I'm the queen

igår tog jag det alldeles för lugnt och ruttnade hemma. Kom iaf ut på en 7km lång löparrunda som tur var!
Fastnade vid tv:n igårkväll också, massa dokmentärer om första världskriget och pirater, hehe. Bara för att jag blir asrädd för ingenting men vägrar byta kanal ;)

Nu ska jag ut och sola, hääääärligt! Tagga valborg ikväll.....

jag saknar min Julia som just nu antagligen ligger på någon ljuvlig strand på kreta och blir negerbrun!♥

haha klockren!

denna satt på nackstödet i en taxibil i thailand. Rätt skön om jag får säga det själv (a)

bruna ben här kommer jag!

sov i emmaboda inatt som sagt hos jacqe :)
drog fram madrasserna ut på taket och stekte i solen i tre timmar, sjukt härligt! fått mycket färg på magen nu, synd att mina ben är sämst på att ta åt sig av solen..
träning och så idag också som var helt okej, är helt överlycklig för att jag äntligen kan skjuta ordentligt! haha, lite pinsamt jotack men nu äntligen kommer det (y)
ska nu jump in the shower och sova så jag blir av med min lillalilla huvudvärk som aldrig släpper.
sov gott

saknar thailand.

lovely day

fia kom igårkväll och sov här inatt, hon lyckades bli utelåst! haha tur att hon har mig som räddare i nöden ;) hon gick upp vid fem imorse eftersom hon skulle med fritidsgården till ullared, medan jag låg hemma och fortsatte att sova ;) Tog bussen in till stan i eftermiddags tillsammans med annie och hittade ett par shorts som jag länge letat efter! :) skitsnygga, ni får bild på det senare. Hittade ett par andra byxor också och nya solglasögon yesyes.
Ska för tredje gången idag sätta mig på cyklen, mamma och jag ska till emmaboda ikväll :)


stek i sommarsolen

det känns verkligen som sommarlov! blir lite depp när man inser att det är flera veckor kvar i skolan..
solat en och en halv timme nu iaf, sjukt skönt!
jag är typ aptrött men ska snart byta om för träning vid halv sex, yesyes. hörs efter det :*

back home again

nu är jag hemma igen och har inte en aning om vad som ska hända näst. Haft det rätt bra i norrköping faktiskt, bara för att jag älskar att campa (a) min dumma pollenallergi är i full gång nu med, nyser som en idiot och ögonen rinner :'(

just det, skulle ju ringa annie när jag kom hem, dags att göra det nu tror jag.. ;)

innebandypiraterna

har just läst ut andra boken i denna serien, så sjukt bra är dom!

nu ska vi grilla, lax som jag precis lärt mig att tycka om haha ;)

glad påsk, och passa på att äta mycket godis nu!

framme i norrkÖping

haha, jag gillar att betona Ö ;)

nu är vi alltså framme i norrköping efter premiärturen med vår nya husbil! älskar verkligen att campa, men att byta ut vår gamla hederliga husvagn mot en husbil, tja det var bättre än vad jag trodde! :)
stannade till i söderköping för att äta glass på smultronstället men där fick vi först ett litet bakslag när det var stängt.. sen kommer en man och frågar, -tycker ni om glass? självklart sa vi och då förklarade han att de hade folk på utbildning så glassarna kunde bli sådär men att vi gärna fick komma in och äta av dom glassarna, helt gratis! (y)


det var ju inga fel på dom direkt heller!


påskmiddag med släkten

som sagt, släkten har varit här idag på stor påskmiddag. Märit gjorde en en härlig chokladtårta till efterrätt med den orkade man inte mycket av efter allt påskgodis, maria kom nämligen hem med två kila igår.. :O och eftersom hon bara gillar choklad förstår ni kanske vad det innebär för mig ;)
påskäggsjakt har vi haft också, pappa och märit måste jobbat hårt för att få ihop det där, mängder med ledtrådar och kluringar så vi fick både leta, gräva och tänka. Mycket uppskattat! :)

har sovit lite nu också, förstår inte hur jag kunde vara så trött! blir kul att somna ikväll, och vi ska till norrköping imorgon! jaja, nu ska jag ner och äta ännu mer godis, hehe.



hur var det nu med påskkärringar?

