ohyeah fett med bloggande

ae asså förlåt.

haft det asgutt i böda iaf, men vet ni vad? orkar inte rabbla igenom allt jag gjort för då skulle jag vara klar först imorgon typ? men jag har badat och stekt vid poolen, gått långa uuuunderbara strandpromenader ♥ haha, men det är verkligen jättemysigt där! har spelat minigolf också, två gånger faktiskt. Förstår inte vad det roliga är med att spela golf, men det är det ju konstigt nog ;) vann båda gångerna *stolt*. Fem hole in ones andra rundan *ännu mer stolt*. Vi kom hem igår och då hade jag min mönsteråskompis oliver här :) åh den knasiga ungen.. haha

Idag har det varit fullt ös, packa,packa osv... VÄSTERVIK IMORGON! herregud vad jag har längtat, herregud vad jag är glad för det här, herregud vad jag är nervös och herregud vad kul det ska bli!!! GAAAH :D

har varit en sväng på köpstaden också och fixa en hel del, nytt regnställ, check! japp, och nu ska jag laga middag *känner mig rätt duktig* hihi
HA DET BRA!


jag bjuder på den här ;) tänkte visa mina nya solglasögon, leopardmönstrade ♥

muppbild den här också men whatever. riktigt snygg regnjacka,right? älskar färgen


godisgrisen i böda

sitter här i förtältet i böda, det smattrar så härligt mot taket när det regnar, mysfaktor 10 helt klart!
Inte haft den bästa midsommar direkt men jag har överlevt, jag hade ju josse! :) jag är ändå glad jag är här i böda, helt kär i det här stället är jag. Skönt att vi fått igång internet nu ändå, så jag kan berätta för er om mitt underbara sommarlov! Skulle ut och springa idag också men det blev inte så mycket med det,hehe.. nu sitter jag här och gottar i mig massa godis istället! inte bra alls, men jag har sommarlov vafan, njuuuuut!

here i come BÖDA!

snart drar vi till böda! så fort jag lämnar det stället längtar jag tillbaka. Det blir ingen midsommar om jag inte befinner mig i böda, något jag har fått kämpa med att mina päron ska förstå. Men nu ska vi dit iaf och jag ska njuta varje sekund! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VAD HÄRLIGT!

hemma igen :(

nu är vi hemma från göteborg, eller ja vi kom hem igår faktiskt men jag hade inte tid att skriva då.
Kom hem vid kvart i fem så fick en halvtimme på mig att packa upp innan jag skulle iväg på träning. Men det blev ingen träning för mig, jag spelade istället match med 98orna, de behövde lite förstärkning och då är det ju klart man ställer upp! vinst med 2-0 mot rödsle, härliga tider det här!

Lite om hur det var i göteborg då kanske? Vi bodde på lisebergscampingen (y) vi blev bestulna på vår grill medan vi sov och kunde inte sova pga några bökiga islänningar.. Vi åkte göteborgshjulet och gick på liseberg i måndags, herregud vad jag älskar kanonen!!! hihi
vi såg både Matte från bygglov och malin och tobias från let's dance! kändistätt med andra ord ;)

haha, atmosfear! :O

syskonkärlek♥

jag är inget annat än oslagbar på att köra bil!


Tobias från let's dance!

göteborgshjulet! 60 meter högt om jag inte minns fel

Nu åker vi!

riktig slappdag igår, kan vara skönt det också.

Stod i kiosken nu imorse medan Maria spelade match, tyvärr förlorade dom men maria var jätteduktig! Inte så jättekul att stå där i ösregnet, det är väl tur att det bara är vatten iaf!
Slängt i oss lite makaroner och köttbullar och snart startar vi husbilen mit göteborg! :D

jag njuuuuuuuter!

första gången jag verkligen glädjs åt sommarlov på riktigt, och det är så jävla underbart! nu blir mamma sur för att jag svor....
när jag kom hem igår började jag sommarlovet med att äta pasta carbonara, såååå gott! cyklade en liten sväng med annie innan vi stannade till på lillasyster marias avslutning. pappa och märit hängde sedan med mig och maria hem till mamma på fika, åh jag äääääälskar schwarzwaldtårta!
Idag har jag varit hos josse på östrrrrrrra sidan ;) hihi. men kul hade vi!

just ätit och nu ska jag ut och spela fotboll med maria, ha en bra kväll.


mycket fin bild där va? :)

JAG HAR SOMMARLOV!

