ÖMSAdag

Har haft ÖMSA idag, jag har så sjukt mycket att göra så jag blir galen! Hur ska man hinna? Tur att vi har ÖMSA på tisdag också. Jag är superhungrig, soppa till lunch i skolan. Och skolans soppa är tyvärr mindre god. Tur att mamma håller på att laga mat nu.

Konstnatt ikväll, jag och sofia är nog de enda tonåringar som gillar skördefesten, haha! Men jag har faktiskt längtat, hur knäppt det än låter. Så det blir ut och åka med mamma och lillasyster ikväll. Blir till mörbylånga och paraden vid åtta och sedan vidare söder ut mot Ottenby. Ni får förhoppnigsvis lite bilder imorgon, vi hörs nog inte mer ikväll. Är det någon som ska hit till skördefesten?


Torsdag!

var på utställningen Våld med elevrådet idag. Har länge velat se den och den var verklien intrssant och lärorik :)
konfaträff direkt efter skolan som vanligt, helt okej! :) fick skjuts hem av nettan och sedan drog jag snabbt till köpstaden där farmot stod och sålde 'loppis'. Så söt hon är, fick en bok och lite pengar. Sitter nu hemma med huvudvärk och tröstar mig med lite choklad ♥ lockade håret imorse, rätt nöjd med resultatet!




ebobildbomb! på nedersta bilden håller jag i ett armband jag köpte av en tant som satt bredvid farmor, det står 'live your dream'.

I'm back

väldigt upptagen nu för tiden :/ bloggar när jag har tid!
I måndags cyklade jag upp till pappa efter skolan och körde en stund på roddmaskinen. Gick sen på scouterna och så, lika roligt som vanligt ;) Skyndade sedan bort till tallhöjden och mötte några klasskompisar. B-laget mötte smedby som btw mats som jag känner från nybro tränar. Skulle varit med om jag hade kunnat spela, men det kan jag ju inte.. :'(

Igår kom jag hem från skolan vid sex eftersom jag hade innebandy efter skolan. Satt och skrev världens So-uppgift i en timme innan jag stack bort till första innebandyträningen för säsongen i färjehallen. Har fått till en riktigt bra volley nu när jag inte kan vara med på övningarna så jag får stå och öva teknik istället.

Idag har vi fått tillbaka våra läshastighetsprov som vi gjorde igår. Gick hyffsat! Gjorde b-delen matteprov idag också, det svåraste matteprov jag gjort men jag svarade på allt vilket inte alla gjorde. Hemkunskap också, vi fick oss alla en liten smäll på käften när vi fick reda på vilket betyg vi hade fått på våra utvärderingar. jag blev godkänd iaf men det blev inte alla.. haha höga krav nu alltså! så nu ska jag ta tag i läxan vi fick, skriv lite till konfaträffen imorgon och sedan diska. Hawaii Five-O ikväll!!!! :D

heeeemmmmaaaa

hemma nu ja, gått en sväng med mammis :) jätteskönt faktiskt! kollar nu på Time Out, så go´! blir sjukt trött av tanken att det är skola imorgon, men det är sånt som måste göras.. borde nog börja läsa lite på min bok snart, den ska vara utläst snart. jamen har tyvärr inte mycket mer vettigt att säga tyvärr!
// HannaP/palmen

kladdkaka <3

tillbaka från lillasysters match nu, de förlorade tyvärr men det var mot seriesegrana så det var kanske inte helt oväntat. Sitter fortfarande och rapar tacos, sjukt äckligt :s jacqe ska baka kladdkaka nu i alla fall, goooooooooooooooooooott! ♥


döööööööööööö vad pinsamt

bläää, helt ärligt, spy på min header eller? äckligt mycket fjortisvarning typ, haha. Det roliga blev ju att jag skrev som en fjortis nu också. Haha. Ska förhoppningsvis få hjälp av en gullig tjej så man kan stå för sin blogg typ. japp.

@ emmaboda

är i emmaboda nu, i lägenheten hos Hultqvists :) det lagas tacos till lunch i köket och sen drar vi bort mot fotbollsplan, lillsyrran ska spela match.
Sovit hos pappa igen, hade som sagt var besök igår av familjen franzen från oskarshamn, riktigt trevligt med mycket skratt! 'gokyckling', ost och kex, massa godis och chips plus en hel del sällskapsspel gjorde kvällen toppen!

ont i magen :(

har ont i magen hela tiden, förstår inte vad som är fel? :(
har varit och kollat på fotboll på tallhöjden, rätt trist faktiskt. Sitter nu och kollar på repriser från Idol, ska snart åka upp till pappa, vi får besök ikväll! :) kanske hörs ikväll annars får ni ha en bra dag!

fredagkväll och magont

lite att berätta kanske? Har haft fullt upp hela dagarna! I onsdags var jag på södra bruket med klassen och vi levde år 1900 för en dag. Då hette jag Alma Fröström och var 17 år. Vi flickor lagade mat, diskade och tvättade medan pojkarna högg ved och målade staket. En väldigt lärorik och intressant dag!

