crazy

varit hemma från skolan i två dagar nu och jag blir så deprimerad.. gå hemma och inte göra någonting, gaah! Mår lite bättre nu så ska ta en promenad med Annie, härligt!

sjuk :(

åkte till Filip igår och var med han och hans scouter i köpingsvik och rensade fågelholkar( dock inte filip och jag) och grillade korv. Rätt mysigt, innan jag blev kall och toanödig. Åkte hem till filip och duschade, vi luktade rök långa vägar! På kvällen åt vi kebab och såg på melodifestivalen, eller ja, jag kollade på melodifestivalen medan filip sov i mitt knä, så söt! Vaknade upp hos honom med en dunderförkylning och huvudvärk så Filip försökte ta hand om mig innan jag åkte hem. Hoppas han inte blir smittad nu! Blev hämtad i algutsrum av pappa för att slippa åka in till kalmar och vända ( dumma KLT! ). Farfar har varit här på middag men jag har tyvärr inte varit så social med tanke på hur jag mår. Blir nog ingen skola imorgon. bye

svårt att hålla sig borta

har umgåtts med min pojk hela veckan nu, hur blir det sen när vi inte får ses på flera dagar?
Vi åt pannkakor och såg på film när vi kom upp till honom igår kväll, mys! Somnade rätt fort men sov dock inte speciellt bra pga av att jag har så sjukt ont i halsen :'( såg på ytterligare en film innan jag åkte hem till mammi i packade. Är nu hos pappa och har ätit middag, ska hoppa in i duschen nu och förhoppningsvis lägga mig tidigt så jag piggnar till tills imorgon!

tuff dag

Igår var min moster och kusin här och vi hade lite födelsedagsfirande. Jag fick presentkort på baronen och Intermezzo, en bok och 40 Euro, JAG SKA JU TILL PARIS! :D över påsklovet åker mamma, jag och lillasyster till frankrike, så sjukt AWESOME! haha
Idag har jag varit inne i stan med Filip, Filippa och Boel och shoppat. Jag behövde byxor, och det slutade med att jag la över 600 kr på två par byxor, men det var värt det! Ett par ljusgråa och ett par jeans, båda med hög midja. Köpte också en scarfs på Gina som jag kollat på länge. Har haft jätteont i halsen idag också, sjukt jobbigt! Håll tummarna för att det inte blir värre!
Nu ligger pojken och sover i mitt knä, så söt är han! Vi ska snart sätta oss på bussen upp tll honom så ska jag sova där inatt. C U


Vi tjejer som aldrig sett Filip i något annat än jeans och svart t-shirt tvingade in honom på JC och bad honom prova lite nya kläder. Efter ett tag gav han med sig och vi tog fram en grön t-shirt och blå chinos. Och hur snyggt blev det inte!? nu måste vi bara få honom att förstå det också..


Hemma igen!

Kom faktiskt hem i tisdags kväll men har haft fullt upp.
Det var mycket roligare än förväntat! Alla ledarna var från hummelstad och hade så härlig dialekt! När vi kom dit i lördags var vi i pulkabacken och körde lite spel och så där. I söndags var vi ute på isen och fiskade med pimpelspö vilket var första gången för mig och jag fck faktiskt upp 5 abborrar! Det var riktigt kul! Vi fick också upp fyra gäddor med angeldon varav en på fyra kilo! I måndags åkte vi allihopa till Gamleby och bowlade, dessvärre gick det inte jättebra för mig.. På eftermiddagen åkte vi skridskor och pulka över stora snövallar! Och till slut i tisdags så var vi ute och körde 'robinssontävlingar' och min patrull kom på en delad andraplats.
Det var otroligt skönt att komma hem och sova ut ordentligt i sin egna säng!

lyckad kväll

vi hade det himla trevligt igår och vi var välldans mätta efter all mat och snacks ;) var sjukt skönt med sovmorgon idag, tyvärr blev den lite lång så nu måste jag stressa ihop packning till sportlovslägret, jag åker vid ett! Filip, ska med såklart och vi är borta till på tisdag och vi ska vara i närheten av Västervik. Som sagt var är lite stressad och skriver det här samtidigt som jag slänger i mig min frukost.. Ha ett bra lov så hörs vi på tisdag!

