Så lycklig

När jag kom hem till Jacob igår kväll bjöds jag på en underbar cheesecake, finns inte mycket som är godare än det! Vi gick ut och badade badtunna, och då möttes jag av detta!


Hur underbar är han inte? Vi hade en så himla mysig kväll!
Igår gjorde vi det jag längtat så oerhört efter, ingenting! Vi åt brunch på Ikea, 39kr så värt! Ett tips bara.. 
Åkte hem och gjorde absolut ingenting, såg på PH och Da Vinci koden, riktigt bra film! Behövde en sån dag!Händelserika dagar

I veckan har jag fortsatt plugga och i onsdags satt jag i 4,5 timmar och skrev uppsatts. När jag äntligen var klar vid fem kände jag att det var okej att unna sig lite god mat, så det blev ett besök på Ming palace. Har däremot konstaterat att det inte var riktigt min grej. 
I lördags var det gymnasiemässa. Mycket folk på skolan och det är ju riktigt kul. Jag satt mestadels i elevrådsrummet men var också lite vid ekonomin och American studies. Fick tyvärr gå lite innan det slutade för säsongen första match väntade! Så nervös men så otroligt taggad var jag, som jag längtat! Med det unga lag vi hade med oss fick vi vara glada för att vi endast förlorade med uddamålet.
På kvällen var det träff med laget med tacobuffé och discobowling. Mitt 'lag' vann, ska bli spännande och se vad detta innebär på torsdag! UF-kickoff

Förr, förra veckan var det kickoff för alla UF-företagare i Kalmar på Guldfågeln arena. Det var tävlingar och föreläsning och man fick träffa sammarbetspartners till UF. Riktigt roligt och intressant!


Helgen bestod till 10% bak och 90% plugg. Vi bakade världens godaste kanelbullar hemma hos Jacob på lördagen då det var kanelbullens dag, och på söndagen bakade vi ännu godare kärleksmums. 
Utöver det var det bara plugg som gällde, 16 timmar blev det totalt under helgen. Känns inte som att jag gör annat. Stackars Jacob som bara får sitta med när jag skriver på arbete efter arbete. Min klippa! 


Fortsättning skördefesten

Vi tänkte åka upp till Borgholms slott och fårets dag på lördagen men vi ångade oss och åkte söder ut igen. Ett stopp på örtagården i stora frö och såklart i Eriksöre! Vi åt grillbuffé till middag på atontorps kroppkakor och körde sen till djurparken för att se luftballonger men då var det helt dött där, så det var lite tråkigt. På söndagen tog Jacob och jag cyklarna på bilen och körde till Borgholm. Där uppe cyklade vi en runda och det var kul att se lite nya vägar.Skördefesten

Jag ska ta tag i bloggen nu, men de senaste veckorna har varit så intensiva och tid har varit en verklig bristvara. Men i alla fall, för två helger sedan var det skördefesten som Jacob och jag längtat så mycket till! Vi började på fredagskvällen med att åka ner till Mörbylånga och se på paraden. Tyvärr var den en besvikelse, men det var mysigt nere i parken ändå. 

Vi åkte sedan vidare till kastlösa och gick runt där en liten stund, fick bland annat se när de smälte och blåste glas, men det blev bara en glashög så jag förstod nog inte riktigt poängen.

Vidare söder ut körde vi och stannade i Degerman. Där köpte jag en julklapp (det ska börjas i tid), och vi åt raggmunk till middag. 
Vårt mål med kvällen var Ventlinge och majslabyrinten. Ett måste under skördefesten tycker jag. Var jättemysigt att gå där tillsammans i mörkret, och ska jag vara ärlig tog det en stund att hitta ut.. 


Utanför finns den stora löktavlan!

Vi rundade udden men där nere var det tyvärr stängt. Vi fortsatte till Triberga och såg en mycket lustig eldsprutare. Var hemma runt halv två tror jag och då sov vi gott. 

RSS 2.0