!

Har lämnat in min engelska och So, HUR UNDERBART?!  Filip var här igår, åh vad jag saknat honom! Idag var på ungdomsmottagningen med skolan, haha var rätt tråkigt för allt de sa har de redan berättat i skolan. Konfa har det varit idag med, vi tränade lite inför konfirmationen och så. Har pluggat musik i mer än en timme nu, jag hoppas det sitter snart, provet imorgon! Ska försöka komma i säng i tid idag, har jag inte gjort på hela veckan tyvärr, inte bra Hanna! Imorgon ska vi springa 5 km på idrotten sen fair play hela helgen, HUR ska jag orka?
bjuder på den här låten, sjuuuukt massa bra!

nooooooo

hade det trevligt på scouterna igår, det var gemesamt för alla åldrar och vi körde femkamp och åt våfflor!
Dagen har varit bra fram till idrotten jag jag plötsligt bara försvann typ, kände mig sjuk så jag åkte hem! Har nu sovit en stund men är fortfarande fruktansvärt trött! Måste skriva klart min engelska innan innebandyn ikväll, sista träningen för säsongen och jag kan inte vara med!!!!! :'( livet är orättvist!

får tacka för vädret

Det är solstrålarna som håller mina läppar uppe mitt i allt pluggande..
Hade en jättebra dag hos Filip igår! Såg på Partaj igår när jag kom, rätt bra var det! Fick en halvtimmes sovmorgon imorse för jag skulle till tandläkaren. De spände åt kedjan som ska dra upp min tand, det gjorde lite ont men är inte så farligt nu längre. Mamma och jag fick jaga bussen hit till mörbylånga annars skulle jag bli fast i kalmar ett bra tag, som tur var han vi till sista hållplatsen i Kalmar! Har nu haft so och vi fick en uppgift som vår klass gjorde redan i sexan och som var väldigt rolig! Vi låtsas att vi har 10000 kr och ska vi lägga dom på aktier och så efter några månader kollar vi vem så lyckats bäst. Tycker vår nya lärare är rätt bra faktiskt, han har det där tänket som vår saknade Birger har!
Har just försökt avsluta mitt förbaskade arbete om Israel, så sköööönt att äntligen vara färdig! Har bara framsidan kvar nu! Snart blir det matte, länge leve bråk och procent!..


rätt bra dag

ni glömde väl inte att ställa fram klockan inatt? Ställde fram min redan igår kväll, och vaknade halv elva.. insåg sedan att min mobil ställde fram klockan automatiskt så klockan var bara halv tio. Ovanligt att jag ens sover så länge nu för tiden, brukar gå upp vid åtta på helgena nu! Har suttit och pluggat miljö i en timme nu, känns inte helt fel. Ska snart dra till bussen och min kära Filip! :) njut av vädret, god dag.


äntligen helg!

lugn skoldag igår, skönt! åkte hem till filip och då skulle klt hålla på och bla bla vem har inte klagat på klt någon gång? suck för dom. Blev lite knäppt igår kväll också då både filip och jag somnade i hans säng i väntan på att maten skulle bli klar, vaknar en stund senare och inser, SHIT KLOCKAN ÄR HALV TIO!.. missat middag och allt och det kändes som att man vände på dygnet helt :( vi gick upp och tog oss en dusch iaf och gick och la oss sen igen. Åkte hem ganska tidigt imorse och fick självklart åka in till kalmar för att komma till färjestaden igen, urkasst klt, urkasst! Hämtade cykeln hemma hos mamma och njöt en hel massa av det fina, underbara vårvädret! Åt en ungkarls-lunch (haha) och cyklade sen ner till kapellet och hoppade på bussen med konfagänget och åkte till Förlösa kyrka! Där var det föreläsning av Jenny Berggren i Ace of Base! väldigt intressant! mässa också innan vi åkte. Kom hem och åt go-kyckling till middag och spelade Mästarnas-mästare spelet med familjen!



ffffrrrreeeeddddaaaaaaaaagggg

sitter nu och äter frukost bländad av solen gnom fönstret. Visst är det härligt väder nu, våren är här och folk går i shorts i skolan, underbart! Ikväll ska jag hem till älsklingen och sova där, masa mys! vi höres puss!

innebandy-DM

hade sovmorgon till åtta igår, vem klagar då? samling i färjehallen kvart över nio och vi körde igång med första matchen halv elva. Trots extremt korta 7-minutersmatcher var det riktigt oligt och vi tog hem ett silver till skansenskolan, slagna på straffar i finalen.. Killarna vann dock guld! Åkte hem och duschade och så och sen kom mammas kompis frida med sin lilla Alexander som bara är några månader gammal, så söööt! Sen kom filip, som är om möjligt ännu sötare! ;) mysigt, och det är alltid lika jobbigt när han åker :(
Var sjukt trött nä jag vaknade för en halvtimme sen, och det är jag fortfarande.. konfa och föräldramöt idag också, nu kör vi!