det löser sig till slut

hade en jädra skitdag igår, en dag man inte vill ha igen!
Har diskuterat hur mycket som helst och stressat runt om den lilla födelsedagsfesten jag ska ha ikväll, ett tag tänkte jag skita fullständigt i allt! Men nu kommer iaf Annie, Josse och Elin hit och det blir pizza och cheesecake! :) så det är nog dags att börja städa rummet nu, det ser ut precis som vanligt, alltså ren katastrof. Om någon timme kommer också filip men han stannar inte så länge. Får så om vi hörs sen annars får ni ha en bra början på sportlovet, om ni nu har sportlov ;)

vem orkar torsdagar?

bussarna krånglade till det ordentligt igår, jädra skitväder! men jag han med bussen till Filip till slut! Inte för att jag var där speciellt länge, en och en halv timme blev det bara och vi satt mest framför tvn eler åt mat, men vad jag man inte för att få träffa honom?
Bussen kilar iväg till skolan om en halvtimme så det är väl bäst att sätta fart! konfa idag och sedan plugg ikväll för prov imorgon :(

älsklings 18-årsdag!

igår slutade matchen 1-1, SÅ SJUKT ORÄTTVIST! jag blir så galet arg, vi ägde spelet fullständigt och det är endast deras grymma målvakt som jämnar ut matchen och måste bli matchens stjärnspelare.

Vaknade med en artonåring bredvid mig imorse, grattis hjärtat! ♥ han fick frukost på sängen, ävan fast han inte ville..
Jag har varit himla trött i skolan idag, tur att v inte har några läxor! Hade min nya kavaj på mig idag, min nya kärlek! Har just slängt i mig en hamburgare för nu ska jag hoppa på bussen till pojken, vi hörs!

Glad alla ♥-dag!

man kan ju inte vara annat än glad när man vaknar upp med ojken bredvid sig och det är alla hjärtans dag!
fick choklad av rosor av honom, tack älskling ♥

vad jag hade på mig idag kommer här, och halsband fick jag av Elin idag som en födelsedagspresent.

jag var hos tandregleringen imorse med, det gick bra och jag håller tummarna för att jag ska få slippa tandställning i den övre raden iaf! mår lite bättre efter det här besöket än det förra!
Nu ska jag gå och möta Filip vid bussen och det bara vräker ner snö :( sedan måste jag göra engelskan och äta för vid halv åtta är det hemmamatch mot borgholm, be there!

min 15-årsdag!

igår kl 17.17 blev jag 15. Rätt härligt faktiskt! Jag fick bl.a pengar, presentkort, solcell-ladare till mobilen, twilight-box, foundation och kläder :)

frukost på sängen


 lycka när man får det man önskar sig men man aldrig trodde man skulle få!

tröja och kavaj på!

jag hade en väldigt lyckad födelsedag, tack så mycket för alla gratulationer!
Mamma gjorde favoritmaten och jag var på innebandyträning och sist kom pojken och sov här inatt :)

fullbokad dag

farmor kom idag, massa mys! vi fikade på märits underbara men mäktiga semlor. Kollade på melodifestivalen eftersom jag missade den under kidnappningen igår, helt rätt låtar gick vidare för en gångs skull! än finns det hopp för sverige.. farmor åkte hem och jag drog till köpstaden för att fixa lite grejer, köpte bl.a en mascara och ett par byxor!

funderade länge på att köpa blusen också men jag lät bli till slut :/ byxorna köpte jag på H&M för 100 kr!
Cyklade hem och åt en riktigt smarrig plankstek och fick min födelsedagspresent av pappa och Märit. Har nu också varit i kyrkan en sväng i Algutsrum, men nu är jag hemma hos mamma och ska bara ta det lugnt, ladda för min födelsedag och sakna pojken lite ;) god kväll!

1 dag kvar!

sov rikitigt gott inatt! vaknade vid åtta redan och jag klagade faktiskt inte, skönt att komma upp i tid för en gångs skull och så att jag kan börja packa, mitt rum ser tyvärr ut som ett bombnedslag.. Det är tänkt att farmor ska komma vid elva men vi får se, det är inte så roligt väder ute :/ tänkt att jag skulle på scouterna idag med men jag tror inte jag hinner det för jag har en del annat att göra också, plus att det här vädret inte lockar mig så mycket. Nu ska här röjas kläder!


kidnappad..

matchen slutade 6-6, har inte så mycket att säga om det..

