fri kväll!

börjat skolan halv ett och bara bakat apfelstruden (äppelkaka) med tyskagruppen och sett på min gamla favoritfilm på engelskan, Bekännelser om killar, kyssar och katter heter den. Svenskan är inlämnad och har inget viktigt att göra ikväll! Har slöat framför tvn hela eftermiddagen och jag ska snart duscha och ladda upp för säsongspremiären av Hawaii five-O!

woops

förlåt, har helt glömt bort att blogga! Har inte haft något kul att skriva om heller för den delen, såni har inte missat något! Filip var här en snabbis både igår och i måndags och all övrig tid har gått åt till att skriva klart min bok i svenskan! Så nu tänker jag sätta på lite eurovisionmusik och fortsätta skriva! Har JÄTTEONT i ryggen sedan idrotten igår, usch och fy rädda mig!
Förresten, jag har sovmorgon imorgon.. Tre inställda lektioner på morgonen och då fjäskade vi till oss en fjärde i utbyte mot ett papper som vi kan göra hemma, så jag börjar halv ett imorgon och ska bara baka äppelkaka hela eftermiddagen! jag klagar verkligen inte!


Grattis!

Både till lillasyster http://barfotaflickan.blogg.se/ Maria som blir tonåringidag och till mamma på mors dag! Jag älskar er båda två!


Har varit med Filip en snabbis på köpstaden innan han åkte hem :( har gjort en jordgubbstårta, hoppas den blir smarrig! Nu ska jag diska och packa, imorfon åker jag till pappa.

Tiden går fort

Ömsa-dagen var lyckad, fick bra saker gjorda! Åkte hem till Filip på kvällen och åt revben, riktigt länge sedan jag gjorde det! Jättegott var det! Vi sov ganska länge igår men när vi väl kom upp och såg att det regnade ute satte vi på Gustaf 2, haha en härlig måbra-film typ! Åkte hem hit lite senare och hade släktkalas! Vi åt årets första färskpotatis, inte illa det! SAjälvklart såg vi Eurovision song contest också, hur underbart är det inte att Loreen vann? Helt fantastiskt!

Solen skiner ute och fåglarna kvittrar, funderar nästan på att ta ett bad i hamnen sen. Bara tre veckor till sommarlovet, tiden går fort!

FREDAG!

Stiebesöket var trevligt, lite dryg visning på slottet kanske men det var kul att få se en industri sedan på Norden. Igår kom Filip! jaaa vad glad jag var! Jag har sett Grey's anatomy varje dagett bra tag nu, helt beroende! Något jag inte är beroende av, alla förbaskade myggbett! Har nog femton stycken skulle jag tro, allvarligt :( Nu äter jag frukost och ska snart till skolan, idag är det ÖMSA och det kan nog behövas, så mycket som jag har missat! puss och kram skummbanan

bloggen går bättre och bättre!

Tyskan gick bra, yes! Fick sluta tidigare på innebandyn idag också, så jag han hem och se Gray's anatomy ;) Har ätit lite lasange och funderar på att gå ut en sväng innan jag tänkte sätta mig vid tv:n vid åtta. Vet ni vad? HAWAII FIVE-O BÖRJAR NÄSTA TORSDAG, LYCKLIG TJEJ HÄR!!!
Imorgon åker vi in till stan med klassen för en runda på slottet och studiebesök på Norden, vilket innebär, SOVMORGON! härligt! Ha en trevlig kväll!

snart är det sommar!

morgontrött, men nu kör vi!

frukost dax, och jag ser fortfarande riktigt trött ut! Första timmen prov, sista timmen innebandy så jag kommer hem sent idag. Hej åhå nu kör vi!

tänker köra över det här tyskaprovet

Josse och jag pluggade i två timmar, det var inte dåligt tycker jag! Blev dock en hel del tv sedan, och lite glosträning. Men innan det köpte vi glass, min älskade Ben and Jerry half baked! Nu ser jag på Ola-conny och morgan,snart blir det alcatraz och en snabbdusch, det var ju hur varmt som helst idag! Mjukstartar skolveckan med sovmorgon imorgon, helt okej! Nu ska jag plugga vidare medans det fortfarande paus! C U
arkivbild från scoutlägret 2011

