Freedom

Sista inlämningen för grundskolan just färdig, lycka! Jag var hemma idag med men nu mår jag bättre! Vi har haft besök och vi har grillat, ätit marschmallows och så. Nu är det lets dance, kom igen Oscar!


Det finns inte plats för snedsteg

Det är så mycket som måste göras rätt just nu. Och jag bara sover. Till råga på har jag blivit sjuk också. Usch och fy och blä. Håll ut, snart är det över! Snart är jag i mål.


Spexfoto

I måndags tog vi spexfoto, vi var lätt ölands tuffaste fiskare och jägare!


Niornas avslutningsmiddag

Som vi har jobbat med att få ihop den här festen.. Och bra blev det! Även om bildspelet var lite av en besvikelse var middagen toppen, inget stök utan en riktigt trevlig, god middag! Menyn: vitlöksbröd med tzatsiki, potatisgratäng med kyckling, grekisk sallad, bea och dragonsky och till efterrätt vaniljpannacotta med jordgubbar och riven choklad! Kvällen avslutades i aulan med ett band som var.. Minsta bra, tyvärr. Som tur är har vi ju våra stjärnor Ida och Elina som spelade lite egna låtar på slutet, fantastiskt!

https://cdn1.cdnme.se/2240241/7-3/pic_51a593b79606ee0d204f362a.jpg" class="image">


Grattis lillasyster

Idag bli lillasyster Maria 14 år! Mariapalm.blogg.se


Övningskör

För första gången. Det var häftigt, och totalt skräckinjagande. Haha
Sprungit lite i spåret och i backen ikväll också! Jag har till och med strukit två skjortor idag, för imorgon är det avslutningsmiddag!
26-05-13 21.36


Just like that, we were completely crazy

https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_51a1e692ddf2b36405b133c7.jpg" class="image">


Kan man sväva på moln?

Igår åkte jag hem från Josse efter att ha spenderat två nätter där, vi har haft det toppen! Röjde lite i huset i brist på annat eftersom jag var skälv hemma, packade mina saker till pappa också. Fick härligt besök på kvällen sen! Today är det mycket som händer, ska träna och skriva lite på min dumma so, och senare ikväll blir det middag och övningsköra för första gången *hjälp*
Vår lille älskade underbara, snälla katt Sickan har blivit sjuk så vi ska åka in med henne till veterinären senare idag, alla håller tummarna för att hon blir bra igen!


Myskväll med tjejerna

Tog ett tag innan vi vaknade upp imorse Josse och jag, men vid tvåtiden kom vi äntligen igång med so-arbetet! Skitsamma, nu har vi varit och ätit på Robertos med hennes storasyster och Vilma, supergott kan jag lova! Tog en glass på Hasses med och hälsade på Annie, ni kan ju tänka er hur proppmätta vi är nu? On our way back till Josse nu, Oscar zia spelas på högsta volym #fail #småtjejer


Lyckan är total

Äntligen färdig med min skjorta i slöjden, har jobbat med den i ett år fram och tillbaka, piiinsamt. Men den blev bra, dock ser den enorm ut på bilden.Har också fått vara klasströjor idag, men den får ni se senare! Har spenderat kvällen hos Josse och det var varit trevligt! Bäst av allt: Hawaii five-O har börjat igen! Happy,happy,happy

https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_519e8109e087c342318a14cf.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2240241/7-3/pic_519e811fe087c34291d1848a.jpg" class="image">


Perfekt dag

Allting har varit bra idag, orienteringen gick galant, jag har solat, hjälpt mamma på jobbet, sett på greys och varit på scoutavslutning. Alla rätt på tipsrundan, så fick jag denna mössa!


Solar

Gjorde mig en mellis nu när jag kom hem, skinkmacka och glass haha! Sitter ute i solen och njuter och lyssnar på musik!


Jag rockar orientering

Hade sovmorgon imorse då vi haft orientering i Saxnäs! Malou och jag cyklade dit och var där halv nio, då cyklade vi förbi bussarna som skulle varit inne i stan vid åtta! Men snart är brobygget klart! Malou och jag som såklart var där först fick vänta en hel timme på bussen från skolan som också satt fast i kön! Orienteringen gick i alla fall bra, vi körde två banor på ca 4 km var, första gick bra men kunde gått bättre. Andra rundan fick jag faktiskt bäst tid av alla nior på hela skolan! Är väldigt stolt över mig själv faktiskt! Vi hade tur med vädret idag, men eftersom det öste ner regn igår var det lera och vatten överallt, ni kan ju tänka er hur mina skor och strumpor ser ut.. Det var hur som helst skönt att komma ifrån skolan en dag och göra något annat och umgås lite med de andra klasserna. Att vara hemma kvart över ett var ju inte heller helt fel!


