allt och inget

hallå där datanördar!
kom just hem från scoutavslutningen, jag satt mest och pratade med micha medan de mindre barnen sprang runt som hulliganer ;)
nu ska jag göra klart vårt engelska arbete, som min grupp lämnat mig i sticket med..

dagens outfit, på en riktigt dålig bild. gillar verkligen den är byxdressen!

vad duktig jag är!

jag har 'chillat' mest hela dagen och lyssnat på musik, så underbart härligt nu när sommaren börjar komma och man inte har några läxor!
Tog tag i vår enorma disk och gjorde mamma superglad och jag kom nyss hem från en åtta kilometer lång springtur. Otroligt kul att träna igen efter min eländiga förkylning.
sov gott

shopping!

lika härligt varje måndag, sluta halv tolv! tog 103 hem vid ett som vanligt och drog mig mot köpstaden. Var där i torsdags och hittade massa snyggt på HM, och då menar jag MASSOR! eftersom jag knappt hade någrapengar då drog jag dit idag. Provade så mycket kläder att jag knappt kunde bära det, och blev rätt besviken när det inte var så mycket som passade. Fast egentligen var väl det bara tur, annars hade jag varit pank,pank,pank. Hittade två klänningar iaf, och jag är helt kär i dessa!


nu har jag äntligen köpt en långklänning också, länge velat ha!


STENMARK ÄR KUNGEN!

STENIS,STENIS,STENIS ÄR KUNGEN OCH FÖR ALLTID MÄSTARNAS MÄSTARE!

hahah, känns som att jag skriver släktkalas på G hela tiden..?

men iaf, släkten har varit här iaf och firat mariaplutten. Har bakat hela dagen och resultatet blev riktigt bra, tänkte tyvärr inte på att ta bild. Nu mår jag illa, alldeles för mycket sötsaker för mig :s
Funderar på att gå ut och gå en sväng, rätt fint väder ute faktiskt denna söndag!

MÄSTARNAS MÄSTARE!

Min pappa är rätt cool alltså, eller för det mesta iaf..
Förra året kom han på idén om att anordna ett aldeles eget mästarnas mästare och den idén blev sedan verklighet. Detta var andra året vi hade detta och det är riktigt kul! Han lägger ner hela sin själ på det här och det är roligt både för deltagare och publik. Själv var man ju en rutinerad funktionär ;)
ska föra över några bilder från kameran så ska ni få se lite, men det får ni nog först imorgon.
Ha en trevlig kväll!

nu ska jag berätta..

jo, igår så fyllde lillasyster maria tolv år, så henne firade vi med tacos och glass, smarrigt. Hon fick nagellack och en t-shirt av mig och lite andra saker av våra päron :) Var och kollade på lilla VM direkt efter skolan imorgon också, maria spelade. För er som inte vet vad lilla vm är, det är en fotbollsturnering för alla femteklassare på öland där man representerar ett land, som t.ex maria och hennes klass var Italien igår. Ganska rolig grej faktiskt som är rätt stor på öland nu. Minns när jag själv var med, då var vi bulgarien och jag hade just börjat spela fotboll på fritiden, det var härliga tider det!


vet ni vad?

jag har en hel del att berätta för er men det har jag inte riktigt tid med nu så jag skriver ikväll! Snart drar mästarnas mästare på gång här i vår trädgård, spännande!

hallå där!

igår bakade jag kladdkaka till oss här hemma, en uppskattad onsdagsfika ;)

Idag hade vi ÖMSA i skolan, vi bakade käsekuchen (ostkaka) med tyskagruppen på förmiddagen. Den var sådär om man säger så.. :s Sen pluggade jag rätt mycket inför vårt tyskaprov imorgon också. Josse har lyckats ta min tyskabok så jag kan inte träna på det nu, men jag kan det redan skulle jag tro. Farmor har varit här idag också eftersom lillasyster fyller år imorgon. Tog en cykeltur ner till köpstaden för en stund sedan, man vad jag gjorde där är en hemlis! hihi


söt chey :*


gårdagens outfit

gårdagens tema: Sport



min förkylning kan gå och hänga sig

JAG HATAR MIN DUMMA FÖRKYLNING! :( igen träning för mig idag inte.
Jag var på scouterna igår ju, vi hade 'överlevnad'. Försökte hitta ätbara saker i skogan, kan ju inte säga att vi hittade så mycket gott direkt.. Men harsyra är gott!

