jag är bra på att klaga

skolan tar inte livet ur mig för en gångs skull, vi jobbar om rätt roliga saker nu så det funkar! däremot har vi hejdundrans många prov.. Idag har vi haft ÖMSA och jag tror nog aldrig jag jobbat så bra som idag! Har fått mycket klart och så gjorde jag två prov. Nu har jag bara ett litet elakt prov som ligger och skaver, religionsprov på torsdag och storkykomöte imorgon som hör till provet. nej fy, pluggandet går inge bra, att det ska vara så tråkigt att plugga! har en träning jag måste slita mig iväg på också, trots magont. Nu ska jag sluta klaga hörni, förlåt för mitt tråkiga inlägg! Kan berätta att jag hade kul igår iaf, tillbaka till scouterna och årets första pulkaåk blev av, det var som att man blev barn på nytt ♥ okej, jag är fortfarande ett litet barn, men jag kände mig som sissådär fem,sex år? åh vad man längtar tillbaka till den tiden! vart tar tiden vägen, om bara 13 dagar fyller jag 15!

från och med nu ska jag bli bättre

lovar att skriva mer, I promise!
i fredags var Filip här, som vanligt alltså ;) vi åt gokyckling till middag och maria och jag hade myskväll när filip hade åkt lite senare. Igår var jag hos farmor med pappa och så klart hade jag pojkvännen med! Äntligen, äntligen har det kommit lite snö så nu var det äntligen dags! Skidoooooor! 6,5 km tror jag det blev och det var himla kul! glömde tyvärr ta brikanylen innan så det var riktigt tufft innan den började verka sen när jag väl tagit den. Vi fikade lite hos framor innan vi begav oss mot märits föräldrar och en utsökt middag, kalkon!
Idag har jag varit inne i stan på folkets park och hjälpt farmor att sälja på loppis med maria och filip. Maria åkte hem vid två medan filip och jag gick och åt på pizzeria Viktoria och sedan gick vi på bio! :)

se den! på pojken och jag tyckte den var bra!
men nu sitter jag faktiskt här i min ensamhet och deppar över ett väldigt, väldigt svårt prov jag ska ha på torsdag :( bara att börja plugga!

underbart med studiedag

kunde äntligen sova inatt! så jag tog en lång sovmorgon och åt frukost framför tvn. Sedan packade jag med musiken på högsta volym och sedan blev det plugg,plugg, plugg.. två prov nu på torsdag/fredag så det är bara att köra på! Filip var här också några timmar, åh det behövdes! nu ska jag plugga ännu mer, för det är ju så himla intressant för er att veta ;) sorry
imorgon är det torsdag och konfa igen, tiden går fort! och världen är bra liten har vi konstaterat idag vid köksbordet ;) kram!

I will survive

ibland kan det bli lite random rubriker i brist på annat :* just nu säger jag att allting är random, tycker själv det är rätt störande faktiskt. Tror tyvärr det är min sötnos som smittat mig. Åh bara för att jag saknar honom nu och för att jag inte får träffa han på länge pga av ett späckat schema så slänger jag upp en mysig bild på oss :)

lite stor kanske, men det blir inte bra om jag förminskar den.

skolan flyter på helt OK nu trots allt, helt otroligt! nu ska jag iväg och träna innebandy, scouterna får tyvärr vänta ikväll :(

In your face!

krossat mörbylånga- check!
med nio utespelare gör vi den bästa matchen på väldigt, väldigt länge och bankar ner mörbylånga på extremt dåligt humör med 5-3 ! skönaste vinsten på länge!
vad som hänt under veckan är att jag var sjuk i några dagar, konfan har börjat igen och min extremt urtrista vardag är nu helt och hållet tillbaka :( vad som räddar mig är att jag umgåts med Filip hela helgen och spelat två matcher. Vinst mot Craftstaden med 4-1 igår, himla härligt! Var i kyrkan imorse med. Nu ska jag njuta av vinsten, slappa och ha ångest för morgondagen, go kväll!

jag mår inte bra

stannat hemma från skolan idag, mår inte ett dugg bättre. Har börjat snurra i huvudet och skaka i benen, känns inte bra alls :( Filip har varit här en stund och gjort mig på bättre humör i alla fall :) blir definitivt ingen skola om jag mår så här imorgon också, suck. har inte tränat fotboll på en månad nu tror jag :/ ska nog lägga mig nu innan jag snurrar bort mig helt. god natt

det fasansfulla ordet Måndag

:( deprimerad bara av ordet? yes
ont i magen hela dagen resulterade i att jag tog ett-bussen hem. Har just lagat lite krabbeluer, och goda blev dom! :) nu ska jag försöka sova lite och hålla tummarna för att magontet går över!

