världens bästa lag

först och främst, matchen mot craftstaden.
vi spelade vårt spel och det var väldigt jämnt även om dom var dubbelt så många som oss. Vi får iaf powerplay och där sätter fia bollen i mål! Sen hände lite grejer och det var världens liv och alla sker och ha det för sig konstiga grejer men som tur var lugnade sig sen. Fick ytterligare ett powerplay sen där Ida sätter 2-0! Matchen slutar till sist 2-1 efter att vi bara var sju spelare andra perioden. Ni kan aldrig förstå glädjen av att vinna mot dom, vi har alltid förlorat, med endast ett mål.. En rolig match helt enkelt och för en gångs skull med sjyst spel.

 

SILVER

efter 16 blåmärken/bulor/skrapsår/svullna öron, sju matcher med 9 spelare och min livs bästa match i bagaget kan vi inte vara annat än nöjda med en silvermedalj. Det var ju trots allt 96orna vi mötte!

Sorgligt att vi ligger absolut på toppen när säsongenär slut :/ Vi har gjort den här cupen så otroligt bra så det är bara att bocka och buga för varandra. Dagens match mor craftstaden är verkligen något att minnas, länge sedan jag var så glad!

 

Älskar er tjejer, ni är guld  värda <3


Kommentarer
Postat av: Mamma

Härligt jobbat. De var roligt att följa er kamp mot silvret. De var ni väl värda.

2011-03-27 @ 22:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0