lego!

Anton Berh marsipanbröd, halva priset ! ;)



nogrannare bilder på det mesta jag har köpt

everything!

Är nu hemma med en fruktansvärd huvudvärk och ett illamående som kom från ingenstans! :( god natt


nattinatti

in i duschen nu och sedan bums i säng, klockan är stäld på 04.55, bussen mot ullared rullar iväg 06.15.
Hoppas ni får en bra dag utan mig, vi hörs på torsdag!


vilken sjuk dag

idag har ingenting varit som vanligt, allting är upp och ner för mig nu.
Jag tänker tyvärr inte säga mer än att jag har varit i stan och badat i simhallen med två, eller ja en efter en ganska kort stund, 'vänner'.
Har även gått på fel buss och stått ut med mitt livs pinsamaste händelse. ni skulle bara veta



Jag slocknar snart här i soffan, den här dagen har verkligen tagit på krafterna av alla möjliga slag. Men som vanligt, träning om en timme..

RSS 2.0