När jag kommer hem kommer också filip och jag var väldigt säker på att vi inte skulle på någon mässa som han påstod, något skulle vi göra men jag visste inte vad, och något lurt var det! Jag höll på att bli galen och han satt och hånskrattade åt mig hela tiden. Sedan helt random springer filip iväg och jag klampar efter och kikar ut genom dörren och vilka står inte där om inte mina tre underbara vänner annie, josse och malou. Födelsedagssurprise! Jag fick genast på mig en ögonbindel och hörlurar och sedan traskade vi ut i snön. De blåste mig totalt, jag hade inte en aning om var jag var! Jag kände i alla fall när vi klev på bussen men vart jag var då och vart vi var på väg hade jag fortfarande ingen aning om. Fick i efterhand höra att när jag stod och sjöng och gapade för full hals hade vi stått på busshållsplatsen med en annan kvinna som hade stått och glott på oss, jag måste sett galen ut! När vi kliver av bussen en halvtimme senare (gissar jag på) så spriner dom iväg med mig. Det är inte roligt att springa på halt väglag och med ögonbindel! Jag höll krampagtigt i dem andra när jag sprang! Plötsligt känner jag att värmen slår emot mig och en doft som jag så väl känner igen, bowlinghallen! Det tog ca 10 sekunder innan jag kunde se vad det var jag hade framför mig när jag fick ta av mig ögonbindeln eftersom jag hade kollat i ett totalt mörker i drygt en timme! Men discobowling fick det bli och jag hade en av de bästa kvällarna någonsin med dom som betyder mest, tack ska ni ha hörni! ♥ en sväng på donken fick det bli också, jösses vad hungrig jag var!
huvudvärken börjar smyga sig på nu så det är bäst jag går och lägger mig, god kväll kära vänner!


let's rock the world

tackar gud för en underbar sovmorgon och börjar nu tagga igång för bortamatch mot sandbäckshult. Vet inte om ni minns hur arg jag var sist vi mötte dem, men nu jävlar ska här köttas! FIBF är på väg!
I eftermiddag kommer pojkvännen och vi ska in till stan på 'mässa'? får se vad detta nu är..

FREDAG

har haft en bra vecka, inga läxor och skit ;)
drog in till stan efter skolan idag och mötte filip, fikade och köpte ett linne och armband. Schasade iväg filip till bussen och löpte födelsedagspresent till honom sen ;) nu ska vi äta tacos här hemme och sen ska jag till färjehallen och stå i kiosken då det är cup där.. tråkigt, men måste göras.. ha en bra kväll!


tuff dag

livet flyter på ja! var så sjukt trött när jag kom hem efter elevens val idag så jag hoppas över träningen ikväll, jag hade aldrig orkat! Favoritmaten stod iaf på bordet när jag kom hem, trevlig surprise!  Imorgon är det onsdags och det betyder att favoritpojken kommer hit! Nu ska jag nana, sov väldigt dåligt inatt :/ good night!

wonderful

inga läxor, ingen träning, bara luuugnn.. Helt tyst är det förutom katten som äter och elementen som knäpper. Det är fridfullt. Precis vad jag behöver!

Sitter och kollar igenom gamla bilder på bilddagboken, haha man kan verkligen få sig ett gott skratt!
en bild för ganska så exakt två år sedan, jag bjuder

skuldkänslor

jag är världens sämsta bloggare, japp!
När klockan ringde tre i torsdags eftermiddag så var jag lycklig ska jag säga er! Jag har haft fyra prov den här veckan som höll på att ta kol på mig men då var de änrligen över! Jag lyckades ta mig hem till Filip i fredags i alla fall trots snökaoset! jösses alltså, nu hoppas vi det lugnar ner sig! Igår var min käre pojk hos mig innan jag åkte till N Kvinneby och josse vid sextiden. Tjejkväll med tacos, kladdkaka och melodifestivalen! :) vad tyckte ni om den i år? Rätt låtar gick vidare till finalen helt klart men torsten (som gav mig mardrömmar) och sean banan, allvarligt? nä tack! sov hos henne också och åt tacos och kladdkaka till frukost med (a) någon gång ska man få göra något annorlunda! Sedan har Filip varit här idag med, massa mys! Vi gick åch köpte släta bullar så att vi kunde göra semlor hemma sen, mycket gott! Nu är jag hos pappa igen och känner mig lite ensam, det blir så när man varit omringad av folk ett bra tag! Ska läsa på so:n lite till nu så jag kan fylla på provet sedan i torsdags och sedan blir det slapp tv-kväll! Just nu är livet bra! pusssss

RSS 2.0