Usch idag händer ingenting nu när träningen går bort, borde ju plugga för mitt tyskaprov på fredag men jag lyckades ju glömma grejorna i skåpet..
Kanske ska sätta på en film, vädret är ju ändå ganska ruttet om man säger så?

todays outfit

Dagens tema: ut och in och bak och fram!

Spiritweek

Tänkte berätta lite mer om spritweek. Det här är något vår skolan (skansenskolan) har haft i några år nu och som jag personligen tycker är väldigt roligt! Vad jag hört var det någon som hade varit iväg och sett andra göra detta och tog med idén hit. Varje dag under spiritweek finns ett tema, ett tema man ska klä sig efter. För övrigt har man vanliga lektioner. Ska snart ta en bild på vad jag har på mig idag, så vi hörs snart igen!

:(

jag är typ sjuk :( min näsa är helt förstoppad och jag hade ont i halsen imorse, åh vad det förstör denna härliga dag.
Har tagit fram massa kläder inför veckan, det är spiritweek! Under nästa vecka kommer det finnas ett tema varje dag i skolan som man ska klä sig till! För övrigt är det precis som vanligt med lektioner och det men det kommer nog vara många roliga outfits att kolla på ;) kan förklara mer sen

Ska nog ut och lägga mig i solen lite och kanske sedan åka och kolla på lite fotboll, om jag hittar någon som vill hålla mig sällskap :)

dagens sötis

http://www.youtube.com/watch?v=QRspWNSh0To
så sjukt sööööööööööööt!

JAG LEVER!

ja, som ni märkte gick inte jorden under idag heller, vilken tur va? ;)

Jag har inte bloggat på en vecka nu, kände att jag behövde en liten paus.
Under den tiden jag kan verkat död har jag tränat massor, haft prov och spelat match osv.. Vinst mot både böda/högby och kalmar den här veckan, vi är riktigt grymma tjejer!
Gjorde en lite otäck vurpa på träningen i torsdags så min ansikte är väl inte det vackraste.. men jag lever och tur är väl det!
Igår hade vi återträff med gamla klassen, otroligt mysigt att alla var samlade igen. Vi såg på vår musikal vi gjorde i femman, oh shit vad vi skrattade! köpte pizza till oss tjugo pers också så man fick ju slänga i sig, förstår ni om jag säger att jag hade ont i magen efter det? ja, men just nu är det nästan ännu värre, förstår inte vart det kommer ifrån men jag vill bara gå och spy :S usch.

kände att det var länge sedan ni fick en bild också, så här kommer en, eller två rättare sagt. Känner att jag, my och emil är väldigt söta här, eller inte.


jag är helt slut..

vi hördes inte igår nej, han tyvärr inte skriva något innan jag åkte igår. Har iaf varit på utbildningsläger/uttagning med fotbollen i Madesjö. Massor med träning, spel och teori, helt underbart! Hade ett jättehärligt lag och vi åkte därifrån obesegrade, bra va? ;D helt otroligt hur mycket mat jag ätit den här helgen alltså, blir ju så sjukt hungrig när man tränar så här mycket! Och det känns nu, i hela kroppen! Ska bli intressant att vakna imorgon och räkna blåmärken och svullnader och så men det var det värt! Kommer nog inte bli så svårt att somna ikväll, vill sova nu! Men först ska vi grilla! :D Vi sov typ fyrtio pers i en minimini gympasal och det var RÖRELSESENSOR PÅ LAMPORNA så så fort någon rörde sig så tändes lamporna i hela salen! Eheh, ni kan kanske förstå hur lätt det var att sova då..
vi får se om vi hörs mer idag, min kropp kommer nog bara använda sina sista krafter till att ta mig till sängen snart..

på tok för dryg fredag

ÅH JAG BLIR SÅ ARG! KLT SLÄNG DIG I VÄGEN, DÖÖÖÖÖ! eheh. lite småförbannad på klt idag, man varför är en annan historia.
Haft lite ensam tid med både mamma och pappa idag, mysigt!
Usch jag har fastnat vid tvn, som vanligt! åh typiskt mig, jag måste packa, NU!
vi hörs imorgon, god natt.

duktiga jag

känner mig riktigt duktig idag alltså! har städat hela mitt rum, och packat mina ton med grejer som ska med till pappa sen och damsugit hela lägenheten :D hihi, nu blir mamma glad!
ska hoppa in i duschen snart och gör mig i ordning lite, har gått runt hela dagen i pyjamas, HEHE.
japp, vi hörs!