något jag tycker är lite intressant är det här med påskkärringar, tigga eller inte tigga?
en del har aldrig fått för deras föräldrar anser att det bara är att tigga medan en del föräldrar själva hänger med sin barn ut. jag själv älskade påsken och kunde sitta flera veckor i förväg och göra påskkort som sedan aldrig blev använda och liggandes i korgen till nästa påsk. gick sista gången i fyran men lillasyster är antagligen ute och 'flyger på sin kvast' just nu.

kom just förbi några hit nämligen, tre små söta tjejer, men när jag tog fram godisskålen var den nästan slut efter några sekunder.. de bara vräkte ner i sina korgar.

hade nämligen en nyhet idag på vår andra SO-lektion idag om att man förbjudit tiggeri i Sala, eller var det nu var. människorna på gatorn får nu inte länre tigga pengar ute på gatorna längre, jag bara måste fråga då, vad ska de få pengar då ifrån? är inte så insatt i det här men bara något jag tänkte på. men vad jag förstod så hade dom undantag för påskkärringar, det var tydligen lugna puckar?

haha vilken grej, inte normalt att jag skriver sånt här, lite b typ xd
men jag gillar diskussioner, fast det tycker inte alltid min lärrare om.. hehe

d ä guttans mä påsklåvv :)

det säger väl det mesta? tjugo grader utanför fönstret här på härlga öland, det är livet det! sommar vill vi ha nu!

SO-prov idag :OOO
haha, det fixar jag senni! kände mig faktiskt riktigt duktig, nu får Birger banne mig sätta nåt bra betyg allltså ;) aldrig haft sådan skrivkramp faktiskt, det typ skrek i handleden? :O himla kul att man inte hinner skriva klart om man inte skriver som en dåre..

ska nu gå och lägga en devlin och sen laga mat och vid sju är det fotbollsträning, guuuuuuttt! härliga sommarväder :)


oups... glömt blogga.. SORRY!

förlåt, har inte haft tid för datorn bara, sån't e livet! det heter även låten vår nya grupp på elevens val ska sjunga. hoppas ni fattar? aja, sjukt kul har vi tillsammans iaf (y)
idag har jag varit hos jossebäst, och vet ni vad? vi har varit riktigt duktiga och pluggat i TVÅ TIMMAR! :O So-prov imorgon, jippi! fast nu bör jag ju kunna det..
imorgon kl 15.05 har jag påsklov också, rätt nice det också!
nu ska jag läsa innebandypiraterna, tips för alla innebandyälskare! love it, love it, love it'

c u tomorrow (?) bitches :)

grillning på G!

åh, grillat är verkligen det bästa, right?

spelat fotboll i madesjö idag, helt lovely! helt perfekt väder, verkligen och sedan gämn och bra match, tummen upp! 1-1 blev det, jädra straff dom fick, för ofrivillig hands, whatevah! fina matchställ vi hade med, och en kaptensbindel som gjorde fina märken på armen.. ;)

ae, nu ska jag äta, äta grillat kött som är gött! haha

LOVE TO BE A BLOND

here you are, my new lovely hair!

before:
VARNING! TOTALT OFIXAD, INTE OK!


NOW:

this is dah shieeeet

haha, faila lite med rubriken men VAFAN?

malmö igår vad rätt OK, lite segt bara när man inte hejar på något speciellt lag men den var ändå en upplevelse. Alltså gud vad stor arenan var, fick svindel när jag satte mig när, typ högst upp! haha, INTE ROLIGT för dom med höjdskäck alltså, måste ju vara riktigt plågsamt.

lite kul att vi delade buss med p12orna -.- hade ganska kul trots allt, hehe. goa killar iaf, de dras till oss äldre ni vet ;) haha


söt pöjk (y)

MALMÖ

nu drar jag till malmö, wihoo! Nästan hela FIBK hänger med om om en halvtimnme ungefär avgår bussen! vad gör jag här..? Sm slutspelet i innebandy är vad vi ska kolla på där nere yesyes. kanske sista gången vi åker som FIBK....

älskade vårväder

HALLÅ ALLIHOPA!! haha..
annie och jag hoppade på cyklarna idag och drog oss upp mot algutsrum, :) jättemysigt att cykla där uppe i detta väder och se solen gå ner! först var vi med om typ det pinsamaste som kunde hända så vi stack därifrån och träffade Elise. Rundtur i algutsrum det är grejer det!.. sa hej till wille också innan vi drog hem. Sjukt mysigt var det iaf, härligt att träffa 'folket' haha ganska fail -.- helt otroligt kallt om händerna, kunde inte röra händera över huvud taget när jag kom hem, fick värma dom under en kuddei en kvart innan jag kunde lyfta lillfingret;) nu ska jag borsta tänderna, är supertrött så det bli väl sängen snart skulle jag tro. Imorgon är det fredag, vääääääldigt najs!

