måndag jao

TREDJE GÅNGEN JAG SKRIVER DET HÄR INLÄGGET NU, SE NU TILL ATT INTE LÄGGA AV IGEN DATOR*****!

har tränat och så, gick bra även fast jag fick spela back ;) var och hämtade min mobilladdare hos pappa som jag glömde hos honom igår.. fick även min månadspeng så jag klarar turen till ullared ;) snackar lite med Boel och Filippa om att ses i simhallen imorgon, de är bara lite sega på att svara.. Kollar också på Pengarna på bordet, var tvungen att kolla in vad det var för program, lite drygt enligt mig.
Nu, hopp in i duschen!

sån't som gör min dag!

          YellowMonki om that's what friends are for:
Jättefin blogg!


Sandra
om underbart, en ledig kväll!:
söt! :)
fin blogg :D


tack så mycket alla läsare, det är ni som gör att jag håller motivationen uppe!

träning soon

josse och jag sitter här och ugglar framför tvn, vi har bakat kladdkaka, självklart ett mästerverk! Ellerhur josefine bramstedt? snart träning jao, tagg tagg ;)

that's what friends are for

sitter här och äter frukost- dagens viktigaste måltid vet ni väl! ;)
först måste jag städa mitt rum, jättekul verkligen, men det ser ut som ett bombnedslag ungefär så det börjar nog bli dags för det nu.. så fort jag är klar med det ska mamma och jag åka och hämta Josse! gullig mamma jag har va? (a) får se om jag lyckas övertala Josse att skriva något här sedan? :) i alla fall, ha en bra dag!

besöksrekord!

nytt besöksrekord idag, fortsätt så alla härliga läsare! :D

kolla vad mamma kom hem med idag! YES!

GO VINST!

vinst med 5-4 mot hovmantorp, riktigt bra och riktigt spännande match! :)
F16
gammal bild från fjolårets Fair play cup!

nu, söndagsmys!

aldrig, aldrig, aldrig igen

ett riktigt skäckscenario. Det finns inte en chans att domartröjan åker på igen!


Taggar om för min egna match nu, får se hur det går efter det här.

fullt upp

hade en himla trevlig kväll igår! blev väldigt poppis av de små barnen Ella och Victor, så himla söta! Tog säsongens första dopp i Jacuzzin, åh vad skönt det var, även fast jag hade en en liten kille i famnen som skvätte upp vatten i ansiktet hela tiden! Blev favoritkycklingen till middag och Märits SUPERGODA kladdkakemuffins till efterrätt!

Nu ska jag snart dra mig till färjehallen för att döma min första match.. JAG VILL INTE! hata,hata,hata. Men försent att dra sig ur nu.. Jag tjänar ju pengar i alla fall! Sedan blir det fort till kyrkan och halv fem match mot hovmantorp! :D

INNEBANDY <3

kommande text är mestadels kopierad från bollenrullar.blogg.se, FBC Kalmarsunds blogg!

Ibland är det svårt att förklara för andra människor varför man lägger ner så mycket tid på en idrott. En idrott där man håller en plastklubba i handen, springer efter en liten boll med hål i och försöker trycka in den i det förbaskade målet. Det är inte heller nog med att man lägger ner tid, man lägger också ner både hjärta och själ i det, och det har funnits flertalet tillfällen då man funderat på att faktiskt lägga klubban på hyllan. Ibland är det, som sagt, svårt att verkligen hitta de rätta orden som kan beskriva varför man egentligen fortsätter år ut och år in.Men efter varje match vet jag exakt varför man lägger ner all tid i stinkande sporthallar, extra löpträningar i spåret och lägger ner hela dagar för att åka och spela en enda liten match. Det är helt enkelt för att det inte finns något bättre än att ha kämpat, slitit, svettats och skrattat tillsammans under 3x15 minuter.


finfin överrasning!

