Nej vart tog du vägen?

Lovet är till ända, jag orkar verkligen inte  skola. Har så mycket de närmsta veckorna. Vill bara skrika NEJ.
Vad har hänt de senaste dagarna? Tittat en del på OS, pluggat lite faktiskt. Umgåtts med Rasmus hela tiden och igår var vi och fikade, jättegod och superbilligt! Vi bowlare också med hans syster och så åt vi plankstek på kvällen! Såklart såg vi på mello också, härligt nu när alla låtarna har kommit ut! 
Idag har jag varit utan Rasmus för han har spelat golf. Man skulle kunna tro att det kan vara skönt att få sova ifred inatt efter en hel vecka tillsammans, men icke, denna 120-säng är alldeles för stor för mig.
Jag har spelat match idag också, hemma mot SSG. Tyvärr tappade vi en tremålsledning och det blev lika, vi orkade helt enkelt inte på bara nio spelare. Jag lyckades i alla fall stänka in två mål, så det känns bra! Nu ska jag sova, fasar ångesten som kommer imorgon när jag inser att det är skolmåndag..



Vilken syndare jag är

Igår var vi i Växjö och hälsade på Rasmus morfar över dagen och vi åt på en stor buffé på Grand sammarkand, vi var fullständigt proppmätta efteråt och kunde inte äta mer på hela dagen.
Idag har vi sovit alldeles för länge och sedan åkte vi till stan. Rasmus skulle lämna in sin klocka och jag skulle hämta ett par jeans som jag har väntat på. Rasmus bestämde sig dock för att gymma och då fick jag snällt gå runt på stan och fördriva tiden=spendera pengar. Köpte ett par skor JÄTTEBILLIGT på new yorker, love it. Sedan var det 3 för 2 på rean på Gina så där köpte jag 2 par trosor och en halsduk! Sammanlagt för allt idag 140kr, så kände att det var okej ändå hehe. Har ju skaffat mig en helt ny garderob nästan på det här lovet, helt galet! 
Vi mötte sedan upp mamma och syster och vi åt på subway. Har tränat ikväll också, och nu inser jag hur mycket klockan är.. God natt


Från i måndags.

Nya stövlarna!!

Var tar tiden vägen?

I måndags åkte jag in till stan igen som sagt, trodde inte det skulle ta sådan tid men jag var borta i hela fyra timmar. Hittade lite mer saker som jag har varit på jakt efter, men det visar jag senare. 
På kvällen åkte jag hem till Josse och fick se hennes place, vi gjorde chokladmouse och såg på farmen, Morgan och Ola-Conny och OS-studion. 

Igår kom Rasmus hit igen och vi slappade mest och såg på film. Vi fikade och jag gjorde scones för första gången och det blev riktigt gott! 



Fika och shopping med Josse

Idag har jag varit på stan en stund med Josse. Vi var såklart tvugna att se Sverige ta hem OS-guldet så vi kom inte till stan ganska sent och många affärer hade stängt. Vi tog i alla fall en fika på waynes coffe, kladdkakan var supergod! 


Jag fann en mysig tröja på new yorker för en billig peng.

Och, äntligen, har jag funnit de perfekta jeansen! 500kr från vero moda och de är supersköna! 

Ska in en sväng imorgon också då mycket var stängt idag och då slipper jag stressa. Behöver köpa en ny sport-bh och ett vanligt linne! 
Sov gott

Födelsedagspresenter

Tänkte visa er lite vad jag har fått födelsedagspresent, en hel del kläder men det är vad jag har önskat mig.








Allting ser väldigt stort ut för att de hänger på en väldigt bred galge.
Jag har också fått en hel del pengar och presentkort på bland annat intersport. Spotify premium och lite choklad. 