Sofia <3

fia vill bara säga att du är verkligen äkta! tack tusen gånger om för i måndags, det var verkligen uppiggande och det behövdes.♥

Igår hängde jag med hem till josse, gud vad mysigt hon har det! Haha, länge sedan vi hade så kul. :) Tog en löparrunda med, love it! Så blir det ikväll också, får se vad som annars händer.

Dålig uppdatering som vanligt men det får ni ta, skriver när jag kommer på något att skriva! c u soon.

jag har sagt det innan och jag säger det igen..

JAG ÄLSKAR MUSIK!

Ibland känns det som att det är musiken och jag mot världen och hej hopp vilket humör det kan få mig på! :)
Hoppa runt, upp och ner i hela huset ensam med med musiken på högsta volym, håll med om att den känslan är oslagbar!
Att sitta och lyssna på gamla godingar som påminner om gamla tider är bland det bästa jag vet! Just nu spelas http://www.youtube.com/watch?v=Qjdgtm3g_94, det är min sommar 2010 det!

FINALLY!

Igår gjorde jag någet jag längtat efter så länge, jag slingade håret! :D åh vad jag har längtat, fick ju presentkort så jag kunde göra det i julklapp. Tre timmar tog det men det var helt klart värt det, jag är SÅ nöjd! underbart
ni får bild så småningom, när jag hittat sladden.. hehe
Iiiiiiih, är så glad :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))




pepparkaka till lunch?

haha, vi fick kroppkakor till lunch idag i skolan, inte min favorit direkt men jag tog ett smakprov iaf. Josse tittade ganska konstigt på mig när hon hörde vad jag hade att säga om kroppkakorna.
- Alltså dom här smakar ju som missbildad pepparkaksdeg!
HEHE.

ooopss..!

VARNING, VARNING! såg den sämsta filmen någonsin i lördagskväll, kommisarie Späck. Alltså fy tusan så dålig, jag ber er att inte se den!

Åkte med mamma och maria till vicklebyskogen igår och hade det lite mysigt och jag gjorde våfflor sen när vi kom hem, mums :)

lite update bara så ni inte missar nåt ;)

HEJ IGEN!

visst var Linnéa snäll som slängde in ett inlåägg igår kväll? (a)
så sjukt kul hade vi och gud vad jag har saknat henne! förra påsk lixom, helt sjukt! Det bästa med oss är historian om hur vi träffades, i Thailand faktiskt! För två år sedan, supermysigt och sen dess... ah vad du är min Linnéa!
Linnéa gjorde mig sjukt avis för on är så sjukt musikalisk, åh :( haha, nä men hon är sjukt duktig så när hon lirade på gitarren och vi sjöng tillsammans lätt riktigt bra faktiskt, hihi!
Träffade Max också som Linnéa sa, haha jag säger bara att världen är bra liten!! hahaha
var inne i 'nybro city' haha låter ganska fel. checka lite i skolkatalogen och sånt ni vet ;)

är nu hemma och ruttnar bort, måste tydligen gå och handla lite åt mamsen, så fine.

kyss och smek.


hejhejhejhej!

hellu alla sötnosaar , linnea här , gästbloggar lite hos hanna tänkte jag !
nu sitter vi här oh gör absulut ingenting , ska nog snart sova :D , ikväll har vi träffat lille max med , ha det gött , puussssss:D
// LINNEA

.

Let it be us again, let it be all right again.
Make your choice.

                                                                                                                        

GAAAAAHHHHHH!
Snart ska jag snart till Linnea den supersöta! Har inte träffats sedan påsklovet 2010,helt fucking sjukt!
Ska bli så otroligt kul, saknat den bruden verkligen.

Väntar nu på mat, är fett hungrig. Ska nog lägga mig i sängen 10 minuter annars kommer jag somna klockan åtta eller nåt, och det vore ju väldigt nice..? HA! alltså mina lår skriker, bokstavligt talat, typ.. men har träningsverk så de finns inte, orientering idag med, kul att det blåste och regnade värre än igår -.-

blogg u later, om jag kan få tag på en datorrrrrr :)


träningsvärk i låren, yeye!

wiiiiiiiiiiiiiii vad ont i låren jag har nu. :S körde mardrömmsorientering på idrotten i skolan idag, mjölksyra! haha, bara för att jag och alva var dom ända som sprang, i motvind också -.-
whatever,, bla,bla, om skolan o så, det är ju precis vad ni vill höra om!?