En helt vanlig skoldag i torsdags men efterskolan tog 37 elever bussen till algutsrum och Rydberggården. Det var dags för vår första Konfaträff! rätt kul ändå men som kommer ta upp mycket av min tid. Måste till kyrkan på söndag.. Efter det träning med en gång! Åt middag när klockan var halv nio.. plus tyskaläxa på det.
Heller inget speciellt idag, sov i en och en halv timme när jag kom hem. Slut efter en tuff vecka ;) packat och lite så där och nu har vi ätit hemmagjord pizza och kollar på Skavlan hos mamma. Hoppas ni får en trevlig helg!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JAG FICK AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PÅ SO-PROVET! :D :D :D dadadadadattadaaa
sjukt glad faktiskt!
som jag sa innan försov jag mig imorse men jag hann faktiskt till bussen i god tid. puh! annars en lugn dag i skolan, innebandy (elevens val) efter skolan så kom ju hem till färjestaden vid klockan sex och stannade till på fotbollsträningen en timme. Kan säga att jag var sjukt hungrig när jag kom hem alltså, hade bara ätit en fralla sedan lunch. Kollat lite på Idol nu och så, sängdags snart så jag inte sover så djupt imorgon igen när klockan ringer..
Södra Bruket som gäller imorgon då, ska bli rätt kul faktiskt! Sov gott!

FÖRSOVIT MIG!!!!!

vaknade inte när klockan ringde imorse! :O tur att jag har sovmorgon annars skulle jag vara flera timmar försenad men nu har jag en halvtimme på mig att göra mig klar innan bussen går. Skriver samtidigt som jag äter.. oh förresten, fick tillbaka mitt No-prov igår, GODKÄND :) fast det var bara grundkursen så vi ska fortsäta med lite svårare nu för dom som vill. Och vill man ha höga betyg får man nog ta och göra det..
Ha en bra dag!


some things are hard

hemma från scouterna nu, lika kul som vanligt, om inte bättre förstås! sover hos mamma inatt med. Skönt med sovmorgon imorgon så nu hinner jag duscha och plugga lite på tyskan. God natt!

vilken kväll..

jösses vilken kväll igår alltså. Annie och jag gick en stund på modehuset, hon köpte lite grejer och sedan satt vi och pratade en stund. Tog sedan en mjukglass på Ikea :) helt klart bästa glassen! bussen in till centrum sedan där vi såg på filmen. Efter en halvtimme grät jag konstant, hela filmen blev suddig. Jag blev helt tagen, den var riktigt jobbig för mig. Sedan missade vi bussen fast vi sparang allt vad vi kunde eftersom bion var försenad :( fick bli kvällshäng på mc donalds medan vi väntade på att annies föräldrar skulle hämta oss. Sov hos mamma inatt.
Har haft en hemsk dag idag, lärarna har undrat vad det är med mig.. vill bara låsa in mig på mitt rum. hoppas scouterna gör det bättre nu

dagens outfit


MUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM

glorius- andreas johnson, BÄST!

ska boka biljetter till bio ikväll, ska in till stan, med annie faktiskt. Ska städa lite på mitt rum igen, har redan hunnit stöka ner massor.. japp jag har inte så mycket mer att säga just nu så jag önskar er en bra söndag!

familjedag i nybro

sovmorgon idag, äntligen! skolans tidiga morgnar tar kol på mig.. Varit i Nybro idag och spelat bowling och badat! Mysigt! Har för första gången, ÄNTLIGEN, vunnit över far min på bowling! :D han hade hoppats på att få vinna ett par år till iag men idag vann jag men en serie på 132 p! inte det bästa jag gjort men inte dåligt heller direkt, *stolt*. Simmade 200 meter i badhuset, bastade och så så det var riktigt skönt. Riktigt trött nu så det är skönt att det är lördag och man bara kan sitta och chilla hela kvällen ;) god kväll!

jag får väl glädjas över att det är fredag iaf..

