träning,match,träning,match..

fullt ös idag med, match med b-laget mot Rm! tyvärr förlust med 2-1 men det gick rätt så bra för mig iaf.
Fick min favoritmat idag också, sjuuuukt niiiiiice :D sitter nu och pluggar på lite tyskaglosor till imorgon, bläää. Har sovmorgon imorgon, jaaaaaaaa! Elevens val imorgon efter skolan så jag börjar först vid tio. helt OK om man säger så! bara ett litet problem.. jag är den enda tjejen tillsammans med några killar i nian imorgon på innebandyn (elevens val).. Här gäller det att stå på sig!
vi hörs väl imorgon då, god natt!

yo!

har inte gjort så mycket idag förutom spelat match. Förlust med 2-1 mot ifk kalmar :( städat och packat för nu drar jag till mamma!
B-lags debut imorgon också, taggad som satan och nervös så det bara sjunger om det. ska bli riktigt spännande :)

jamen hallå igen!

lite uppdatering av vad som hänt senaste veckan skulle kanske inte skada?
skolan: har fått en ny grym idrottslärare. Daniel heter han, grym kille, typ. Haft min första hemkunskapslektion, lyckat att vår lärare då var iväg så vi fick ha vikarie och leka lekar. kul. och vet ni, jag är med i elevrådet nu! Snacka om att jag är bra! ah. Sen typ rockade jag på tyskalektionen igår, så ni vet liksom.

Min första vilodag idag, sedan förra lördagen. Spelat fotboll hela veckan typ. Hade match i emmaboda i onsdags som vi vann med 3-0. Länge sedan vi var så bra! 6 pers på träningen i torsdags med, var håller alla hus?

Och så igår då, då satte vi av mot Lammet o Grisen. smaaaaasssssskensss! Och så sov vi där utanför i husbilen också, med familjen rydeberg. Göttmos, som en del säger?
Så nu när vi kommit hem har jag bara chillat runt här i huset, jag är en riktig nolifer. Har i alla fall läst ut min bok äntligen, sjukt bra! Ni måste läsa 'det är så logiskt alla fattar utom du'! känner mig väldigt lökig just nu. :S det är därför jag är så knäpp nu, så ni vet. Imorgon är det back to normal igen!
Och du, måste berätta att jag har världens största och mest onda blåsa i munnen ever! behöver medlidande..! :(

the start of something new

Det här är början på något nytt. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det här till mig själv men nu har jag verkligen bestämt mig.
Det är ett nytt läsår och jag tänker satsa mer på skolan än någonsin! Jag ska fösöka hitta motivationen till skolan. På torsdag ska jag framföra att jag vill vara med i elevrådet. Jag har lätt för att framföra mina åsikter så det passar mig perfekt tycker jag!
Jag ska träna ordentligt, och verkligen satsa på att bli duktig. Jag ska minsann få folk att se mig, min vilja är oslagbar. Jag har saknat innebandyn så sjukt mycket och äntligen börjar den snart igen. Och hallå, jag gick faktiskt vidare till västervik i fotbollen, så extremt glad för det! Jag tänker definitivt fortsätta på scouterna. Jag vet inte hur många gånger jag hört folk säga hur töntigt och tråkigt det är, och det jag vill säga till er som säger så vågar jag inte ens skriva här. Scouterna har gett mig så många vänner och glada minnen, det är som ett andra hem även fast jag inte är där mer än någon gång i vecken. Men det är för att där kan jag vara precis vem jag vill där utan att någon säger något och jag får vara ute i naturen, den bästa boten mot det mesta!
Och sist men inte minst, jag ska vara mig själv och stå på mig. Jag har aldrig förstått poängen med att vara som alla andra, alla är speciella och jag tycker man ska våga visa det. Jag hatar skitsnack, det visar bara vilken dålig person man själv är. Jag kan säga er att det är inte lätt av vara tonåring idag, det är så lätt att hamna i fel gäng, falla för grupptrycket eller annan press, känna stress och allt vad det är. Men jag klarade av sjuan för att jag vågade gå emot strömmen. Visst, den innebar faktiskt att jag förlorade en eller annan vän, men jag tänker faktiskt inte börja hålla på med sån skit som en del gör, eller iaf vill/kommer göra. Det är jag som bestämmer om mig, och jag har valt min väg.
Så nu vill jag bara säga, HERE I COME!

jag kände att jag ville skriva det här och verkligen få det ur mig och nu känns det faktiskt riktigt skönt!
Ni får gärna berätta om ni håller med, eller är emot! kom med era åsikter!

..och vardagen har anlänt!