pappa kommer upp och säger- vill du ha den här datorn Hanna?
jag bara va?
Den har tydligen stått ute i förrådet för att den är tydligen lite knäpp, men jag blev glad i alla fall! Lite segt tangetbord och så, men ändå! glad tjej här! :) rätt gutt med en egen dator på rummet ju! sitter nu och försöker lägga in några favoriter, får se hur det går.

bloggtorka

därför får ni se vad som händer den här veckan!
Idag- slappa! besök ikväll
Söndag- Döma innebandy ( första gången, nervös! ), kyrkan + match mot Hovmantorp. TAGGA!
Måndag- Troligtvis träffa Josse! :) träna
Tisdag- ?, träna
Onsdag- ULLARED!
Torsdag- träffa Linnéa! :D
Fredag- Döma innebandycup
Lördag- ?, middag med rydebergs
Söndag- Farmor 75 år


slappdag!

har duschat och kollar nu på tv, det är ungefär det jag har gjort hela dagen.. har lovat mamma att diska så jag får väl göra det, senare ska jag åka till pappa!


fundera lite på det här

elevrådsmöte idag, som var rätt roligt ändå. Men, haha, skolvärdinan och en av hemkunskapslärarna satt och diskuterade högt och upprört med varandra mitt i elevrådet, alla andra bara satt och tittade ner i bordet, extremt pinsam situation för alla, så till slut fick ordföranden avbryta dem. Sånt är lite dålig stil faktiskt, de ska vara bra förebilder för oss och inte bråka som småbarn och samtidigt vara riktiga surtanter! Bättring på det!

LOV!

helt, sjukt, underbart, fantastiskt med LOV! höstlov,höstlov,höstlov
Började dagen med tårta och kakor för att vi var så duktiga på volleybollen! :)


och idag var sexorna på besök så då fick jag gå upp på scenen i aulan när alla hade samlats där, och presentera elevrådet och filmen de skulle se! var rätt spännande


var bara tvungen att visa de här! vet inte vem som har gjort dem men de är hattar som åttorna ska visa upp för sexorna ikväll. Riktigt coola!

När jag kom hem idag la jag mig direkt i sängen och sov i två timmar! Har ätit pizza och har sedan bara legat i soffan. Jag mår illa och är hängig, ingen bra början på lovet! hoppas det blir bättre imorgon

lång dag.

mötet imorse var skittråkigt verkligen. 'Vad kan man bygga av en tegelsten? Var kreativ!' Det var dagens övning, så ja ni fattar.. Annars var allt som vanligt i skolan, vi har börjat på vår svenskauppsats (kommer bli min död) haft hemkunskap och så har en åklagare från kalmar tingsrätt varit och pratat för oss på So:n. När alla andra åkte hem som vanligt fem över tre stannade vi åttor kvar och såg på film. 'Förortsungar' blev det, den är hyffsad, men rätt dryg och overklig. Middag sedan sen, potatissallad som inte riktigt är min grej. Var rätt hungrig nu när jag kom hem. Efter middagen vid halv sju startade våra lektioner igen, för min del blev den en och en halv timme tyska. Anledningen till att vi var kvar på skolan var för att föräldrarna till de blivande sjuorna var på besök och skulle se hur vi jobbade och så. Slutade vid åtta, alltså 12 timmar skola.. men vi är lediga på fredag! Är sjukt trött nu så det blir genast sängen efter att jag sörgt klart att hawaii five-O visar sista avsnittet för säsongen. tillbaka i vår igen, hur ska jag kunna klara mig!? :O
dåligt med bilder jag vet, föööörlåtmig!

NOOOOOOOOO

sista avsnittet för säsongen av Hawaii five- O!!! :'(

onsdag- lång dag!

ingen vanlig onsdag idag nej! nu på morgonen ska jag hänga med min lillasyster på hennes första lektion en liten kort stund bara innan jag ska på ett möte med färjestadens företagsgrupp typ? ;) det är rätt kul faktiskt! förhoppningsvis skjutsar lennart, vår syokonsulent som också ska vara med, oss tillbaka till skolan, annars får vi typ ta en buss vid tolv.. Idag ska också alla åttorna stanna kvar på skolan till kl 20.00! Det är för att föräldrarna till barnen som går i sexan nu ska få se hur skolan är och hur undervisningen går till. Så jag ska ha tyska hela kvällen! som tur är får vi ledigt på fredag efter det! ha en bra dag :)

DET KAN JU INTE VARA SANT

jag missade mitt eget 1-års jubileum! :O den sjunde oktober var det exakt ett år sedan jag startade bloggen. katastrof att jag missat detta!