dumma plugg

hehe, känner mig urkass som skriver så sällan :(
Igår var jag på scouterna och vi skulle börja planera vårt nästa äventyr som den här gången får bli en geocatch-hajk på cykel! Ska bli riktigt kul tycker jag, ser fram emot det. Massa plugg blev det igå också, har så många arbeten som måste bli klara nu! åh, känns hopplöst! speciellt eftersom jag missar ännu mer viktigsa lektioner imorgon när jag är  och spelar Innebandy-DM. Idag har jag haft utvecklingssamtal och pluggat hela kvällen, suck :( ska gå och lägga mig snart iaf så jag orkar spela imorgon! god natt
riktigt nöjd med den här!

ajaj

konfalägret var rätt kul trots allt, inte så illa som jag trodde. Ser fram emot konfirmationen nu! operationen gick bra och jag har inte så ont längre men under tiden var det inte så roligt. Det gjorde ont när jag fick bedövningen och så fick jag extrem hjärtklappning av den så då blev jag lite rädd så hela operationen var väldigt jobbig så det var så skönt när det var över! Det blödde nästan hela kvällen så jag kunde inte äta förren vid åttatiden, och då var jag hungrig alltså! Jag åt ett halvt paket yoghurt för jag kunde inte tugga, men det blev bättre igår! Jag har iaf inte lika ont nu som jag hade med tandställningen. Filip kom igår och gjorde mig lite gladare, tror inte vi gjorde ett skit på hela dagen tyvärr och jag sov väldigt oroligt inatt också:( har just lämnat filip vid bussen och nu ska vi alldeles snart åka till mormor! Maria håller på med min nya header ( på tiden att byta nu alltså) så förhoppningsvis fixar vi det ikväll! C U

nervös!

just nu är inte mitt livså intressant så har därför inte skrivit så mycket, men nu händer det grejer!
Om en kvart går jag bort mot kapellet för att hoppa på bussen till Klintagården och konfirmationsläger! kan ju inte påstå att jag längtar. Ska sova där inatt också och åka hem imorgon eftermiddag, förutom jag som ska till specialisttandläkaren på typ 'operation'.. jag är jättenervös, och lite rädd! håll tummarna för att det går bra så hörs vi efter det imorgon!

allergic to mondays

redovisning idag, gick galant! för övrigt seg dag MEN solen har hittat hit så vi satt ute hela lunchrasten i bara linne idag, kan inte klaga! haft lite ont i huvudet idag igen så har vilat en stund och gått en sväng med lillasyster, fotograferat och varit en snabb sväng på köpstaden. Maria ska också hjälpa mig med en ny header, äntligen blir jag av med min 10års header..

min underbara systers blogg http://barfotaflickan.blogg.se/

Kony 2012

bara för att den finns överallt just nu vill jag visa den även för er. vad tycker ni, hjälper det att sprida det här till hela världen, kan vi påverka?

just nu är det väldigt bra

sovit som en gud i min nya säng, helt underbart är det! Filip kom hit igår och vi hade en väldigt lugn dag fram till kvällen då det blev tacos och Melodifestivalfinal! Jag tror jag tyckte Ulriks låt var bäst men jag det var absolut inget fel med att Laureen vann, nu kan vi ha en chans i ESC! men stackars Danny som kom tvåa i år igen..
Filip sov här inatt också, en av anledningarna till varför det är skönt med en bred säng! Idag har dagen gått ut på att tagga upp till match! Filip och jag fixade lunch, tog en powernap och sedan åkte han hem :( jag drog mig bort mot färjehallen för säsongens sista match, Mörbylånga stod för motståndet och vi hade chansen att vinna serien.. vann vi skulle vi ha samma poäng som serieledarna Sandbäckshult och då är det målskillnad som räknas så vad som krävdes för att vi skulle vinna serien var vinst med fyra mål.. Har inte varit så nervös sedan gothiafinalen! Vi börjar jämnt men vi får in 1-0 i första perioden. Andra perioden är bättre och vi gör 3-0. Ett mål till och att hålla nollan bakåt är vad som krävs i sista. Slutresultatet: 9-0! helt otroligt vilken kanon match vi gör, speciellt sista perioden då vi får in sex bollar! SERIESEGER! vi sprutade pommac eller vad det var på alla i hela omklädningsrummet och duscharna var på så hela laget och hela omklädningsrummet var dyngsura! härlig känsla!

sitter nu här och tar det lugnt, deppar för att det är skola imorgon men ska snart njuta av en lugn kväll med segertårta!

