Friday

Äntligen fredag! Har varit så skönt och inte haft något planerat på hela veckan, inga speciella läxor och så! Har tränat en hel del, både löpning, simmat och cyklat med mamma! :) igår var jag ledig också, lite lyx! Gjorde en synundersökning igår, både för att se om det var därför jag har ont i huvudet så ofta, och för att få övningsköra! Har ett litet brytningsfel på vänster öga, annars var det okej. Sitter på bussen hem nu och jag måste förbi mammas jobb, de ska låna min telefon till något. Sen blir det hem och packa o dra till pappa ikväll!
Elevrådsmötet imorse


Appen funkar igen!

Lycklig! Nu blir det äntligen lite ordning på bloggandet! Igår spenderade jag tre hela timmar på hemkunskapen.. Vi hade halv åtta hos oss och vår grupp hade thaitema! På kvällen gjorde vi vildmarkskocken på scouterna och filmade det, det blev både roligt och gott! ;)


Livet är bra nu

Solen har tittat fram och helgen har varit underbar! Jag blir så mycket gladare när jag kan vara ute ich det är ljust länge! Men framför allt, inga skolarbeten! Veckans alla prov har gått bra, har inte hunnit med så mycket mer än plugg. Har dock börjat träna igen en hel del, för, jag har anmält mig till KALMAR MINITRIATHLON I SOMMAR! Känns bra att hå ett mål med träningen! Så idag åkte mamma, jag och jocke till Haga Park och sprang på stigarna där, supermysigt och det var kul att träna! I fredags var jag barnvakt hos lille Alexander, han är ju så söt och go! Igår slöade jag alldeles för länge, men när lillasyster kom hem så gjorde vi krabbelurer som vi åt i solen på balkongen och Justin Bieber-musik. Maria är i Stockhlm nu för att gå på morgondagens justinkonsert, och tänka sig att jag erkänner det här, men jag är nog faktiskt lite avundssjuk! I alla fall, efter lunchen gick vi till hasses och körde en favorit i repris och köpte glass för att njuta av slen, dock var det inte jättevarmt med vinden som blåste i hamnen. Tog senare en löparrunda, en snabbvisit hs Malou, grillade och invigde vår piltavla! Perfekt kväll. Idag har jag varit på Malous konfirmation och det var kul att minnas lite från min egna konfirmation som var på dagen för ett år sedan! Njutit av vädret har jag också gjort en hel del! Nu sitter jag och kollar på Inför Eurvision Song Contest, kan inte fatta att jag ska få se det på riktigt!

Våren är här

Måste först få ur mig min ilska, blogg.se appen fungerar fortfarande inte! Morr. 
Veckan flög förbi och jag han med att bwla hela tre gånger förra veckan! Jag var också och red med Malou i lördags, det var kul! Idag har jag ringt om sommarjobb su nu är det klart också, det känns skönt! Denna vecka ser inte rlig ut i skolväg, tre prov, en inlämning ch två läxor! Men det är två nationella så vi kan inte förbereda ss så mycket egentligen. Ikväll blir det scouter, det var länge sen!

Shopping

I lördags åkte mamma, syster och jag till mormor över dagen och fikade och åt mat och det var mysigt! På eftermiddan blev jag dålig och har varit sjuk sedan dess, har alltså varit hemma från skolan.. Hoppas på att bli frisk till imorgon! Här får ni en titt på lite av shoppingen från London!

LONDON

Jag ska berätta om London, ganska kort så kommer det mer efterhand! Vi kom fram till London och vårt Hiltonhotell i måndags förmiddag. Vi såg oss omkring i krokarna och på kvällen var på afternoon tea-party på ett av Londons lyxigaste hotell! Vi fick snittar, scones, bakelser och såklart te för de som ville( dvs inte jag..). I tisdags åkte vi London eye och ribboat på themsen, större gummibåt som går i 40 knop, jättekul förutom att vi blev dyblöta när det kom en våg så vi sedan var tvugna att åka tillbaka till hotellet för att byta om. På kvällen besökte vi det svindyra varuhuset harrods och shoppade på primark, en stor billig affär! 1£=10kr, kolla priset på mobilskalet.. I onsdags var vi äntligen på Madame tussauds och det var jättehäftigt, speciellt en 4d film vi fick se i slutet! På kvällen var vi också på musikal och vi såg The bodyguard, fantastisk var den! I torsdag var det shopping för hela slanten, Oxford street, Victorias secret och primark igen! Uppstigning vid fyra igår för flyget hem! Verkligen superbra resa och ett plus är att alla engelsmän är så trevliga!

Ber om ursäkt för att det tagit sådan tid att publicera det här, skrev det egentligen redan i lördags på min mobil där jag också har alla bilderna men det har inte fungerat att blogga från mobilen :( men nu har jag äntligen tagit mig tiden att lägga in bilderna i datorn!

 

RSS 2.0