goa gubba, nytt besöksrekord!

jag är extremt rastlös så jag kan tänka mig att det här inlägget inte blir så jätteseriöst.
Tog bussen hem till Filip efter skolan i fredags, proppfullbuss.se eller vad? fick stå upp till ekerum= inte kul :( och sedan på ungefär trettio sekunder var det vitt ute :o bara jag som inte förstår mig på snön i år? KOM HIT SNÖN! ah och sedan var jag på premiären av Ölandsrevyn! åt mat där på Harrys innan revyn och efterrätten var himelsk, så ni vet. Premiären var bättre än genrepet, helt klart. Helt klart sevärd ska jag säga er, ibland skrattar man så man får ont i magen ;) igår åkte jag hit till mamma och Filip var här hela dagen fram till att jag åkte till Elin på tjejkväll! hamburgare och chokladpudding stod på menyn, dock inte tillsammans ;) vi såg på gladiatorerna och skrämde livet ur varandra lite då och då. Vi undrar fortfarande vad det var som blinkade.. :o
nu kommer filip snart så nu måste jag dra!


jag är tillbaka, part two

skolan startade i måndags, kill me! känns sådär jätte bra att redan ha sex prov inplanerade de närmsta två veckorna.. bara att köra på! självklart träffade jag Filip i måndags då jag inte sett honom på sex dagar. Blev likaså i tisdags men då var jag också i färjehalen och firade vinsten med laget. Prinsesstårta ♥ igår var jag uppe i borgholm på kvällen och kollade på Märits genrep av årets Ölandsrevy, riktigt bra var den! och självklart var pojken min med! idag blir en slappkväll, och jag behöver den! läxorna är gjorda och jag har berättat för er vad som hänt i mitt liv de senaste veckorna så nu tänker jag sätta på Glee och njuta av lite choklad! god kväll


tack, men nu är jag tillbaka!

beundrar er som fortfarande håller i och besöker bloggen varje dag fast att jag inte bloggar på snart två veckor.. det gör mig glad ska ni veta! ska inte ske igen! känner att detta kommer bli ett hejdundrande långt inlägg, men det får ni ta! var börjar vi?

Nyår på Hornsö
blev minst sagt lika kul i år som förra året! men nu hade jag ju Filip med mig, så ingenting kunde ju bli bättre! jo möjligtvis om vi hade varit lite fler.. Vi var sju scouter och tre ledare. På fredagen var vi i Mönsterås simhall och på lördagen hade vi bl.a en patrulltävling. På kvällen/natten åt vi trerätters, dansade till skyhög musik( rätt gutt att vara mitt ute i ödemarken) och beundrade Mickes riktiga discolampor! En lyckad kväll var det verkligen! Medan de andra invigde året med någon film gick Filip och jag och la oss vid ett-tiden redan, men blir rätt trött av att dansa! Kan ju inte heller säga att jag sovit utmärkt direkt, med en främmande säng och två Mönsteråsare som kommer springandes en gång i kvarten sover man inte jättebra ;)

hemresa på söndagen sedan och på måndagen tog jag det bara lugnt, skulle jag tro? hehe, har för mig att jag var lite hängig den dagen. På tisdagen kom Filip hit igen och jag hade träning, det sista finslipet innan..

GOTHIA
bara själva ordet Gothia ger mig rysningar över hela kroppen, det är så sjuuuuuuuuuukt underbart!
tolv nollnoll gick bussen från gamla sporthallen förra onsdagen och ni kan bara tänka er spänningen, förväntan och nervositeten som är där! framme på kvällen och vi sover som vanligt på Katrinelundsgymnasiet. vi irrar runt lite i göteborgs stad för att hitta någonstans att  äta middag, slutar med att hela laget tjockar i sig varsin pizza, den perfekta uppladdningen för gothiastart dagen efter.. Första matchen mot Lindås Waves vinner vi med 2-1 men vi gör ändå en av våra sämre matcher. På fredagen spelar vi två matcher, först mot Helsingborg, den vinner mvi med 3-2 trots fortfarande uruselt spel. Senare taggar vi till och vinner över Eken med 3-1, och den här gången var det välförtjänt för vi spelade riktigt bra, vi spelade som ett lag! Kvartsfinal väntades kl 19.00 dagen efter, alltså en lång dags väntan. Men den gick att fördriva med att kolla på pojkarna från klubben! Kvarten mot Hultsberg/ Björkås vann vi med 4-3 och det var också ett ganska rättvist resultat. Själv är man stolt målgörare till både första och sista målet! :) Semin väntade runt hörnet och till motstånd hade vi..- Pixbo!

kommande text är tagen från klubbens hemsida, med några småändringar från mig ;).