Innebandy <3

varför känner man alltid att innebandy är som roligast när säsong snart är slut? :( vi hade ÖM-kvartsfinal i borgholm igår, mot borgholms damlag. Det var verkligen ingen som hade hopp om oss men vi kämpade! De vann division tre men ändå fick de sig en riktig match! 4-2 blev resultatet till sist men det var en riktigt kul match att spela! hade varit kul att vinna och möta FBC men som sagt var så var det damlaget vi mötte! Men nu är det äntligen fredag! Har städat upp den mest katastrofala röran någonsin i mitt rum och packat ihop grejerna så nu är jag här hos mamma. Helt underbart att bara kunna sitta vid datorn och inte ha några måsten eller tidspress! love it! En annan sak som gjorde dagen ännu bättre, jag har en 120 säng! slängt ut våningssängen nu, känns som att jag har ett helt nytt rum, dubbelt så stort! :)

ååh blir så sur.. det här inlägget skrev jag i fredags men blev aldrig publicerat :(

vinst!

vinst med 6-2 igår! vi spelade riktigt bra allihopa vilket var så himla kul att se! Riktigt roligt att spela med! gjorde två assist så det kändes bra. Vi fick beröm av deras tränare också! ;) dagen har rullat på och filip har varit här :) kollar nu på fuskbyggarna sen ska jag nana!

match 1!

tre matcher denna vecka, börjar med första matchen på hemmaplan mot hovmantorp, nu taggar vi!
har lite plugg att göra men det får älsklingen hjälpa mig med för han är på väg hit nu! C U

träning igen!

ÖMSA idag, behövdes! har ont i huvudet så blir ett snabbt inlägg. Varit på träning idag också, tve veckor sedan sist nu. Härligt var det! Har kollat på gamla videofilmer på mig och lillasyster när vi var fyra-fem år, hur söta? haha
Blir duschen nu och sedan i säng så jag blir av med huvudvärken! god natt

hej igen då

har haft några hemska första dagar med min nya (o)vän tandställningen, som tur är börjar smärtan lägga sig lite nu.
Som sagt var jag på teater med Filip och hans familj, vi såg 'nu är det klippt', rätt bra var den. Tyvärr var natten därefter inte rolig, den här tandställningen kommer ta kål på mig. I fredags åkte jag in till stan efter skolan och väntade på att Filip skulle sluta i en timme och tio minuter.. jag var rätt frustrerad då om man säger så men det var ingen ide  att gå för han kunde ju komma vilken minut som helst. Han dök upp till slut och vi åkte hem till honom och så sov jag där. Vi tänkte se på film i sängen men vi somnade båda två efter två-tre minuter så vi vaknade när filmen var slut sen haha! Igår sov Filip och jag bort hela dagen, rätt konstigt eftersom vi sov tio timmar ändå haha! Jag hängde med honom och hans familj till Fridolofssons i björnhovda och åt smörgåstårta och så, riktigt trevligt! Tacos hemma på kvällen sen och melodifestivalen sen sussade Filip och jag gott! vi bara sover och sover, vad är det med oss? Vi vaknade vi tio i åtta imorse och bättre taiming finns ju inte så jag tänkte har vi nu redan vaknat kan vi lika gärna traska upp och se vasalopps-starten! Tur att inga förbaskade norrmän vann iaf! ;) Filip åkte hem :( och jag kilade iväg till kyrkan. Kom hem och tittade på ännu mer skidor, åt middag och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra av resten av kvällen?

Tanställning!

som tur är i minivariant, tre tänder!

typ fett dåliga bilder..
Det gör ont! riktigt ont :( får typ knarka värktabletter nu, håll tummarna för att det går över!
Nu ska jag göra ett No-arbete sen cykla upp till pappa och därifrån ta bussen in till stan igen. Då blir det middag på hamnkrogen och teater med älskling och hans familj!

tandläkarN

var i skolan igår trots att jag mådde lite halvdant men jag fick iaf två prov gjorda. Matteprovet var busenkelt men sen hade vi det värsta.. Praktiskt hemkunskapsprov! usch vad nervös jag var! vi fick dra en lott om vilken maträtt man skulle laga, jag fick fisk och det var helt okej. Första tjugo minutrarna var kaos men sedan blev det faktiskt riktigt bra! puh
Filip kom igår också, underbar pojk jag har!
Nu ska jag till specialisttandläkaren.. t.a.n.d.s.t.ä.l.l.n.i.n.g haha men den kommer faktiskt inte synas eftersom den ska vara i nederkäken! wish me luck! Ha en bra torsdag!

RSS 2.0