cykelhajk, sex månader, plugg

Vi cyklade iväg från scoutgården vid runt halv elva i lördags. Fyra scouter och två ledare på väg på geocatchehajk! Vi cyklade igenom vicklebyskogen, haga park, kleva, mörbylånga och sedan upp till 136an, över alvaret och kom fram till Frösslunda där vi slog upp tältet runt klockan åtta. Då slängde vi oss lite mat innan vi snabbt kröp ner i sovsäckarna. Igår trampade vi hemmåt och dt gick förvånansvärt bra! 6,5 mil räknar vi med att vi cyklade, känns bra! Filip kom och hämtade mig direkt när jag kom hem, vi åkte och bytte bil i nybro och sedan hem till honom. Jag kan inte förstå att vi har varit tillsammans i ett halvår redan, tiden flyger fram när man mår bra, och det är precis så han får mig att känna! Trygg och lycklig är vad du gör mig, helt underbar kille är du Filip!
Kom hem sent igår så fick bara sex timmars sömn inatt, jättekul när man har studiedag.. Tandställningen skulle spännas, usch och fy! Josse kommer om en timme och då blir det inget annat än plugg, plugg och ännu mer plugg! Tyskaprov imorgon, och det kommer bli svårt den här gången! :(




spenderar all min lediga tid med favoritkillen!

Var och paddlade kanot ute vid stensö med Filip och hans scouter vilket var jättemysigt! Vi grillade korv ute på en ö och så. Det blev dock dåligt väder på väg tillbaka och då när Filip och jag hade en smallare och rundare kanot än dem andra så hade vi oturen att välta i de höga vågorna. Som tur var hade jag mycket kläder på mig så jag frös inte men jag drabbades av panik! Kläderna vägde jättemycket så det var tur att jag hade flytväst! Vi bottnade inte heller och det blåste och regnade så det var väldigt tufft! Tog en bra stund innan vi fick hjälp med packningen och sedan försökte vi simma de 50 metrarna till bryggan. Mycket jobbigare än vad man tror, speciellt när man är chockad! Fanns inte heller någon stege på bryggan så en kille fick dra upp mig för jag hade ju inga krafter kvar. Åkte hem till Filip sen och tog oss ett varmt bad men jag frös ändå i flera timmar! Idag såg vi Malou tävla i hästhoppning, sedan har vi varit inne i stan och ätit lunch och fixat lite saker. Kvällen har gått åt att packa inför morgondagens cykelhajk men nu ska vi slöa en stund innan det blir god natt.

långledigt!

kan meddela att raggmunkarna med fläsk blev kanongoda! har nu ledigt i fem dagar, hur underbart? Filip kommer snart! Imorgon blir det paddla kanot med honom och hans scouter, ska bli mysigt! Sover hos honom ikväll till på fredag skulle jag tro, får se om jag kan låna datorn hos honom. Ser på det deprimerande programmet unga mödrar just nu, fattar inte varför jag gör det :o aldrig att jag ska bli en ung mamma!

äntligen helg!

ehh, eller? haha går min andra dag i skolan idag den här veckan och sedan är det helg! Ibland mår man bra! Fem dagar ledigt för vi har studiedag på måndag också! Idag ska jag skriva, räkna, skriva, skriva och göra raggmunkar! Sagotema på hemkunskapen idag, thihi!
Förrsten var det någon som såg outsiders igår eller? hahaha vilka människor det finns!
Nej nu ska jag dra mig till skolan, have a nice day!

på banan igen!

Varit i skolan idag äntligen! Det gick bra, och jag har inte en hög med läxor trots allt, skönt så jag inte behöver oroa mig för det. Slutade halv tre idag så tog den bussen hem och mötes av fika på bordet! Mamma blev godkänd på nationella i engelska, är så stolt över henne, som hon kämpat!

Åkte in till stan också och kollade på bikini och åt pizza med Filip. På bussen in till stan satte jag med längst fram för bussen var full och då när en bil körde förbi när vi skulle ut från hållplatsen blev busschauffören arg och tutade och pekade finger åt bilen när vi körde om den senare.. lite läskig

riktigt
random webcambilder!



fy för att vara sjuk

fortfarande sjuk! måste till skolan imorgon alltså, missar allt för mycket i skolan! :'( Filip var här i lördgs och muntrade upp mig lite, bara inte han bli sjuk nu! Igår var vi och hämtade husvagnen och grillade. Fick min konfirmationspresent av Maria igår, och jag blev jätteglad! En minnesbok men bilder från konfirmationen!




min favoritsida!

sjuk :(

I onsdags kände jag mig effektiv, fick mycket gjot i skolan, och framför allt, engelskan gick bra! Vaknade upp med extrem halsont igår så stannade hemma från skolan igår och idag. Har munblåsor i munnen också, det gör så ***** ont!! :'( har precis duschat och sitter nu vid tvn, ska kanske ta mig något att6 äta. Måste städe sen också, om jag orkar :/ gud va tråkigt inlägg, aja trevlig helg!

godmorgon alla morgonpigga

tyvärr gäller ju inte det mig. I söndags så cyklade jag ner till hamnen och köpte glass och såg på solnedgången med lillasyster, det var härligt!