8D1- kan innehålla spår av nötter

haha, alltså den är riktigt bra, elvira är för rolig!
Men vet ni vad? 8D1 kan också innehålla spår av volleybollproffs. Eller vänta nu, den GÖR ju det! den årliga volleybollturneringen på skolan var idag, och till sist, stod vi som segrare! :D tårta på torsdag nu då :)

tyvärr, KLANTIGT, så glömde jag att ta en bild på hela min utklädnad -.- vi var i alla fall cowboys eller bönder, goa gubba!

måndag, back to school

dagen har varit okej, men det är ju som det är att komma tillbak till skolan.. förhörde nyss mamma på hennes svenska prov, hihi! lycka till mammi! ska snart äta lasange och sedan ska jag upp till pappa för att hämta lite kläder till volleybollturneringen imorgon! Sedan blir det scouter och efter det en promenix med annie :)

jag är arg

riktigt ***** arg.

Herrarna vann i alla fall toppmötet mot Engelholm med 2-1, rolig match att kolla på. Snart blir det tacos, och imorgon, back to hell.


funderingar..

jag skriver ju väldigt mycket om sport här i bloggen, framför allt innebandy. Jag funderar på ett starta en andra blogg, endast om mitt lags resa den här säsongen, alltså om endast innebandy. Vad skulle ni tycka om det? Jag vill att alla svarar på det här tack ;) självklart fortsätter jag som vanligt med den här bloggen ändå!
tack på förhand :)

taggad till tusen

sitter och äter frukost nu och om en timme drar jag iväg på innebandymatch mot sändbäckshult! sjukt taggad som vanligt haha! vi hoppas på en lika bra match som sist, fast ännu bättre! :D vi hörs

en dag med barndomsminnen

har varit och hälsat på mormor idag, mysigt! hon fyller 75 på måndag, precis som farmor göra on några veckor. Hon bjöd oss som vanligt på himmelskt god mat! förstår inte hur hon lyckas? vi åt tårta också eftersom hon fyller år, prinsesstårta= marsipan= Hanna älskar ♥ vi åkte också ut till en liten bod som heter Frenillas bod, supermysig med massa härliga grejer! på vägen dit ser vi en skylt på vägen, 'varning, älgjakt pågår'. Och efter bara hundra meter ligger det en älg på vägen, inte skjuten, utan påkörd.. men det hade ändå gått bra, inga skador förutom på bilen. ett litet besök hos moster han vi också med innan vi kom hem. Mycket prat om gamla minnen i bilen sen på väg hem. Nu sitter jag och kollar på 'Allt för min syster'. SE DEN!

sista dagen :(

Det är med sorg i hjärtat jag avslutar den här praoen faktiskt. Även om det jag har gjort inte varit det absolut roligaste har det ändå varit helt okej! Idag har jag t. ex tryckt FBCs matchtröjor! Det var riktigt kul faktiskt. Men det roliga har varit gänget som jobbar där, alla är så himla härliga och trevliga och fulla med humor! Blev bjudna på fika för att det var min sista dag idag :) ska självklart tillbaka och hälsa på så snart som möjligt! Jag fick en tröja också innan jag åkte, Mia tog fram mönstret och jag tryckte på det på tröjan.
Jättefin!

FRIDAY

ska berätta lite mer om praoen sen, håll ut! har varit på fotbollsavslutning på köpstaden idag också, jag var den äldsta som var där, jippi!.. som underhållning var det en trollkarl som heter Mike, ni kanske får en dålig video på hans trick sen ;) han var rätt bra faktiskt, haha! nu ska jag äta 'go-kyckling' jaaaaa! haha, ha en trevlig kväll allesammans!