känslan av ett nystartat sommarlov, den är rätt härlig!
Haft en perfekt avslutningsdag! Har sagt ett sista hej då till alla och nu sitter jag bara och njuter, jag menar HALLÅ DET ÄR SOMMARLOV FÖFAN! haha, nu kör vi! schteeeeeeek hela sommaren!
DET HÄR SKA BLI MITT LIVS BÄSTA SOMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRR!

jag ska aldrig mer dra ut en tand, that's it!

jag var hos tandläkaren igår.. det enda positiva med det var att jag fick sovmorgon till nio. Jag hade ett rent helvete fram till kl tre igår på grund av detta! det var riktigt obehagligt och jag var helt bedövad i många timmar efteråt. Det smakade blod i munnen och jag kunde inte prata och jag var vrålhungrig. net tack inte igen.

Såg på skansen lilla melodifastival igår och sen medan de flesta andra tog bussen hem stannade vår klass kvar på skolan. Vi lagade tacos och körde musiktävling och en del gick ner och badade. Själv stod jag mest och gapade åt deras galenskaper, det var ISKALLT i vattnet så jag höll mig på torra land. rätt mysigt var det iaf! och eftersom vi var kvar så länge så är vi ledig idag! jag tänkte åka till josse men det sket sig :'( ska åka och hämta min avslutningsklänning för imorgon och prova locka håret, får se hur det går..

buhu

vi vann igår med 2-0, så sjukt gutt! vi håller oss på topp och stannar kvar som obesegrade!
var ute och gick med annie i evigheter igår också, tror vi pratade i nästan tre timmar eller nåt? mysigt vare iaf!
idag har varit en ganska lugn dag i skolan, finns inte så mycket att göra nu sista dagarna. Vi städade våra skåp, uee :ss
kom just in från en springtur så nu ska jag hoppa in i duschen!

tillbaka igen!

har varit trött och hängig och det har varit massa andra saker så jag har inte haft tid för bloggen, så är det bara.
igår var jag hos farmor på 90-årskalas, fast det är som tur var inte farmor som fyllde år ;)
var jättehängig igår och hade huvudvärk men det har gått över nu och det är väl för väl för om drygt en timme drar jag till tallhöjden för match, rödsle står för motståndet den här gången!

.

vissa dagar är bättre än andra. det här var en av dom sämre..

inte alltid som man tänkt sig men lika bra ändå!

jag var på tallhöjden en stund idag innan mamma ringde och sa att det var konfirmationsmöte! hade vi helt glömt bort men vi hann iaf och åkte till torslunda kyrka för det där då. rätt intressant faktiskt, fick veta rätt mycket som jag undrade. Grejen är bara att jag börjar funder på vilket alternativ jag ska ta nu... :( jag har extrem beslutångest, typ som när jag skulle välja skola? hoppas det löser sig. Ska snart lägga mig nu och hoppas jag kan få LITE sömn inatt iaf, det är ju typ kokhett? :S jaja, god natt.

tillbaka!

hejsan igen, saknat mig? nu funkar datorn som den ska igen, jaooooooo :)
matchen mot mönsterås i måndags vann vi med 2-0 :) efter den snackade jag lite med de två typ mest saknade killarna på hela gjorden :o ??! oliver och david gjorde min dag! :*
gud jag kommer inte ihåg vad jag gjorde igår? :O.... haha jo juste jag hade fotbollsträning i regnet igår, ganska kul ändå faktiskt. jag har fått sådan spelglädje sedan jag gick vidare till västervik så nu ska jag verkligen ge allt i fotbollen, visa att JAG KAN JAG OCKSÅ! mitt självförtroende typ höjdes SÅÅÅÅHÄÄÄÄRRRR mycket efter det, BRA VA? :D fick tillbaka mitt tyskaprov igår också som jag gjorde för två veckor sedan, 156 p var max och jag hade BARA TVÅ FEL! fett stolt chey härrrrr.
Vet ni vad? idag var sista onsdagen i sjuan, jappjapp. Vi är lediga nästa onsdag, fastvi ska gå i skolan på torsdagen??? hahahahha -.-
vad jag förstod det som kommer mamma hem med maten snart, man måste ju få vara lite lat ibland!
ska ut och springa ikväll också tror jag, om ni ville veta.
Haha shit förlåt för mitt oseriösa skrivande, vi hörs ikväll.

kort sammanfattning av vad ni missat..

igår åkte jag med mamma och maria ut till någon ödeby här på öland? ingen som fattar något ändå så jag försöker inte ens förklara. Vi kom hem och åt färskpotatis♥ till lunch och sen stack jag iväg till min saknade vän Julia! Vi snackade mest, gick en runda och kollade på en gammal film vi gjort när vi gick i sexan! haha, gud vad vi skrattade!
Kom hem och bakade kladdkaka innan det klampade in fem små tjejer hit, maria hade födelsedagsfest. Jag var en utmärkt funktionär till hennes femkamp ska jag säga er ;) jag tjuvkikade lite på filmen dom såg sen, den vär riktigt bra faktiskt. Mamma och jag och maria gick ut en sväng halv elva igår kväll för att andas ut lite, riktigt härligt!