I måndags var det scouter där vi planerad hajken till krist himmelsfärd och sen åkte jag till mamma. Igår var det innebandy hela eftermiddagen men jag fick ont i knät igen (åååh) så fick hoppa av en stund. Kom hem och åt lax! Lämnade en matchtröja på fotbollen, diskade och sedan satt jag bänkad framför tvn resten av kvällen. Snart ska jag trippa iväg till skolan, och vi har en hemsk engelskauppgift som väntar på oss nu på morgonen :( aja have a nice day!

myshelg!

Jag blev klar med en hel del skolarbeten igår, det var inte helt fel! Började också läsa Jenny berggrens bok, och det ser lovande ut! Filip kom rätt sent igår och hämtade mig, men vi hade en mysig kväll med pizza hemma hos honom sedan. Fick lite sightseeing på östra sidan först, hur mysigt som helst ;) Idag har vi sett två filmer, Bruce den allsmäktige och Stan helsing, den sista filmen kan jag inte påstå att jag tyckte var bra.. Nu har han kört hem mig och jag väntar på maten, blir riktigt god söndagsmiddag ikväll! Tar kanske med lillasyster på en liten cykeltur sen, men det betyder att jag måste plugga nu.. jädra skola, men det är inte långt kvar nu!

kan jag få en lugn dag nu?

herrugud vilken vecka jag haft. Tre läkarbesök och så har jag dragit ut en tand! Drog ut tanden halv åtta på morgonen igår, blödde till klockan två! Jättehemskt var det, minns inte att det var så fruktansvärt förra gången. Har fått lite tandläkarskräck sedan operationen så tårarna rann en hel del, spelar ingen roll att jag tänker att det gör faktiskt inte så ont utan det är bara väldigt obehagligt så de kommer ändå. Först klockan sex på kvällen, alltså elva och en halv timme sedan jag åt senast, fick jag i mig en sked yoghurt. Vid den tiden var jag rätt hungrig! Tycker fortfarande det är läskigt med ett stort svart hål i munnen som också gör att jag måste äta med min tandställning :( Men nu är förhoppningsvis alla bekymmer över och jag ska ha en lugn dag med lite plugg och sedan ska jag hem till pojken och myyysa! :) ♥
och för er som inte ha något att göra- gå ut och njut är sommarvädret!

härligt gung! ;)

massa på gång!

Åkte till skolan igår men åkte hem vid elva och gjorde ett nytt besök hos doktorn. Fick några tabletter om jag skulle få en sån stark reaktion igen och nya ögondroppar och nässparay så förhoppningsvis sker inte det igen nu! Idag har varit en vanlig dag i skolan och så hängde josse med mig hem från skolan, och vi har bara pluggat hela kvällen :( musikprov imorgon, egentligen massa annat också men det var där vi fick lägga kraften. Ser nu på lets dance och pratar med min älskling som är alldeles för långt borta! Får bara träffa honom på helgena nu när han är på praktik i mönsterås resten av terminen, och jag saknar honom massor!! ♥

tänkte börja läsa den här boken som jag fick i konfirmationspresent, Jenny föreläste för oss konfirmander för någon månad sedan och jag fick stark lust att läsa den!

tar det aldrig slut?

massa läkarbesök nu :( igår fick jag en väldigt6 stark allergisk reaktion så vi fick åka in till kalmarjouren men det fick jag bara någon tablett så idag ska vi kontakta vårdcentralen och se vad det är! På fredag ska jag till tandläkaren och dra ut en tand.. :(
Fullt ös iaf, det väl rätt kul men väldigt likt förra året. Vi badade en stund och sen traskade vi runt lite men då fick jag en rejäl huvudvärk så jag åkte hem redan vid elva. Jag hann i alla fall vinna KFF-biljetter till mig, malou och angelica till på lördag, himla nice!

Nu ska jag se om jag ska till skolan eller om jag ska till doktorn :o

RSS 2.0