201011

idag på praoen avslutade jag pappershögen jag höll på att sortera igår.. 'plockade' en meny, som JAG sedan fann ett stavfel på, haha! hade jag inte sett det hade de skickat iväg den så, men nu fick Mia göra om den så det fixade sig till slut. Min tränare i innebandyn var också där en stund på ett möte med chefen så henne stod jag och pratde med en stund och föklarade vad jag fick göra där och så. Idag var det väldigt, nästan för lite saker att göra så jag har mest suttit och pratat med Mia. Fast det är ju trevligt det med! :) imorgon är det sista dagen..
Missade konfan idag tyvärr, men pappa och jag hann till föräldrarmötet som var efter det. vårt gäng är så sjukt goa, har himla kul tillsammans alltså! och så var det kul och se hur allas föräldrar ser ut, haha ;) anmäld till ullared med fritidsgården nu också :) tagga 2 november!

33 minuter kvar..

till hawaii five-O! JA :D

Igår var det mycket roligare på praoen än första dagen. Har i och för sig plockat en hel del klisterlappar mm mera men jag har även inventerat deras lilla 'affär' med grejer från newport. Har träffat cheferna och några andra som jobbar där också men som var borta igår. Jättetrevliga allihop!
Träning på kvällen sen.

Idag avslutade jag det jag började på igår, plocka några skyltar och skära ut dem och så. Fanns inte så mycket att göra idag så jag har mest suttit bredvid Mia (min handledare) och kollat på när hon har jobbat. Rätt intressant, hon är grafisk designer och gör skyltarna/dekalerna.. innan de skickas ner för tryckning/skärning/plockning. Har även sorterat levererade och klara ordrar i pärmar och i bokstavsordning. Pappersbunten var ca 10 cm tjock..
Och idag har jag träffat Filippa! :D jättekul, har inte sett henne på länge. Vi satt mest på mcdonalds och pratade om allt som hänt sedan sist ;) Fick oväntat men trevligt sällskap på bussen hem sen.. :)

haha, så go!


haha, så go!


första dagen!

Hemma efter första praodagen på Bildväxlarna & Sundén Reklam AB! Möttes av Mia när jag kom dit och började med en rundtur. Väldigt fint ställe, nytt och fräscht! Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara vad jag har gjort, men jag har skurit ut 'klisterlappar' mm..
Började lite efter åtta och slutade vid fyra, det är tiderna jag ska köra hela veckan tror jag. Åkte också iväg och hämtade några visitkort och lämnade dem. Får se vad som händer imorgon, det blir säkert kul!

Nu är jag sjukt trött, det blir så när man gör något nytt hela dagen, även om det inte är så ansträngande. Har varit på scouterna också, det var kårgemensamt. Vi gick tipsrunda (alla rätt här va:D) och åt korv.
Vi hörs imorgon!

PRAO!

lite nervöst nu, ska alldeles snart åka in till kalmar för prao, spännande! ni får höra sen hur det går, önska mig lycka till!

det var magiskt

matchen igår, var det bästa på länge. Jag hade väntat så länge efter det, och det var helt klart värt väntan! En vinst med 4-0 och med tre poäng i handen efter vår första match tillsammans som det nya laget. Min dag blev toppad när jag fick göra sista målet också, vilken känsla!

Förstår att det verkar konstigt att jag kan vara så här galen i innebandy, men det är det jag lever för!

Men jag får ju förstås inte glömma Jotan! skitkul att se vännerna från mönsterås igen! Har pratat lite i radio och snackat med massa andra scouter från hela värden på internet. Vi körde lite stratego också så hela min hand är full av rivsår efter att jag sprungit runt i taggbuskar.. Vi såg på film och åt riktigt smarrig tacos! Sov inte mycket inatt heller så när jag kom hem la jag mig i sängen och sov i två timmar, haha! helt underbart att inte ha något inplanerat så man bara kan slänga sig på sängen om man så vill.
Snart blir det plankstek till middag, mums!