var på elevråd idag, hoppas att jag får vara med i evenemang gruppen! No-prov sen som gick lätt som en plätt och sedan tyska som jag fick mycket beröm på! Ja dagen startade faktiskt riktigt bra och höll i sig till klockan var sisådär 14.20. Helt otroligt hur man kan gå från glad till gråtfärdig på bara någon ynka sekund av att höra ett par ord.
Det är skönt att vara hemma i alla fall, ta det lugnt och vara med familjen bara. Är dötrött nu och har varit det ett tag så det är nog dags att lägga sig i sängen. Min älskade säng, där finns min trygghet. god natt och sov gott, hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!


välkommen till verkligheten

dom orden fick jag höra av pappa igår när jag klagade på alla läxor och prov.. Men So-provet gick rätt bra igår, fast det var på håret att jag hann klart. Och idag skulle vi börja skriva på en 'crime story' på engelskan, omöjligt.. No-prov imorgon också plus två tyskaläxor eftersom jag var sjuk förra veckan. Ja livet är hårt. Fast jag läste en gång en mycket smart tjej som hade skrivit så men sedan också sagt, till skillnad från vad? Ingen har någonsin sagt att livet skulle bli lätt.
Snart träning också, fast jag knappt kan vara med :( får inte springa eftersom jag fortfarande har ont så ja, jag typ döööör om jag inte kan spela snart igen!

det är svårt

När det som inte får hända, händer..

äntligen lite lugn och ro

fullt upp idag, med innebandy efter skolan så kom jag hem först kl sex och var vrålhungrig! Med lite mat i magen har jg nu legat i sängen och pluggat för So provet i en och en halv timme! suck :( håll tummarna för att det går bra imorgon! Kollar lite halvt på idol nu och sedan ska jag nog lägga mig ganska tidigt ikväll. sov gott!

toppenhumör!

länge sedan jag hade så här kul på scouterna, riktigt riktigt roligt var det idag! Blev mycket roligare nu när vi blivit lite fler också. :) längtar redan tills nästa vecka ;)
Har precis kollat på svenska hollywoodfruar, haha det är så patetiskt så jag sitter bara och skrattar åt dom! men nu är det dags att dejta sängen, även om jag har sovmorgon imorgon så är det ändå skola.. Prov på onsdag, så jag har bara en dag på mig att plugga eftersom jag blev sjuk i torsdags och då inte hade tagit med mig grejerna hem. Men vi hörs väl, god natt!

studiedag!

alltid lika härligt att vara ledig idag med! Har just duschat och städat lite i mitt rum och så där, har inte så mycket att göra nu. Ska nog gå ner och äta lite, så kanske jag går ut och går en sväng sen, hihi ;)

Ikväll börjar scouterna, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! har längtat!
egentligen började det förra veckan men då var jag ju på guldfågeln, ett av få undantag jag gör för scouterna.


gammal och söt bild på mig och systeryster :*


ännu en söndag förbi

ännu en slappdag här hemma. Har i och för sig plockat upp mina sju kassar med grejjer från mamma för en gångs skull, skönt att slippa se dom varenda gång man går in i rummet och ha lite ordning istället :) Har inte gjort ett dugg annars, kollat lite på tvn och så, minnescermonin för det hemska som hände för 10 år sedan. :( Just ätit våfflor också, mycket gott förstås men nu har jag fått ont i magen igen. :( Hoppas verkligen det blir bättre snart igen. Nu hör jag IDOL-melodin spelas från tvn där nere så dags att rusa! Ha det bra!

11 september

För exakt 10 år sen idag så kapades fyra plan, tre av dom nådde sitt mål men ett av dom krashade och alla i det planet dog. Folk hoppade från dom högsta våningarna av WTC av ren panik och man kan inte ens föreställa sig hur det måste ha känns att vara på planen som blev kapade eller för de som befann sig på WTC. Hemskt.
 Sänder en tanke till alla offer och deras anhöriga, gör det du med!
wtc

underbart med helg!

fortfarande lite kraslig, men jag mår bättre nu. cyklade hit till pappa igår, åt tacos osv. Idag har jag varit på tallhöjden och sett mitt lag spela. Jag själv spelade ju inte för att jag fortfarande inte är helt frisk. matchen slutade 0-0 mot mönsterås. Inte riktigt bra med tanke på att vi vann senast men ja, så är det :( Annars har jag mest suttit framför tvn och kollat på Finnkampen hela dagen. Kollar på Hawaii five-O nu, fattar inte varför jag blir så spänd när jag ändå redan sett det en gång och vet precis vad som ska hända XD Hoppas ni haft en bra dag!

