livet rullar på som det ska

måste bli ordning på det här nu ju!
Förra helgen hade vi mästarnas mästare här, riktigt kul och spännande att vara ´funktionär´på! Veckan har gått fint men jag har haft lite huvudvärk fram och tillbaka :/ i fredags tog jag bussen in till stan och mötte upp Filip efter skolan, sedan åkte vi hem till honom och åt tacos, åh jag var så sugen på tacos så det passade perfekt! I lördags tog jag bussen in till stan och blev dyngsur när jag vandrade omkring utanför Stagg i väntan på SPRÅKRESEMÖTE!  Åh vad jag vill åka på språkresa, men jag vet inte om jag vågar åka själv..
Så fick vi besök på kvällen och åt min favoriträtt! Igår var vi ute och vandrade med Filips familj på östra sidan, vi gick nog lite mer än en mil, så det var skönt att ställa sig i duschen när man kom hem och bara titta på tv, för det var ju tyvärr inte så bra väder. Och så åt vi jättegod smörgåstårta som Filips mamma gjort! Sov hos honom inatt med för jag har studiedag idag! Så han åkte till skolan tidigt idag och så åkte jag med hans mamma och broder hem, för de skulle ändå förbi färjestaden. Så idag har jag suttit vid tvn för det mesta, men också pluggat en del! Snart är det Grey's på tv och ikväll blir det scouter!

förkyld

Det har hänt myvket sen sist! skriver på ipaden så det kan komma lite stavfel' den är så jobbif att skriva på :( förra veckan flöt på bra men jag var hemma på fredagen pga av förkulning. i helgen hände det mycket, på lördagen fyllde pappa 40 så  vi åkte till emmaboda och körde gokart, så otroligt kul! jag vann b-finalen så jag fick köra a-finalen med alla killarna' pappa vann. hemma hos pappa sen käkade vi massor med fika! sedan åkte vi till mamma och fortsatte flytta. porterstek hos pappa och sen tillbaka till mamma igen. Det blev första natten i huset, åh det är så fint! igår var jag på scouterna i tre timmar, fick stanna kvar med de äldre ! ikväll skulle jag egentligen på träning men jag vill bli helt frisk innan jag tränar igen. Nu ska jag laga mat!

as long as you love me

är inget justin bieber-fan, men han har några bra låtar som As long as you love me t.ex.
Igår hoppade jag in på 98ornas träning, behöver komma igång nu! Idag hade vi samling på skansen i skolan och vår svenskalärare föreläste om Anorexia, bulimi och ortodoxi eller vad det hette, för hon har själv haft dte när hon var tonåring. Väldigt intressant och lärorikt! Idag har jag också varit på utvecklingssamtal, det gick väldigt bra! Pratade lite om gymnasieval och prao och så. Nu ska jag snart på innebandyträning!
Förresten så har vi ett litet projekt i bilden där vi ska fota vår höst, så förhoppningsvis innebär det fler bilder här på bloggen!
 

kräftskiva osv

tjena mittbena! ska bli bättring på det här nu.. Men det är faktiskt livsfarligt att ha internet i mobilen för det leder till att jag aldrig sitter vid datorn, och då blir det heller inget bloggande.. det går tyvärr inte blogga från mobilen. Sen vi hördes sist.. hm, skola såklart, jag lever än men jag har läxor så det sjunger om det! Har dragit åt tanställningen, SOVIT I VÅRT NYA HUS, hur mysigt som helst var! Vi har inte flyttat än, det gör vi nästa helg, men förra lördagen drog vi dit madrasser och stearinljus så vi satt och spelade kort tillsammans hela familjen inklusive Filip och så sov vi allesammans på vardagsrumsgolvet! Igår var jag också på kräftskiva hos filip, det var väldigt trevligt det också! Tog bussen hem idag efter lite film-mys och så! Nu tror jag att jag ska läsa lite läxa och snart blir det hemmagjord pizza, kraam

RSS 2.0