TAGGA BÄSTA HELGEN!

snart händer det jag längtat efter i flera månader, seriepremiär! kl 14:00 smäller det i färjehallen, motståndet står borgholm för. Mer taggad går det inte att bli!

Men ännu mer snart vankas JOTA JOTI med de bästa mönsteråsarna :) bättre blir det inte! så vi hörs imorgon!

jag har klarat det!

är rätt stolt att jag tog mig igenom den här veckan faktiskt! den har varit riktigt tuff


vi har besök här idag, till vår katt sickans stora förtret! av kattungen Greta, majas nya kissemisse. VÄLDIGT liten o söt! sickan gnäller och gömmer sig, haha.
HAR INGA PLANER FÖR IKVÄLL, UNDERBART!

att jag överlever?

den här veckan har bara varit skit, på alla möjliga sätt. Har i alla fall varit på konfaträff idag, gillar faktiskt det! Gissa vad jag ska göra nu?......
går inte att längta mer till helgen! scoutvänner och innebandypremiär, bättre blir det inte!

I'm a nolifer

har ägnat mitt liv till plugg och träning det senaste dagarna, endast. åååååååååååååååh
men engelskan är klar nu så den ska jag bara rätta, so-provet gick hyffsat och jag tror jag har rätt bra koll på svenskan och engelskan till imorgon :) Josse har varit här idag, vi har pluggat... men vi är så sjukt grymma på det så vi belönade osss själva med en paradisshake alá hanna o josse ;) (kan man säga så? :o) mumsmums. haha!
om två timmar är det hawaii five-O <333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Nu, mer plugg! :*

jag orkar inte mer

en dag i helvetet.

NEJ,NEJ,NEJ INTE MÅNDAG!

god morgon!
alltså jag orkar verkligen inte! :( på onsdag har jag hk-läxa, engelska inlämning, elevråd plus So-prov! torsdag har vi svenska test i rättstavning och på fredag tyskaprov..
och idag ska jag till pappi så då måste jag packa och sedan har jag egentligen en jätteviktig träning efter som det är seriepremiär i helgen men sámtidigt vill jag ju inte missa scouterna som jag gjorde förra veckan. JOTA-JOTI i helgen också så behöver lite mer info om det, för den får jag verkligen inte missa!
åh problem.se
hej då.


FBC KALMARSUND I MITT HJÄRTA

herrarna vann med 9-5 mot hovslätt, goa gubbar det! haha
just ätit varma mackor med varm choklad och nu ska jag dra bort till fiaplutten! :) vi hörs

ÄLSKA

BEN & JERRYS!

nu, till färjehallen för att checka lite innebandy!


SÖNDAG

la mig vid ett inatt istället... fastnade framför transformers som gick på tv :o inte min typ av film så jag vet inte varför, men fast var jag! ångrar det lite idag när jag skulle vara i algutsrum kyrka vid tio. alla klagar på att det är så tråkigt att gå kyrkan när man konfirmerar sig, men så farligt tycker jag inte det är :) har varit ute och gått en sväng med mamma också, snart blir det mat!

slappaslappaslappaslappa

har bara varit hemma och slappat, har varit så sjukt trött! familjen hultqvist har varit här och det gick som det brukar, massor med galenskaper och dålig humor! haha. kollat på the perfect man och rosa pantern 2, riktigt bra filmer det alltså!
och nu som dem flesta brukar säga, dags att dejta sängen! Sov gott!

Hanna Palm

remember my name.


med sorg i hjärtat säger jag nu att det är över, för den här gången!

vi avslutar serien med en vinst mot seriesegrarna lindsdal som tar oss upp på en värdig andraplats!
Världens bästa lag!