Dagen började redan kvart i sex, matchstart kl.08:00 med semifinal mot Pixbo. Detta är ju det lag som berövade oss på guldet förra året, då de besegrade oss på straffar i finalen. Det var därför extra gott för tjejerna att få en riktig revansch, vinst med 3-2 och klara för final mot IBK Göteborg som precis som FIBK gått genom turneringen med bara vinster.

Uppladdning med hotellfrukost och vila, sedan var tjejerna redo för finalspel. Det kändes att något speciellt var på gång redan när tjejerna kom till Valhalla sjungandes (vissa hesare än andra) och laddade till tänderna.

Matchen blev tät och spännande precis som vanligt. Men tjejerna lyckades till slut bärga guldet efter seger med 2-1! Det är ingen som förstår känslan man får när man snappar upp bollen i utkanten av motståndarnas slott, tar en båge och sätter bollen i nätet, i en Gothiafinal! Men jag vet ni, för jag gjorde det! inför den proppfulla läktaren och de nästan 500 personerna som såg finalen live, ae det är känsla hörni!

Referat från Gothia
Dagens andra final i Valhalla blev en tätt och underhållande drabbning mellan Färjestaden IBK och IBK Göteborg. Färjestaden inledde bäst och skapade flest lägen, men Göteborg målvakt Amela Racic stod emot. Men hon tvingades kapitulera efter 8:41, då nr 14 Jakki Berglund drog till och bollen letade sig i nät. Första perioden tillhörde Färjestaden, både resultatmässigt och spelmässigt. Men IBK Göteborg var inte ofarliga när de avancerade längre upp i banan.
Andra perioden inleds även den starkt av Färjestaden och parkerar stora stunder på Göteborgs planhalva, men Göteborgs defensiv är stark och tillåter inte Färjestaden att skapa några riktigt heta målchanser. Efter cirka 8 minuter in på den andra perioden får Färjestaden ett straffslag som nr 12 Ellen Bäckstedt gör mål på, men domaren dömer bort målet då bollen har dragits bakåt. Men det dröjer inte länge innan Färjestaden får revansch. Efter 11:08 snappar nr 13 Hanna Palm upp bollen i slottet och skjuter in 2-0 till Färjestaden. Efter det står matchen och väger, där båda lagen visar upp en bra defensiv. När slutet börjar närma sig får även IBKG ett straffslag, men FIBK:s målvakt Moa Bäckstedt gör en fin räddning. Med endast 1:14 kvar av matchen tvingas hon dock att kapitulera, då nr 40 Amanda Hagkvist ger IBKG nytt hopp med en sen reducering. IBKG tar sedan ut målvakten och är ytterst nära att kvittera vid en tilltrasslad situation framför FIBK:s mål i slutsekunderna. FIBK reder dock ut situationen och kan titulera sig som Gothia Innebandy Cup-segrare 2012.

Allting var värt mödan, precis allt ska jag lova! Gothia kan nog faktiskt vara det bästa på hela året! vet inte om ni minna att jag hade mitt knä inslaget i tejp förra året jag var på gothia? det fick tyvärr bli så i år igen.. efter sista gruppspelsmatchen fastnar jag i en list, ramlar och vrider knät. Ingen vacker syn :/ ont gjorde det, och värre blev det. På natten vaknar jag av att jag har så ont och kan inte sova, en riktig mardrömsnatt var verkligen det rätta ordet! Men Lunkan tejpare mig och jag biter ihop och spelar trots smärtan kvartsfinalen, och som ni såg där uppe blev jag tvåmålsskytt! Det blev sedan bättre på söndagen och jag kunde spela helt okej.
Det var ett muntert gäng tjejer ( och tre mindre muntra pojklag) som satte sig på bussen hem i söndags. När vi sedan kör i land på vår köra ö blir vi eskorterade bort till färjehallen med gula ljus blinkandes på bilen framför oss, och när vi sedan kommer fram och möts av ett antal fyrverkerier och dörrarna öppnas på bussen och man hör föräldrarnas jubel, ja då känner man sig verkligen som kung!





man är inte vacker efter en Gothiafinal, bara att leva med!


RSS 2.0