:(
tror ni att jag klarar mig utan ett höstdepp i år? tror tyvärr inte det, men jag tänker fasen inte låte det hända så lätt, jag ger mig inte utan fight!
wow, ni ska veta känslan man får när man ska skriva på sitt busskort och man inser att man skriva dit en liten åtta istället för en sjua. 8D1 är det som gäller nu alltså. tänk så fort tiden gått, nu ska man få betyg och allt!
Började med en genom gång av allt vad det nu var idag, och ni vet, på Skansen kör vi hårt så vid tolvtiden körde vi igång med ett 100 minuter långt No-pass, jappjapp!
Men jag viker mig inte!

Behöver er hjälp med en sak, jag vet inte vad jag ska ta för elevens val! Ska vara inlämnat imorgon.. Snälla hjälp mig med detta! tack

betydelsefulla stunder

Den här sommaren har jag hunnit med det mesta, kolla här bara!

- Varit i göteborg några dagar
- Firat midsommar i Böda
- Fotbollsläger i Västervik/ uttagning till smålandslaget
- Lundegård
- Båttur i kalmarsund
- Varit i oskarshamn och sovit hos några vänner
- Träffat saknade Victoria
- Tagit årets första dopp så sent som ELFTE JULI! :o
- Varit några dagar i Skara
- Sprungit Victorialoppet för tionde gången, 9 km för första gången
- 40-årsfest
- Sett Klämman och Bulten
- Träffat filip och boel, som jag sedan sov hos
- Scoutläger
- Träffat Linnea
- Gjort min första träning med damlaget och spelat min första match med 96orna
- Spelat Calmare Nyckel Cup
- Varit i Dalarna en vecka
- Besökt farmor
- Varit i stan hur många gånger som helst, shoppat
+ massorrrrrr med fotboll!

Ja inte har mitt lov varit helt fel direkt! Tack till alla er som bidragit till den, hoppas ni ocksa haft en bra sommar och att ni får en fortsatt fin höst/vinter!

imorgon smäller det!

nu är allt fixat och klart inför imorgon, skönt. Det har tagit mig några timmar men det var det värt! Har hunnit med att spela match mot Böda/högby också, och ja, inte vår bästa match direkt :( Kollar på time out nu, så jävla kul ju! ska försöka lägga mig tidigt ikväll, inte för att jag tror jag kommer somna men man får väl göra ett försök. Sov gott, och önska mig lycka till på första dagen i åttan, med betyg och allt! :o

vardagen kallar..

åh, jag orkar inte. Vem orkar fixa i ordning alla skolsaker, kläder och annat sista dagen på sommarlovet? Inte jag iaf men tyvärr, plikten kallar. Tänkt att rensa garderoben också, den ser för jävlig ut och hälften av kläderna är för små. Ska försöka göra allt jag kan för att skolstarten ska bli så lätt och rolig som det går. ( fast en lätt och rolig skolstart finns knappast på kartan). men en fin och ny garderob, rensad skolväska och en ny kalender gör väl det hela liiite lättare. Nä nu finns inte mer tid att sitta här, jag har ju match om några timmar också!


home sweet home..

ja hemma igen ja! På bussen igår satt Maria och jag och sjöng 'en busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör!' för fulla munnar och busschaufören kollade rätt konstigt på oss haha..! är man själv på bussen så varför inte liksom? två och en halv timme på buss är inte jätteroligt. jaja, när vi väl kom fram fick vi favoritmaten iaf, och det är ju helt klart toppen? Alstermodagen idag då med, gud orkar inte rabla upp allt om vad det är, men kan iaf berätta att vi fick köra Segway, så sjukt kul! :D Och om ni vet vem Siw 'Augustina' Carlsson är så kan jag berätta att hon var där och höll i en liten allsång på lastbilsscenen. Har idag också för första gången smakat kräftor, nja.. Vi hade iaf en minikräftskiva här hemma och det var rätt mysigt det också. Nu ska jag sova äntligen, blir inte kul att somna tidigt imorgon kväll, det är ju skola på måndag....

on my way to farmor!

tre timmar i buss, buhja! vad gör man inte för lilla farmor? Kommer hem imorgon, så då hörs vi! Ha det bra.

glöm inte hur mycket du betyder för mig

Josse, tack för en bra dag :)
träning idag med, och min huvudvärk bara växer.. :(

Jag saknar er!


tyvärr blev det ingen tältning i sommar, men vi får väl hitta på något kanonbra att göra tillsammans i höst, ellerhur? Ni är några av de bästa som finns tjejer! glöm aldrig det ♥


Zum Geburtstag viel Glück!