Vi avslutade med en festlig tårta och uppladdning in för vintern!
FGOIF ♥

fredag jao

go känsla med helg ju! när mammi och jag var på köpstaden så blev det strömavbrott så alla blev utslängda, haha! sitter och glor på idol nu fast ska nog snart lägga mig, skolan tar fullständigt kol på mig! Taggar igång för hemmamatch mot lindsdal imorgon! tror inte det bara är jag som är sugen på revansch.. kl 11 på tallhöjden, be there!
Ha en bra helg readerssssss!

att försova mig har blivit min nya grej

vaknade vi sju imorse -.- antingen sover jag så djupt att jag inte vaknar när klockan ringer eller så ringer klockan inte över huvudtaget :o
var på elevråd idag, hoppades på att hamna i evenemangsgruppen men nejnej Info/PR för min del :/

Ni vet, mamma läser på Komvux nu och har skrivit ett referat på engelska. Jag fick sitta och rätta det! Haha, hittade några fel, snacka om att man känner sig duktig när man sitter och rättar sin mammas skolarbete. ;) Förlåt mammi :*  ska hänga med henne och handla nu för att hon bad så snällt, så vi hörs senare!

vad ska jag skriva här då?

Kom hem för en timma sen, har varit på konfaträff. Idag var vi i kyrkan och letade symboler och pratade om nattvarden o så.

Jag har fixat praoplats nu! :) ringde sju olika ställen imorse och alla sa nej fram till den sjunde och sista på pappret.. Så vecka 42 kommer jag att hålla hus i Kalmar på Bildväxlarna & Sundén reklam AB!

för att sänka pulsen lite..

DAGENS VILL HA: mer pengar, mindre plugg
DAGENS KLÄDSEL: höga svarta byxor, blåvit randig magtröja
DAGENS SMINK: foundation, mascara
DAGENS FRISYR: lockar :D
DAGENS HÄNDELSE: skola, lugn kväll
DAGENS LÅT: someone like you- adele
DAGENS PLANER: chilla hemma, plugga lite
DAGENS SAKNAD: this boy I can't forget
DAGENS DUMMASTE: glömde fixa prao, sket i att plugga
DAGENS DROG: kladdkaka
DAGENS FAVORIT: hawaii five-O
DAGENS KÖP: fralla
DAGENS HUMÖR: helt okej

PANIK

praolappen ska vara inlämnad imorgon och jag har ingen aning om var jag ska vara... duktig jag är som skjuter upp allt till sista stund.. kan inte annat än sucka åt mig själv. Ska ringa en reklambyrå imorgon, annars blir det väl typ Almers.. haha åh det var samma sak förra gången. Lärt mig en läxa nu, ta tag i det i tid Hanna!!

Har bakat kladdkaka och smaskat i den med lillsyrran och min förkylda mamma. Supergott :*

Det finns två saker som gör livet lite bättre, det första är förstås att idrotta om ni inte redan fattat det. Men det andra, det är Hawaii five-O! min puls är dubbelt så hög som vanligt, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhh. Så jag har tyvärr inte mer tid för er nu ;)

underbart, en ledig kväll!

ingen träning och inga läxor, som jag måste göra ikväll i alla fall ;) så sjukt skönt! sitter bara här och tar det lugnt, ovanligt för min del.
Förresten, det var ju kanelbullens dag igår! Tänkte bara säga det, för jag älskar kanelbullar!

bara för att webcam-bilder ät bäst!

seriöst, vad sitter jag här för?

jag dör av längtan till min säng, jag är trött,trött,trött,trött. Förlust med 1-0, surt som ja svordom. Vi spelade rätt bra, dumma turmål.

svar på kommentar:
Gustav:  om ÖMSA:
Haha hur lyckas man börja ömsa skin på fingrarna? E de något med ölandsluften??


haha nej det tror jag då inte ;) vet inte vad det beror på så det är ganska skummt!

ÖMSA

ÖMSAdag i skolan, nu kan jag äntligen andas ut, lite i alla fall.. Har fått rätt mycket gjort idag som tur är. Haha, vill ni veta en skumm grej? Klart ni vill ;) jag ömsar skinn På mina fingrar, det ser jättekonstigt ut och det har aldrig hänt förut :o
Nu är jag jättetrött och vill egentligen bara sova men det är fotbollsmatch som gäller och det tackar jag inte nej till!