I am so excited

ERIC SAADE GICK VIDARE IGÅR, JAJAJAJA! hihi
Jag har egentligen inte tid att sitta här alls, har MASSOR att höra! Få lite 'besök' i eftermiddag och då kan inte mitt rum se ut som det gör nu och så måste jag packa för jag ska till pappa ikväll.
Vi får se om jag hinner med att blogga lite mer senare.
Ha en fin fredag!

härliga värme

underbart att träna i t-shirt vid nio på kvällen, då känns det verkligen som sommar!
Just nu sitter jag och kollar på semifinalen i Eurovision song contest, ÅH VAD ERIC SAADE ÄR SNYGG! GAAH! hehe. KOM IGEN NU ERIC! kommer nog somna innan det är slut ändå, åh :( Alltså jag är så GLAD för att vi är lediga imorgon! :D :D :D hihi
god natt alla söta läsare :*

'helg'

skönt att skolan är slut nu, lediga imorgon :)

Dampar låss på lillasyster som kommer hem och säger att hon ska gå på friskolan! Åh blir så arg, DET SKA VARA SKANSEN!
Hon skulle laga kyckling och nudlar nu också, det gick ju sådär... Så mästerkocken Hanna fick rycka in! ;)

fotbollsträning om en timma, härligt nu taggar vi!

shorts idag!

hoppas det blir vamt idag också nu när jagit på mig shorts o allt! ;)
Var ute och sprang igårkväll, jätteskönt! Fint att smäcka i sig massa kladdkaka direkt när man kommer hem från det, hehe. Men gott var det!
Nu ska jag dra mig mot veckans sista skoldag, yes!

är så sjukt skoltrött

orkar inte skolan, det är verkligen SÅ tråkigt nu när det bara är några veckor kvar. Skönt att vi är lediga på fredag, men det är torsdag imorgon och det är inte kul någonstans.
Insåg imorse en sak, och detta är INTE OK! Har inte övet på en enda låt den här terminen på musiken som jag har som elevens val! Helt sjukt, men det var varit så mycket krångel och lite resor och så men ändå!? suck, blev lite ledsen där. Älskar musiken men vi kommer ju ingen vart så ska nog byta till innebandy nästa år. Isf skulle det inte förvåna mig om jag blir enda tjejen och ygnst.. Då är det bara att visa sig tuff, right? :D

Bakat kladdkaka nu när jag kom hem, ska överraska mamma och maria när dom kommer hem, vilket borde vara när som helst. vi hörs!

snälla rubrik försvinn!

hallå igen!
var på scouterna igår ju, vi gjorde fattiga riddare, SÅ gott! :) med ett 'stänk' av jord i med så blev det ju verkligen top notch! ;) tyckte vi gjorde det bra annars.

Haft vårt tredje 'prov' denna veckan, och det är bara tisdag! Matte och svenska igår och No idag, usch gud. men nu är det bara två stora prov kvar denna termin, men dom är också riktigt jobbiga -.-

Fixat lite mat till mig själv just, kyckling och pasta fick det blit, för en gångs skull lyckades jag få det riktigt gott!hehe

Snart fotbollsträning också, orkar inte.. Men har inte varit där på länge nu så det är bara att palla sig dit!

090511

igår kväll såg vi på tredje Twilight filmen Eclipse, LOVE ♥
Slutade som vanligt vid halv tolv idag, sjukt skönt med mjuk start på veckan. Lite kul när man sitter hemma och vet att alla andra har flera lektioner kvar innan de får gå hem, hihi!
Ska värma lite mat om en stund och kanske sedan sätta mig i solen på balkongen :)

öhhh

tacokväll med mamma och lillasyster igårkväll framför New moon! Ikväll ska vi se Eclipse, åh vad jag längtar! Vi har blivit lite Twilight beroende här hemma så när vi sett den ena filmen måste vi genst se dan andra! Tyckte mamma var lite rolig( eller pinsam skulle ju jag säga) igår,
-gud vilken kropp! ohhhj! vilka muskler! ahh
hehe. Ja min mamma är pinsam. Och förlåt mamma, jag vet att du läser det här, tänkte bara att alla andra beghövde få sig ett gott skratt ;)

Det är inte bra att jag sitter här i soffan och väntar på bättre tider, har inte en aning om vad jag ska göra :( skulle träffat en person idag men det gick inte längre, väldigt tråkigt :(
Öppen för förslag på vad jag kan göra denna ohändelserika dag! För det spökar tydligen maginfluensa i Böda så vår fotbollsmatch blev inställd. Suck säger jag bara, är väl dags att ta tag i något nu.

