har en hel del att berätta..

igår började Calmare Nyckel cup! :D Vann vår första match med 1-0! Satt vid symaskinen i två timmar och sydde på märken på lägerfilten, suck. Men bra blev det! Har spelat fotboll idag med förstås, 5-0 till oss i första och en mycket orättvis förlust i andra matchen! :( Vidare till a-slutspel iaf och det är bara toppen! Men jobbet om att ta hem första platsen lämnar jag över till mina lagkamrater, för nu bär det äntligen iväg! Har packat klart nu och tror för en gångs skull att jag har koll på allt :) Imorgon kl kvart i åtta sätter jag mig i bilen till växjö och årets efterlängtade scoutläger CampÖr! :D Vi hörs om en vecka, och ha det bra!!!


-check!

klarat av allt på min 'att göra lista' förutom den sista punkten som jag ska börja med nu. Eller ja, det där med att sy på märkena på shortan gick åt skogen rätt så rejält -.-
I torsdags träffade jag mina saknade vänner Boel och Filip. Det regnade ju då så vi var i simhallen, riktigt mysigt och kul! jag följde med boel hem till kristdala sen och sov där. Vad vi gjorde? Tog hand om hennes 150 djur, red ut i skogen i timmar och pratade i massor, supermysigt! Tog bussen hem på fredagkvällen sen. I lördags var vi på möllstorp och åt på resturangen där i sällskap av familjen daniellsson från nybro, lika trevligt det! I söndags träffade jag ännu en saknade vän, Linnéa kom till mig och sov här! Hon räddade mig lite från en katastrof, jag är otroligt glad att jag har henne!
Igår var jag med på min första damlagsträning och idag spelade jag med 96orna mot IFK kalmar, vi vann med 2-0 och den gick riktigt bra för min del! Har blivit erbjuden att hänga med damlaget på en cup i danmark i helgen men jag fick tyvärr tacka nej eftersom jag ska på scoutläger.
Nu måste jag ta tag i min scoutshorta igen, suck. wish me luck!
Har inga bilder :o

att göra lista

- se flyg 29 saknas
- baka kladdkaka
- cykla upp till pappa och hämta ben/knäskydd
- sprätta och sy på nya märken på scoutsshortan/lägerfilten
- spela match med 96orna
- blogga, och berätta för er vad jag har gjort under de här dagarna jag har varit frånvarande

äntligen!

drar nu in till kalmar med mina fina saknade vänner boel och filip! Har längtat sjukt mycket! Eftersom det ska regna idag drar vi till simhallen och senare hänger jag med boel hem till kristdala! Vi hörs imorogn :*

last night..

slappa,slappa och slappa är det ändå jag har gjort de här dagarna :O men nu är det slut på det! Tog en liten promenad för mig själv igår, packade lite för idag och så gick vi på KLämman och BultN (Bulten). Helt klart värd att se, en superrolig teater!

kjolen jag köpte  i jönköping :)
bilderna från skara osv har min lillasyster maria tagit, hennes blogg heter: www.mittlivsommaria.blogg.se

sommarlov i en månad nu!?


A summerdream.

BILDBOMB!

SKARA

me and my sisterrrrrr




watershow! :o hoppade från 25 meter!!!


kolla vad smidig och akrobatisk jag är! det var kul, men jösses vad ont det gjorde! selen man sitter fast i gör sjukt ont och jag hade blämärken efter det där! :o

den här bilden är ifrån grillningen igår, ingen sommar utan grillade marchmallows!
i

Jaha, och anledningen till att jag skriver så dåligt? Jag har inget att göra och har därför inget att skriva och kör endast på slappdagar nu i detta `icke så roliga´väder. Just därför har jag också på mig min älskade jumpsuit hela tiden, perfekt för sådana här dagar! Men ni kan vara lugna, den ligger i tvätten nu! ;)



40års party?

hängde med papsen och resten av familjen på 40års fest hos rydebergs igår kväll. Även om jag för det mesta bara satt och stirrade hade jag lite kul iaf ;) blev som tur var underrättad om damernas bronsmatch som dom lyckligtvis vann! Hade gärna sett den matchen annars, men nu blev det tyvärr inte så.

hade på mig min favorit igår :*

Idag är det bara slappdag igen, rätt skönt det också. MEN VAR ÄR SOMMARVÄDRET!?

en dag som denna..

vill jag bara vara hemma och slappa.. Och så får det bli!

JAG KLARADE DET!

det tog mig 53 minuter att komma varvet runt, 53 härliga minuter! sprang med ett leende på läpparna hela tiden för nu var jag äntligen där! träningen hade definitivt lönat sig, och känslan när jag gick i mål för tionde gången var helt otrolig. 9 km, åh jag är så glad!

en trött tjej!


hemma från skara, saknat mig?