en ensam liten sjukling

halva klassen har väl typ drabats så nu var det min tur. En förkylning plus två enormt störande förkylningsblåsor i munnen :( har också extremt ont i magen som kommer fram och tillbaka, vilket det har gjort i flera dagar nu :( blir nog inte skola imorgon heller :(
har blivit helt beroende av Lisa Miskovskys musik, lyssnar på henne hela tiden :)

Idag fyller pappa år också, grattis pappa! ♥ hoppas du haft en bra dag så ses vi imorgon!


aldrig får jag nog..

jag tränar hela tiden, aldrig får jag nog! tills nu, när kroppen säger ifrån ordentligt. Nu har jag fått rysligt ont i benhinnorna.. :'( jag måste ta det lugnt nu så att det blir bra för håller det här i sig, ja då vet jag inte vad jag gör. Låser in mig på rummet och går in i en depression eller nåt, nä men ni fattar vad träningen betyder för mig då.
Igår var hela fotbollsklubben inne på Guldfågeln och såg U-21 landslaget spela Em-kval mot Litauen. Rolig match att kolla på som slutade med 4-0 till Sverige :D
Idag vanlig skoldag såklart fast på idrotten idag fick jag ont och ja :( sitter nu och kollar på Idol och ska snart in i duschen! god natt

helt slut!

hemma från matchen mot norra tång nu, jag är helt slut! förlust med 5-3 tyvärr och det gick inte så bra för min del heller. Det blir ju en helt annan grej när man går upp och spelar med dom äldre, men man lär sig otroligt mycket så det där kommer väl snart. nu ska jag gå raka vägen till sängen, det är ju skola imorgon.. god natt!

återhämtning..

efter en riktigt hektisk vecka med många känslor och mycket träning får jag nu äntligen en ledig dag! sov till elva idag, så nu slipper jag gå runt och ha ont i huvudet av sömnbrist :) det är så himla skönt att bara kunna vara liksom, sitta hemma och ta det lugnt utan att behöva tänka på NÅGOT. ännu bättre är det att vara ensam hemma, då är det ingen som stressar mig om att jag ska göra det och det så nu bara sitter jag och njuter faktiskt. men, men en HEL dag ledighet är ju rätt ovanligt för min del ellerhur? ;) ni har rätt, sådan tur har jag inte. Men jag ska inte klaga, för imorse fick jag ett sms rån min tränare: lycka till på matchen idag! jag blev som ett stort frågetecken, så jag fick gå in på lagets hemsia och där stod det att jag skulle med b-laget och spela match! det tackar jag ju inte nej till direkt ;)


ta varje dag som den kommer

vad skrev jag senast? skulle på fotbollsträning ja, och gud vad kul den var! vi var inte så många och alla var trötta så vi körde bara roliga och lite enklare grejer, såna träningar behövs också! igår tog jag bussen in till stan efter skolan, satt och slöade utan för jenny nyström med malou medan vi väntade på våra mamsisar, nolifers yesbox. Var och fixade min nya klocka också, har velat ha en sån sjukt länge och nu äntligen har jag fått en :D träffade sofia på kvällen sedan, det var typ fyra månader sedan sist? :o :( vi såg på film och åt tacos, mycket trevligt :)
idag har jag varit på domarutbildning på fredriksskans från 9-5. skola 6 dagar i veckan typ -.- men nu är jag utbildad föreningsdomare och får börja dömma när innebandysäsongen drar igång! har också haft lite egen tid med mamma, vilket tyvärr var väldigt länge sedan, så vi gick på bio och såg 'Bridesmaids', mycket bra och rolig film som ni bör se! tack mamma ♥

bäst på att blogga..

lite dåligt uppdaterat ja, men jag har helt enkelt inte tid :(
I tisdags då, hade löpning på idrotten näst sista timmen och direkt efter skolan var det elevens val, innebandy för min del alltså. Själv tjej med sju killar, det ni! ;) riktigt, riktigt kul var det! känslan av att hålla i klubban för första gången på flera månader, heeeeelt ofattbar! :D
fotbollsträning en timme efter det också.. man kan väl säga att jag gick in i väggen av utmattning när jag kom hem.
Igår hade jag också innebandyträning, fast med klubben. Vi var fem pers.. jag hoppas verkligen vi kommer få ihop ett lag iaf!
Har nu just ätit kladdkaka och ska nu iväg på fotbollsträning! hihi ha det bra!

RSS 2.0