Såg idag sista avsnittet av Glee första säsongen :'( buhu, Hanna goes sad. Fotbollsträning på littorinavallen sen med, eller ja, kohage skulle ju jag kalla det.

Imorgon är det FREEEEEDAAAAG! yeye
imorgon händer det grejer ska jag säga er,  chooooo vad nice!
Jump in the shower är vad jag ska göra nu, sen blire nattisnattis :)

löparträning är gött!

kom just hem från en runda på 5,5 km, åh jag älskar att springa! Bäst är det nu när jag har bra kondition.
Innan dess kan ni ju gissa vad jag gjorde. Såg på Glee och sedan gick jag en sväng me Julia och Emilie. GAAH, har inte träffat Julia på snart TVÅ MÅNADER! Helt sjukt ju, inte okej alltså. Eller, vi gick inte så mycket, vi satt och pratade och larvade oss, HEHE :)
ÖMSA idag var rätt chill som vanligt, najs med tre svenskalektioner -.- gutt att ha det eeeevighetslånga sagan fixoklar nu! (y)
MÅSTE DUUUUSCHA NUUUU! skola imorgon också ni vet, uuä :S

god natt readers

jag är så duktig!

igår när jag låg och slöade i sängem främför Glee fick jag värsta rycket och drog på mig mina sprillans nya träningskläder (y) 7 km sprang jag, helt ok va? himla härligt var det, även fast det regnade. Sen så fort man kom hem tryckte mamma in en kanelbulle under näsan på mig -.-

Har för en gångs skull sovit hyfsat.

Idag är det ÖMSA, yesyes!

blogg you later :*

någon som minns vad det är för datum...?

inte jag iaf! HEHE
igår slutade vi i 7D1 halv tolv, rätt chillidill.
7D1- kan innehålla spår av nötter! HAHA, sjukt klockren alltså (y)
hängde med annie hem och pluggade lite, utomhus! love the sun. Hörde lite scary stuff om vår lärare o så, yeeeey rädd för läraren är man nu också! :D -.-
scouterna igår med då, sprang runt som idioter med kompass yesyes. Det bästa är ju att jag äger alla ocksooo, det roliga med det tjyyywp. Kul att mina scoutledare läser detta också, fett pinsamt. (y)
Tisadag idag va? Hatar tisdagar.
Är så sjukt stressad hela tiden med, sömnproblem har jag fått. Inte roligt någonstans ska jag säga er.
Kryper ner i sängen med Glee på tv, måste lugna ner mig lite, klarar icke all stress.

kyss eller nåt :****

mästarnas mästare

är vad jag sitter och glor på nu.
Träffade inte jesper ikväll heller...
Svarat på mitt brev från Donna i england och gått en minirunda med annie, annars har jag inte gjort ett skit. Usch, imorgon är det skola också, nej tack! För väl att vi slutar halv tolv!

stackars rubrik

fotbollsmatch mot kalmar ifk f96 imorse, förlorade med 2-1 men helt okej iaf.
Har packat till mammi och sådär nu och ska snart sätta på Glee, love it! Blir hämtad snart och förhoppningsvis får jag träffa min lille boyfriend ikväll :)

omg vad jag är trött

tog bussen till fia i algutsrum idag! såg på '27 dresses' och spelade kort i mängder. Pappa hämtade mig sen och så åkte vi till familjen danielsson i nybro, där har man alltid lika kul varje gång! Ska lägga min NU!, fotbollsmatch imorgon ni vet.. Har inte tränat på evigheter och speciellt inte utomhus, hur ska detta gå?.. Får inte glömma att ta fram understället heller.

god natttttttttttttttttt *zzzzzzzzzzzzzzz*


1 april?

HAHA, vilket skämt, jag har inte blivit lurade en enda gång idag och inte ens är det någon som har försökt! Jag är nästan lite besviken tror jag. ;)
Systeryster och jag myser framför talang med massa godis (y)
Imorgon ska jag sova läääääääääääääänge! Efter att gå upp kvart över fem några dagar ska det bli ganska skönt. Tyvärr ska jag ju med en buss till fia kvart över elva.. Fast att jag ska till fia är ju förstås kul!

RSS 2.0