Vackra Öland

Kände att det var dax och träna lite igen så jag drog ut och cyklad 17 km. Cyklade till vicklebyskogen för allt är så fint nu när det är så grönt! Brukar det alltid vara så här grönt? Det är ju supermysigt! Och ännu vackrare blir det när det regnar, vilket det gjort en hel del idag.. Och det luktar så gott!


Det flyter på

Även om jag läste ett sms mätning vaknade som gjorde mig både arg och besviken har dagen varit rätt okej. Skolan flyter på nu och jag har bara en inlämning kvar i so, sen är alla prov och skit över! Längtar till dagen då jag haft mina sista bild och slöjdlektioner.. Har idag målat naglarna (vilket jag ännu inte är så bra på), sprungit 5 km, brottats med Maria och Jacob på studsmattan och sett på greys! Nu ska jag sova gott. Natti


Mer bilder Eurovision 2013

Glömde berätta om de lysande armbanden som syns på en av bilderna, inför varje låt lyste de i färgerna för det landet som sjöng! Så vi antog att det var fjärrstyrda, men fortfarande nu när vi kommit hem lyser de ibland.. Haha!


Eurovision 2013, jag var där!

Det måste vara bland det häftigaste jag har varit med om! De hade verkligen lyckats med att få en intim show som dom ville och vi hade jättebra platser! Bilderna gör ingen rättvisa av vad vi verkligen såg! Det är verkligen en enorm grej det här och det var svårt att föreställa sig att det som händer just nu, just här där jag är visas för 100 miljoner människor! Det var också häftigt att se att det var så många som verkligen levde sig in i det här, finskarna kom t.ex i brudklänningar! Underbar stämning var det! Bron dom tågade in på fälldes ner från taket och det var helt öronbedövande när Robin sjöng, publiken hördes mer än vad han gjorde haha! Annars var ljudet extremt bra, likaså allt ljus och teknik! Det var himla spännande och se vad som hände när inte kamerorna filmade också! Årets startfält måste vara det bäst som jag varit med om, kan bero på att jag varit helt insatt och följt Eurovision i flera månader, lyssnat på låtarna massor av gånger, suttit bänkad vid tv:n osv.. Tog jättemånga bilder men lägger bara upp några, filmade lite också, får se om jag kan lägga upp dom med. I slutet regnade det väldigt, väldigt mycket konfetti över oss, det var en häftig känsla må jag säga. Man kände sig själv som en vinnare! Och till sist, YES, rätt låt vann! Den är fantastisk.


Shopping i Malmö! Uoops så skulle det inte riktigt bli, men skor och klocka har jag i alla fall letat efter! Klocka 200, skor 170, halsband 20, tröja 99

Hittade lite saker igår, inte riktigt tänkt så men skor och klocka har jag letat efter så det var bra! Skor 170 Skodej, klocka 200 ur&penn, halsband 20, tröja 99 H&M.


Magnum flirty kiss no.4

Glassrecention!
31 grader varmt här i Malmö idag, då ska man såklart prova en ny glass! Chokladglass, Chokladsås och browniebitar. Underbart för en chokladälskare som mig! +++++


Mot Malmö!

Sitter nu på bussen hem från skolan, skönt att den här veckan är över! Fick en boll i huvudet på idrotten, snacka om huvudvärk nu.. Om någon timme sitter jag i husbilen mot Malmö och ESC! Hur häftigt? Nu kommer dock katastrofnyheter.. Jag kommer inte kunna ladda mobilen! Så räkna med dålig update i helgen :( berättar allt på söndag, förhoppniningsvis så har Sverige då vunnit två gånger i rad för första gången i historien ;) trevlig helg!


Ölandsbladet

Min bild från kyrkstafetten är med i Ölandsbladet! :)


Behöverförändringnu

I måndags var jag såklart på scouterna och vi körde en kul femkamp, fick kasta pil för första gången t.ex! Igår var hela kvällen fylld med ångest över mitt gymnasieval och jag typ dränkte mina sorger i greys anatomy. Sett typ vad som kommer hända nu också, men denna gång måste jag se en film på order av skolan. Måste ut och röra på mig innan jag blir helt handlingsförlamad.


Fullständig panik

Jag kan inte sova, jag kan inte tänka. Jag har kört fast. Jag är 16, hur ska jag redan nu veta vad jag vill göra resten av mitt liv? Mitt hjärta vill läsa hotel och turism på Jenny, min hjärna säger ekonomi på CIS. Jag är totalt fast och jag kommer förmodligen ångra mig vilket jag än väljer. Kl 24.00 finns det ingen återvändo.


New bikini

Från H&M


2 pics from today


Kyrkstafetten

Tänka sig, idag har jag sprungit kyrkstafetten! Mammas jobb och hennes kollegor hade ett lag och alla deras respektive var i ett lag och där fick jag hoppa in! Fem km var min sträcka vilket räckte gott och väl då jag har så ont i mina ben. Men det var kul! Alla samlades sedan hos oss och åt mat och gick tipsrunda och så lekte vi lite med de andras barn. Mysig kväll! Har kollat på film just men nu ska jag absolut sova!