Idag blev mina planer inställda pga av en speciell person, och inte första gången heller. whatever, nu ska jag nog lägga mig i solen så jag får lite färg på benen, jag är ju vit som ett spöke! katastrof.
Vid tre åker jag till mönsterås för att spela match, jag längtar!
Ha en bra dag.

***** DATOR*****

MIN DATOR HAR FETT MED MEGA DAMPPPPPP! det har tagit mig en kvart att bara komma in på bloggen och kunna börja skriva, dumma,dumma dator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag har inte kunnat blogga pga av det här och tyvärr är mammas dator lika konstig så den är inte heller något alternativ. Vi ska försöka fixa det här så snart som möjligt och tills dess får ni leva med min lite dåliga uppdatering. Jag lovar er, jag är skitförbannad på det här! :@

oh vilken härlig dag

-ted gärdestad

vi lämnade emmaboda vid tolvtiden och åkte till hansa city. Mamma jag och maria är helt slut nu så som vi sprungit runt där inne! Jag hittade iaf två par shorts, himla glad för det var jag i stort behov av, och visst är dom snygga? :)


 
ska bara ligga här på soffan och slappa med min godispåse nu. Ha en fin kväll

foton från igår, jag och Filippa



blååååååsfisk :O






helt slut!

full rulle hela dagen, härligt!
första var emme och jag ute en sväng och käkade glass där hon sommarjobbar. Blir nog många besök där i sommar ;)
Höll på att missa bussen till stan sen, men snabb som jag är han jag. Träffade Filippa där inne och vi kollade runt på baronen lite innan vi gick och köpte fika på holmgrens. Vi satte oss sedan i parken vid slotet och hade det mysigt med vår lilla fika. Hade med min kamera också så vi tog sjukt många bilder i parken, en del blev tiktigt fina! Men eftersom kameran dog och jag glömde sladden hemma får ni se dom bilderna först imorgon.
Mamma hämtade mig inne i stan sen och så åkte vi hit till emmaboda, födelsedagskalas serni ;) jacqe och jag har varit ute och gått en runda och så också. vilken underbar dag ska jag säga er!
vi hörs imorgon

vilken underbar dag!

vilken sekund som helst kommer mitt hjärta emilie och vi ska ut och njuta av det härliga sommarvädret!
I eftermiddag tar jag bussen in till stan för att ta en fika någonstans i kalmar med filippa, den bruden har jag saknat! Vi hörs ikväll, förhoppningsvis med massor av bilder!

härlig kväll!

haha, ni kanske förstod att det var josse själv som skrev det förra inlägget, och jag får väl hålla med henne, gon är bäst!

Josse kom hit vd tretiden idag och vi gjorde inte alls mycket egentligen, förstår inte var all tid tog vägen!? vi åt grillat iaf och sen gick vi ner mot stranden för att spela mini golf tänkte vi, men den stängde tre minuter senare så det blev inget med det. Vi gick istället till hamnen och köpte glass och hade det mysigt!

BRAMIS ÄR BÄST !

JOSEFINE AMANDA MARIA BRAMSTEDT ÄR SUPER BÄST


frukostdags!

tog tillfället i akt och njöt av en riktig sovmorgon!

Matchen igår vann vi med 2-0! riktigt härligt, än är vi obesegrade! Fick tyvärr inte så mycket att göra på planen, för det mesta var det bara grötigt på mittplanen och jag som back fick mest stå och titta på..

Inga planer för dagen så jag får se vad jag hittar på!
Ha en bra dag!

NU ÄR DET SOMMAR!

som gör livet lite mer värt:
* det är 1 juni, alltså sommaaaarrrrrrrrr
* det är bara sju skoldagar kvar
*vi har inga prov eller läxor kvarrrrrrrrr
* jag har hemmamatch ikväll, och jag är sjuuuukt taggad på att spela fotboll nuuuu!
* JAG ÄR VIDARE TILL VÄSTERVIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0