Haha bjuder stort på den här bilden. P12POSE!

JAG ÄR SÅ LYCKLIG

det kan låta konstigt, det tycker jag med, men KÄNSLAN JAG FICK IGÅR NÄR JAG TOG MINA FÖRSTA SNABBA STEG PÅ TRÄNINGEN VAR SOM MAGI. Det har aldrig varit så kul att träna! Jag kände också hur riktigt bra det gick för mig! Hela jag studsade upp och ner, JAG HADE INTE ONT LÄNGRE! Ae det var helt underbart ska ni veta, så nu ska jag alldeles snart dra mig bort till tallhöjden. Det vankas fotbollsmatch mot Lindsdal, denna match vi alla fruktat, nu står mycket på spel ska jag säga er.


bara jag som hatar måndagar?

den här dagen har bara varit seg, snälla gud hjälp mig. Typ kröp till bussen idag för jag hade så ont i magen och sedan har jag bara haft en allmänt seg dag i skolan.. Något som lättade upp lite var att vi fick tillbaka våra matteprov. 38 av 40 p, bäst i klassen och jag bara yeeeeeeeeeeeeesss. Det var sjukt svårt så det var rätt gutt' ;) sedan hade vi So där vi skulle diskutera barns rättigheter och hur vi blir behandlade av vuxna osv.. haha, jag blev värsta politikern och pratade på i all evighet om orättvisor mm. Birger bara gapade och sedan sa han att han beundrade min entusiasm och kloka ord ;) lite stolt :D men det är faktiskt något jag är bra på, kämpa för rättvisan, stå för vad jag säger och framföra vad jag har att säga.

Nu ska jag på innebandyträning, jag ska prova att springa lite idag SÅ HÅLL TUMMARNA för att det inte ska göra ont! Längtar!!!!!!!

mot kyrkan

drar mig mot Nådens kapell nu för gudstjänst, en del av min konfirmation.
Ni får en bild på mig i min nya pippitröja mamma köpte till mig i borgholm igår. Som jag har letat efter denna tröja, äntligen!

LYCKAD SKÖRDEFST

haft en toppenhelg faktiskt, det behövde jag. I fredags så åkte mamma, lillasyster och jag till mörbylånga. Jag ville kolla på en utställning men tyvärr var det låst :( vi gick bort till parken och kollade lite på vad de sålde och så där. Maria och jag köpte nougat och hon köpte även ett par jättesöta örhängen! Träffade på några från skolan som jag tittade på paraden med. Vi åkte sedan vidare till Vettlinge och gick i majslabyrinten. Den var rätt häftig och som tur var gick vi inte vilse ;) sist åkte vi till Ottenby, där hade de gjort en jättehäftig 'pool' med glasfiskar och vass med häftiga lampor och så, så det var riktigt häftigt! Lyckad konstnatt!

Igår hämtade pappa oss och så åkte vi till eriksöre. Vi köpte pumpa ch kollade runt lite i ladorna. Drog sedan till Stora Frö och åt på kakbuffé. 12 kakor senare var man inte så sugen längre..



Fort hem och kolla på FBC spela i färjehallen, förlust tyvärr :( Åt årets förmodligen sista grillat kött till middag. så sjukt gott! Sedan satte sig mamma, syster och jag i bilen igen, den här gången norrut mot borgholm. Där träffade jag Filip, och hängde med honom resten av kvällen. Har saknat honom enormt, riktigt kul att se honom. Vi såg fyrverkerierna innan vi åkte hem. Vi skulle egentligen åkt ännu längre norr ut till ett stenbrott men både mamma och jag var alldeles för trötta för det.

Idag har jag bäddat rent sängen, städat och massa andra tråkiga måsten. Cyklat upp till tallhöden för att se mitt älskade fotbollslag vinna över trekanten med 4-2 efter en riktigt bra andra period! Just ätit lax och potatis och nu är det dags att ta tag i mitt berg av läxor! Hemkunskap, So och No gånger två.....


RSS 2.0