Ha en bra söndag!

here in Emmaboda

händer det inte mycket.. mamma och jocke håller igång för fullt med flytten där nere och här sitter jag och tråkar ;) såg Twilight på tv igår ♥ hihi, älskar twilight förstås!
Ska nog ut och sola på taket nu, jag vill bli bruuuuun!

sorry again

har varit helt slut de senaste dagarna och legat i sängen all tid som spenderats hemma. förlåt mig! Nu är jag pigg igen så nu är jag back on track ;)
Har varit ÖMSA i tre dagar nu, helt okej. Haft tre svenskalektioner idag, det var ju i och för sig mindre kul..
Får se om jag ska åka till emmaboda nu eller inte, vill helst inte eftersom jacqe inte är hemma.
Japp,japp vi hörs senare.

fotbollsmatch i lindsdal

tjosan i trosan!
98tjejerna behövde förstärkning så då ställde jag upp och åkte med dom till lindsdal. vann med 3-1 och för min del gick det riktigt bra :) de dom förlorade på var att dom klagade på varandra hela tiden, började nästan skratta när dom gick fram och till och med började knuffa på varandra, HAHA!
Är trött som bara den nu också så ska nog snart lägga mig och imorgon är det ÖMSA :d
god natt

härliga vårkläder!

igår fick jag hem min nya jacka som kommer från ellos. :) Mamma beställde den lagom till min födelsedag men det var så lång leveranstid så den kom nu, men det var det värt!

please help me!

min header är ju bara pinsam faktiskt, vet inte vad jag tänkte med när jag gjorde den..?
snälla om du kan/ eller känner någon som kan hjälpa mig med en ny får du gärna säga till! :)

usch, jag ska till tandläkaren imorgon :s ska till någon speciallist som ska kolla hur många tänder jag behöve dra ut och om jag behöver tandställning. JAG VILL INTE HA TANDSTÄLLNING! tyvärr är risken ganska stor för det :'( Är ganska avundssjuk på de som passar i tandställning, det är riktigt fint på en del faktiskt men de kan det knappast vara på mig!

Åh nu ska jag sova, skönt med lite sovmorgon iaf.
god natt

spotify släng dig i väggen

vem det än var som kom på den nya regeln med spotify kan verkligen gå och ta sig! -.- JAG VILL HA GRATIS SPOTIFY! antar att det finns ett antal som håller med mig eller?

Just nu typ drogar jag dom här, OCH DET BLIR SÅ MYCKET SÄMRE NÄR MAN INTE HAR SPOTIFY! :(
http://www.youtube.com/watch?v=KJsRDVq1gWE&feature=fvst

http://www.youtube.com/watch?v=QR_qa3Ohwls

http://www.youtube.com/watch?v=VGasU28dqcU

http://www.youtube.com/watch?v=kkshHySfRD8

sämsta uppdateringen

förlåt igen, har inte hunnit och datorn dampade igår när jag skrivit värsta inlägget men det försvann och sen hade jag inte tid att skriva om det. Var iaf på Gludfågeln arena för första gången igår och såg Kalmar ff- Syrianska. Ganska långtråkig match till en början men i slutet började hända grejer och Kalmar vann med 2-0 :) Arenan var riktigt bra, man sitter väldigt nära planen så man ser jättebra! 

Somnade kvart i ett inatt! åh, sömnbrist! Sov ju så länge igår efter valborg o de så kunde inte somna. Tummen ner för det. Det är himla tur att vi slutade halv tolv idag! Ganska go vecka för övrigt också faktiskt, men det märker ni då!
Vad ska jag göra nu? Det vet jag inte riktigt, antagligen uggla en stund till framför datorn ;)

byebye

bästa valborg!

firade valborg på Fullt ös inne i Kalmar med Fia, helt sjukt kul!
Säger än en gång att världen är liten, träffade på en kille från gotland som jag senast träffade för tre år sedan! Rolig kille det, hade en underbar kväll! Träffade annat roligt folk också som man inte sett på länge, härligt!
Visade mina skills på en segwey, sjukt kul! JAG VILL HA! :O
tack iaf till er som gjorde min kväll bäst!


RSS 2.0