Släktkalas med godaste maten

Startade dagen med att göra två cheesecakes. Vet ni hur mycket vispande och hur många skålar som krävs för detta! Jösses alltså. Skulle då också krossa digestivekex till dessa och det gjorde jag genom att banka en kexen i en påse mot bordet. En mycket effektiv metod, fram till påsen sprack och det hamnade smulor på hela köksgolvet.
Annars var dagen lyckad, jag fick mun favoritmat och cheesecaken blev jättegod. Trots att den inte var tillräckligt fryst och blev mer som vaniljkräm typ. Jaja, gott var det. 
Fick väldigt fina paket, titta så omsorgsfullt inslagna! Innehållet var precis lila fint, men det får ni se imorgon! Har fått så mycket fint som jag vill visa er! 
Just nu sitter jag på bussen på väg till Rasmus! 




Sämsta allahjärtans dag

Fick spendera ungefär en timme med Rasmus igår på alla hjärtans dag, kul.. Pga av bortamatch mot Sandbäckshult fick jag inte vara hemma många timmar. Matchen är inget att tala om, nio utespelare och förlust med uddamålet, surt minst sagt. Satt sedan hemma och skrev på en krönika och tröstade mig med min ben and Jerryglass. 
Jag hoppas ni andra fick en bra alla hjärtans dag i vilket fall som helst. Rasmus och jag får ta igen detta de närmsta dagarna för nu har vi faktiskt lov!




17 år

Idag klockan 17.17 har jag snurrat 17 varv runt solen. Bara ett år kvar till arton, hur ska det gå? Jag har fått så fina presenter och så många gratulationer idag, är jätteglad för det och vill verkligen tacka alla! Nu ska jag gosa ner mig i sängen tillsammans med Rasmus. God natt mina vänner, tack för en underbar födelsedag! 


Min dag idag

Jag väcktes imorse med sång och frukost på sängen. Mysigaste som finns med att bli så bortskämd! Notera Ben and Jerry glassen..! Förutom tre timmars uppsatsskrivning i svenskan har dagen varit super, vi slutade ju tidigt trots allt. Till middag åt vi Guldfågelns tacokyckling, den ska ni smaka! Till efterrätt en choklad och glasstårta. Jag har även hunnit med att träna ikväll. Visst är det underbart att fylla år! Jag älskar känslan av att det här är faktiskt min dag, idag får jag vara extra glad! 





Smygstartat födelsedagen

Igår firade vi min födelsedag i förtid hos pappa. Jag fick välja mat och det fick bli den fantastiskt goda potatisgratängen, rödvinsås och fläskfilé, kan ni tänka er hur gott det var? Till efterrätt åt vi extremt kladdig kladdkaka. Sedan var man lagom mätt när jag skulle till träningen och möte med laget.. I present fick jag pengar till jeans, äntligen ska jag köpa mig ett par, har för tillfället bara svarta och vita byxor typ. Jag fick också spotify premium, nu slipper jag att lyssna på rix fm appen haha..

3 poäng till Fibken

I söndags kväll var det dags för hemmamatch mot carlskrona. Äntligen lossnade det och jag satte två mål! Riktigt roligt var det att spela! Slutresultatet blev 5-1. 
I måndags hade jag en skön dag i skolan då två lektioner var inställda, så jag åkte in och tränade lite och hade bara matte. På kvällen var det scouter och just nu gör vi läderband och det tar en evighet för mig att bara skissa mönstret! Galen blir jag, men nu ska jag banne mig inte ge mig!


Bästa kvällen i Ljungby

I helgen var jag i Ljungby på sol å bad, en övernattning som scouterna anordnar varje år. Och det är så kul! Träffa massor av nya scouter i min egen ålder, vi åt tacos och marängsviss, spelade guitar hero och Mario kart, solade vanliga spel (yatzy-mästaren har ni här) och badade såklart i badtunnan! Det fanns även isvak och bastu. Klockan ett på natten gick vi ett ljusspår och grillade korv, och somnade sedan runt tre. 






Fullkomlig succé

Denna skapelse. Så god. Fantastisk. Må den stanna för evigt!