Jag har haft det jättekul i Skara med familjen, hade kunnat vara lite varmare i och för sig men vi har haft det bra ändå! Tog tyvärr inte med mig min egna kamera men jag vet att lillsyrran gjorde det så ni kan kanske få se lite av vår mysiga semester lite senare?

Just nu sitter jag och biter på naglarna av nervositet för ikväll ska jag minsann visa vad jag går för! detta har varit ett mål i flera månader för mig nu och förhoppningsvis har träningen lönat sig! I år springer jag victorialoppet för tionde året i rad och då slår jag på stort, 9 km!
Nu måste jag dra, maria ska springa vid fyra så vi måste dra oss upp mot borgholm nu, vi hörs ikväll!

marknadsfynd :*

just hemkommen från marknaden, gjorde två riktiga fynd!

väska 100 :- och hatt 130:-

sommardag med snyggingen victoria!

victoria kom hit igår äntligen, jag har saknat henne! Vi drog till hamnen med en gång och JAG TOG ÅRETS FÖRSTA DOPP! rätt pinsamt att erkänna det ja. vi hade iaf massor att prata om, mest killar förstås, he he. ;) När solen inte ville värma oss mycket mer gick vi hem och grillade och spelade på gitarren. Bara massa mys!
Tog ett kvällsdopp med systeryster på kvällen sen också, det är faktiskt riktigt skönt i vattnet!

Idag väcktes jag återigen vid halv åtta av någon galning som höll på utanför fönstret igen och det hjälpte inte ett dugg att jag stängde det, ljudet var lika öronbedövande för det -.- skulle åkt till stranden idag också men jag ser ingen sol någonstans så då hamnade jag här. Ska gå bort till marknaden nere i hamnen om någon timme och sen bär det av till Skara!


hemma från mys i oskarshamn

vi åt hemmagjord pizza och hade det mysigt igårkväll innan vi gick och spelade minigolf. Haha, pinsamt men jag älskar minigolf, maria och jag spelar hela tiden ;) vi blev filmsugna så satte på en komedi innan vi gick och la oss i vår kokheta husbil... Imorse gick vi ner till havet för att kolla på, båt-vm? det var iaf VM av något slag, hahah tjejen med koll här!

men jag tröttnade på att få hörselskador så jag gick tillbaka och fikade. ;)

Nu sitter jag hos mamma och kollar på sommarkrysset, tidigare var vi inne i stan och snabbshoppade, rulla ner så får ni se vad vi hittade! :)

nyinköpt


sisters ♥


stekt

just nu är jorden en riktig stekpanna, jag är helt död :S rätt stolt att jag var ute på en springtur, 7 km lång dessutom!
Nu ska vi åka iväg med husbilen till oskarshamn, vet knappt själv vad vi ska göra där så det får ni veta imorgon när jag är hemma igen. Ha det så bra tills dess, och sola lite för mig med! (jag behöver sola! är blek som ett spöke, suck.)

latmask number one

systerkväll igår med lillasyster medan pappsen och märit var inne i stan. Vi spelade fotboll en stund innan vi åkte ner till köpstaden och sedan vidare ner till hamnen. Köpte mat på hasses och tog med den ner till vattnet där och åt och hade det mysigt! Cyklade hem och satte på en film med massa gott som milkshake och chokladpudding :)


-varför händer det alltid mig?-

i tisdag åkte jag in till stan med Emilie, har ju inte träffat henne sen skolan slutade så det var helt klart dags nu! Jag är kär.
Jag är fullkomligt förälskad i min nya klänning, köpt på new yorker. Känner mig som en ängel i den, hihi. Tyvärr är inte den här bilden så bra för den visar verkligen inte hur vacker den e! 

Igår gjorde jag inte ett dugg, men det kan vara skönt det också när man inte haft en ledig dag på hela lovet. Farfar kom iaf igårkväll och vi åkte ner till kaj 4 och åt middag, mycket gott!
Kollade självklart på fotbollen igår också, dam-vm och sverige vann mot Usa! underbart :)

NU ÄR JAG TILLBAKA IGEN!

västervik- ett minne för livet ♥

har haft det det helt underbart där borta i västervik, med underbart folk och massor med fotboll. Har haft så otroligt kul, vilket gäng vi har varit alltså, det var som att vi spelat tillsammans i evigheter. Och efter det här vill jag bara spela mer och mer fotboll, nej det går inte att få nog. Jag saknar allt det där redan!

Iaf när jag kom hem i söndags så packade jag om på nytt och tog med mig josefine till lundegård. Vi hade det riktigt trevligt tillsammans med maria och filip framförallt som jag inte träffat på jättelänge. :( josse och jag hade det trevligt där på campingen igår iaf innan vi var tvungna att åka hem.

Tog en tur med familjen rydeberg på deras båt ut till grimskär och tog en geocatch, lika trevligt det också!
Otroligt skönt att komma hem och sova i sin egna säng inatt också, äntligen slipper jag lufttomma madrasser och trånga utrymmen i husvagnen ;)

RSS 2.0