lite tyska nu när skolan börjar närma sig..
GRATTIS BÄSTIS FESTIS JOSEFINE! hoppas du haft en toppendag med massor med finfina presenter! Love you ♥

vad säger man?

förlåt.
Jag åkte till dalarna förra tisdagen, bestämde mig nästan i sista minuten och han därför inte skriva det här. Vi hade givetvis med oss datorn men vårt mobila bredband ville inte funka..
Vi var på experium i lindvallen och såg Bilar 2 i 3Dbion där. Hihi, den var faktiskt riktigt bra! ;) På fredagen vandrade vi i fjällen, en mil som blev precis lagom. Helt fantastisk utsikt på vissa ställen! I lördags cyklade pappa cykelvasan, han blev mycket nöjd med sin tid! :)
Ja och i måndags då när vi hade kommit hem träffade jag Amy. Finns det ord till att förklara hur kul det var att äntligen träffa henne? nepp
Och igår tog mamma,jag och maria Dessi in till stan och fixade pass, och självklart kunde vi inte låta bli att shoppa lite ;) Hej tom plånbok!
Idag har jag fixat lite hemma o skit, sålt lite jultidningar som kom idag. Är det någon som är intresserad av att iaf checka i katalogen så hojta bara till!

ännu ett inlägg..

jag är på topp idag, typ femte inlägget idag, gutt va? :D måste ju ta igen lite nu när jag har varit borta så länge ;) failade lite med förra inlägget, jag laddade upp det fyra gånger för att datorn laggade men nu så är dom borta :) kom att tänka på calmare nyckel, mitt lag kom trea för er som inte redam visste. Bra jobbat tjejer!

MOBILSKAL

börjar tröttna på mitt svarta tråkiga skal på mobilen och surfade runt lite för att kolla om det fanns något intressant. Hittade detta LEOPARDMÖNSTRADE skal ♥, givetvis slutsålt... :'(

en lite bättre dag.

toppendag med jacque i stan idag! gjorde många fynd, bl.a blomman jag har i håret här nedanför. Resten lär ni antagligen få se någon annan gång ;) och nu när jag för en gångs skull hade lite pengar kvar efter en shoppingrunda kunde vi inte låta bli att göra ett litet besök på ben & jerry's :D LOVE IT!

vad som hänt när jag varit lat och inte orkat uppdatera..

kom ju hem i fredags som sagt, och då hade vi besök från eksjö. Rätt trevligt, men däremot var nog inte jag så trevlig med tanke på hur trött jag var..
I lördags var jag inne i kalmar och kollade på triathlonet. Helt sjukt att folk bara ger sig in på sånt där.. Tycker också att ni ska hålla utkik i kalmarposten efter några systrar palm på torsdag/nästa torsdag :)
Igår stod jag i serveringstältet på djurparken cup, i ösregnet.. Hade lite söndagsmys med mamma och maria på kvällen också och såg filmen 'how do you know'. Rätt så bra film iaf.
Sticker när som helst in till stan för en dag med jacqueline :)

jag saknar CampÖr..

:( jag vill tillbaka!
Ett underbart läger var det, precis som vanligt ;) Det fanns en fin badplats och eftersom vi hade så många och bra möjligheter att vara ute på vattnet i helgasjön var vi för det mesta ute på vattnet :) Jag har seglat på jolle och större segelbåt, paddlat kanot och även provat på kajak! Har nu med glädje lovat pappa att hänga med honom på kajakkurs! Jag fick äntligen träffa mina kära vänner från mönsterås och fann även nya vänner därifrån! Jag menar allvar när jag säger att scoutlägerna är det bästa på hela året! Och under den veckan får man leva på bajamaja och utan dusch och rinnande vatten, en stor och mjuk säng och lite tystnad när man ska sova. Ni kanske förstår hur mycket jag älskar scoutläger om jag klarar mig uta allt det där? ;)
Sen att vi var ett camp in camp läger gjode ju inte saken sämre precis. Vårt första lägerbål med de utländska scouterna är oförglömligt, så glad har jag inte varit på länge! När vi sedan själva fick åka och besöka det stora lägret i skåne på torsdagen, ja ni skulle bara veta vilken ångest jag hade.. jag sabbade chansen man bara får en gång i livet.. Men jag tröstar mig själv med att jag hade det jäkligt bra iaf ;)

kom hem igår..

en gång om året får jag chansen att bara släppa allt och åka ut någonstans i smålands skogar och träffa gamla och nya vänner som alltid slutar i en underbar upplevelse! men jag måste säga, det är rätt skönt att komma hem till sin egen säng, toa och dusch.. tack alla för en härlig vecka!

detaljer kommer imorgon, dags att packa upp

RSS 2.0