Lediga fredag

Yesterday var Josse här och jag var som en total zombie för att jag sovit så lite.. Men det var trevligt i alla fall! Åkte in en sväng till stan med hennes mamma också och jag hittade två par solglasögon och två nagellack! Mådde dock allt sämre under dagen och på kvällen låg jag bara i sängen och mådde skit.. Vaknade som tur var piggare idag!


Bästa kvällen

I torsdags hade jag mina kära scoutvänner hos mig, vi grillade, spelade spel, åt pannacotta så det stod det härliga till, badade i jacuzzin i nästan tre timmar! Till sist såg vi på film innan vi somnade halv fyra! Så himla kul att träffa alla igen!


Barbie

Kände mig lite nostalgisk när jag skulle kolla på greys idag och Barbie nötknäpparen dök upp och vips, så kollade jag på den filmen..
Har för övrigt inte gjort mycket idag, klagat på min tandställning/rygg/benhinnor och ätit supergod tacopaj som mamma gjort. Nu njuter vi av långledigheten!


Avskyr åska

Blixtrar och dunder, avskyr åskan som är här nu!


Life's good now

Hej hopp igen! I söndags hände mycket, vi städade huset, satte upp studsmattan, grillade och var barnvakt! Härlig dag med massa sol! Igår var jag inte i skolan, spelade badminton med mammas jobb halv sju på morgonen.. Sedan var det dax för det jag fruktat mest av allt i flera månader, tandställning! Jag har så ont, så ont så jag vet inte vad jag ska göra! Kan inte äta om jag inte mosar maten, så idag har jag ätit yoghurt, mosad banan och mosade pannkakor.. Vi hade nationella i matte idag och det gick prima, så skönt! Inte nog med det, vi fick åka hem vid elva! Så vad ska jag göra nu? Måla naglarna, sola, se greys, baka? Känns som sommarlov!


Kulturella systrar

Har just sett teatern Plasma i Mörbylånga med Maria! Väldigt speciell, men mäktig! Den träffar mitt i magen.


Snart sommar

I torsdags var jag på CIS med mamma och pappa för att kolla in skolan lite närmare. Helt dött var det när vi kom det men vi gick bort till aulan för att sr om det var mer folk där, och där står bara rektorn och VDn.. Men det gjorde inte oss något, vi fick en 45 min lång egen information/guidning och vi pratade mycket om ekonomi och vad jag ska göra och så, så förhoppningsvis kommer de ihåg mig till hösten ;) igår kväll var det bara skönt med fredag, vi såg på film och vi satt ute på altanen och åt för första gången i år, älskar vår och värme! Idag var vi på handledarutbildning, fyra timmar tog det men snart kan jag börja övningsköra!


Avslutningsklänningar

Vill gärna ha en spetsklänning så det kommer nog bli någon av dessa! Den näst längst ner är min favorit, men har bara hittat den i S än så länge, letar desperat efter stl M!


Valborg

Har svårt att publicera mina inlägg, ibland kommer de dagar efter att jag har skrivit dom!
I söndags var jag i alla fall inne en sväng i stan och besökte farmor som sålde på loppis, köpte både en kavaj och ett linne för 50kr! Åkte till Filip en sväng och tittade på deras stugor som de har gjort om lite och så åkte jag hem och åt trerätters! Otroligt gott! I måndags hade jag scouterna och vi gjorde samma sak som förra gången, resultatet blev dock ett annat.. Igår var det Valborg och jag hade rätt tråkigt.. Var uppe hos Filip och åt med Fridolfssons vilket i och för sig var ganska trevligt, men min allergi förstör allting. Tog bussen hem för att se på brasan med mamma och de andra men det blåste för mycket så det blev ingen brasa, det resulterade i att vi satt hemma hela kvällen och såg på biggest loser, jippi. Är glad att vi är lediga idag i alla fall, men det enda jag har gjort är att se på tv, sova och kasta pil. Har hängt upp hängmattan också! Är så underbart att bo i hus igen! Nu ska vi grilla och ikväll ska jag träna!


Cruising i Nybro

Har idag hämtat sickan hos farmor, passade på att fika där med. Kvällen har vi spenderat i Nybro hos ett par kompis med tacos och ost å kex, självklart också en titt på crusingen! Tittar nu på förra veckans inför Eurovision songcontest, danmark är riktigt bra!
Lör 21.12

https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517e58af9606ee318dab4df1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517eb942e087c319d913a214.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517eb942e087c319d913a214.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517eb942e087c319d913a214.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517eb942e087c319d913a214.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517eba88ddf2b31ddb4df7cb.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517eba88ddf2b31ddb4df7cb.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2240241/7-3/pic_517ebb53e087c3198e97928f.jpg" class="image">


RSS 2.0