Idag hade jag sovmorgon som vanligt och det är alltid lika skönt! Jobbade på vårt arbete på samhällen idag vilket inte var vidare lätt när man bara har ett brukbart öga.. Nu börjar svullnaden lägga sig lite, nu är jag istället blå/lila runt hela ögat. Ajaj.
Ikväll såg jag halva OS-invigningen, sen tröttnade jag. Josse har varit här en stund, sjukt kul att äntligen träffa henne! Nu har jag tittat lite på farmen men ska sova nu, natti 

Lasergame plus och minus

Igår hade vi studiedag, tänk så skönt! Jag följde med Rasmus en stund på gymmet så nu vet jag var han håller hus om dagarna. Hemma hos honom firade vi hans lillasyster som fyllde 14 år! Vi åkte sedan till svartbäcksmåla för att åka pulka. Måste vara Sverige brantaste pulkabacke! Vi vågade inte åka så mycket pga den hårda snön, det gick både fort utan möjlighet till att svänga! 

Idag efter lunch när vi hade slutat satt klassen, eller ja, minsta än halva klassen, och såg på en dålig parodifilm. Inte riktigt min grej. Klockan tre åkte vi dock bort till Banan för att spela lasergame! Vi var faktiskt lagom många och jämna lag, då är det som roligast! Helt dyngsvett blir man på 45 min! Men vårt lag vann och kan ni tänka er att jag kom tvåa! Jag tror faktiskt jag är en jäkel på lasergame, kul att va bra på något! MEN, med några minuter kvar krockar jag med en kille och får en rejäl smäll på huvud och öga. Nu är ögat helt svullet så jag ser ganska lite på det ögat. Ser inte speciellt vackert ut.. 
Åt middag med Rasmus på kebaben, och det var ju rätt gott må jag säga.



Effektivitet är det bästa

I tisdags hade vi skrivning på historian om franska revolutionen. Vi hade fått ut själva provet med de riktiga frågorna och allt material som hörde till för att kunna läsa och analysera hemma eftersom hon ansåg att vi inte skulle hinna göra det under den tre timmar långa lektion. Tack så mycket sa vi och gick hem och läste. Själva skrivningen kommer ju nu ta max en timme eftersom man i stort sett redan vet vad man ska skriva. Men ack nej, två och en halv timme satt jag där för att klämma ut  det sista, få det perfekt. Tror jag fick till det till slut trots skrivkrampen. Både matten och naturen flöt på ovanligt bra de med, så skönt när veckans jobbigaste dag går fort. Träningen under kvällen satt perfekt, skönt att jag inte blivit helt hopplös nu när jag inte kunnat träna så mycket! 

Förresten har ni spelat det nya superpopulära spelet flappy bird? Gör det inte. Du kommer bli galen.

Mitt fantastiska rekord.

Läskigaste scoutmötet

I måndags var jag på scouterna, och det var... Spännande. Vi gav oss ut i skogen i totalt mörker. Mitt ute i skogen fann vi ett kraftverk av för mig okänt slag, inte alls läskigt..  Förmodligen var jag en pest för de andra när jag pratade om seriemördare som gömmer sig på återvinningen eller farliga djur som lurar i mörkret i skogen. Hehe. Vi var ute efter en multicache, alltså en slags geocatch med flera moment. Det var letande, mattetal, mer letande och lite klurande men vi lyckades! En fantastisk gjord catch som fler borde försöka sig på att hitta! Ett roligt koncept på det hela, hoppas vi kan hitta flera sådana! Vi sökte denna för att få inspiration till den catch vi själva ska konstruera på kommande möten!

Recovery week

Har gjort vad jag kunnat för att komma tillbaka till det normala efter att ha legat hemma i en hel vecka. Det var svårt i början men nu känner jag mig helt frisk! Har pluggat ifatt lite och tränade igen i torsdags. I fredags kväll bytte vi hem så nu är vi hos pappa. Rasmus och jag var också en kort stund i pulkabacken. Ni får inte se videon där jag trillar av vid ett gupp..




 Tidigt i lördags morse tog vi bussen till Nybro och sedan vidare till Växjö för att hälsa på Rasmus morfar som fyller år. Gick en sväng på stan och fick syn på David Batra haha! Idag har vi inte haft mycket för oss förutom kalas här hemma för Carl. Nu taggar vi om för en ny vecka! 

RSS 2.0