kladdkaka <3

mår inge vidare idag heller, blir så sur! Idag blev jag ÄNTLIGEN klar med min väska i slöjden, gjord från en gammal kjol. Och vet ni, lillasyster tyckte faktiskt om den, det gjorde mig glad!
 
wow bra mobilkamera..
Har bakat kladdkaka idag också som jag ska äta snart! 

guttans att lata sig

 Har skrivkramp i handen, har skrivit novell och gjort matteprov i skolan idag! Är fortfarande förkyld så det blir ingen träning för mig ikväll :( har inga läxor förren till fredag så ikväll ska jag lata mig! Greys börjar om tio min, wihoo, hehe. 
Vill ni hjälpa mig vinna en volymtång? Gilla Salong Lockcenter på facebook och kommentera Hanna Palm på inlägget om denna tävling, tack på förhand! 
http://www.facebook.com/pages/Salong-Lockcenter/427857460572250?ref=ts&fref=ts

avundssjuk

Lillasyster vinner den ena tävlingen efter den andra, idag var det tredje dagen på rad som hon fått ett paket! Taylor Swifts parfym fick hon till och med! Jag vill också vinna.. Känns skönt att idag inte behöva göra något alls förutom scouterna! Och ikväll blir det pulkaåkning dessutom, det blir nog kul! Ska snart äta middag och se på greys!

loppisfynd och sena julklappar

Vid ett-tiden fikade mamma, jag oh syster på hemmagjorda semlor och sedan åkte vi in till stan och hälsade på farmor som sålde på loppis. Maria och jag hittade lite roliga saker! Vi fick våra julklappar av farmor som hon hade glömt var hon lagt, hihi. Vi har ätit fläskfilegryta och hasselbackspotatis, jättegott! Nyss kom filip och innan dess var Jocke, mamma och jag på öppet hus på malkars. Nu blir det kanske en till semla och tv hela kvällen!
Photo: #loppis#hatt
Photo: Sena julklappar!
Photo: Fyndar på loppis! @mariapalms
 

äntligen klar!

Igår vid halv elva blev jag klar med so-arbetet om Israel/Palestina, sex sidor långt blev det! Skönt att kunna lägga det bakom sig nu. Jag var hemma i fredags också och har nu åkt på en dunderfökyling! Filip kom i fredag också och vi satt mest i soffan hela kvällen och åt tacokyckling. Igår åkte vi in till stan och åt hotellfrukost! Mamma hde vunnit fyra fukostbiljetter så vi behövde bara betala för två, härligt med hotellfrukost!
haha nej, jag åt inte allt dett själv! Det är både mina och filips tallrikar! Jag åt också två våfflor, det är fin frukost det! Sen så åkte vi in till giraffen och jag köpte två bh och en sportbh, jättenöjd med dem! Filip åkte sen hem till sig och jag åkte hem och sov en timme. På kvällen såg vi Kalle och chokladfabriken, tycker det är en häftig film faktiskt! Så åt vi bakad potatis och såg på Ice Age 3. Idag var det tänkt att jag skulle åka upp till Filip och hänga med hans scoutkår till pulkabacken men jag mår inte så bra så han kommer ner i eftermiddag istället. Idag ska jag unna mig själv att bara ligga i soffan! 

sjuk :(

Igår efter skolan var jag och filip i pulkabacken med laget, ganska kul ändå men min träningsvärk har blivit ännu värre! När jag vaknade imorse hade jag jätteont i halsen så jag stannade kvar i sängen medan filip åkte till skolan. Så idag har jag bara sett på tv och framför allt jobbat med min so.. dumma dumma so, tredje extremt jobbiga so-uppgiften vi fått i nian! Har just sett greys och ärit pasta carbonara och ska fortsätt med so.. mamma tvingar mig damsuga också :(

träning snaart

vanlig dag idag, förutom att svenskan blev inställd så vi fick åka hem lite tidigare! väl hemma satte jag mig och jobbade med den dumma so:n och just nu kollar jag greys. snart ska vi äta lax till middag och vid halv åtta är det innebandyträning. det hat kliat i både ögon och näsa idag, förstår inte vad det är som jag är allergisk mot vid den här tiden på året? 

sjöland demokrati

Idag har det varit en helt vanlig måndag, vilket betyder tre och en halv timmes håltimme.. vi satt iaf och räknade matte då, så vi tog vara på tiden. So-lektionen idag var lite spännande faktiskt, hela klassen fick en uppgift: hela europa har översvämmat förutom Öland och det är bara vi här inne som överlevde och vi måste bilda en ny stat. Det bestämdes snabbt att det behövdes en ledare, mitt förslag var då att ha mer än en, så jag och två andra tjejer fick ansvaret att leda. Tyckte det var en kul och lite annorlunda uppgift men tyvärr var nte så många intresserade så det blev inte så mycket av det. När lektionen led mot sitt slut berättade läraren om hurmycket lagar behövs och citatet ´en stat kan bara med lag byggas´ eller nåt sånt. Det jag vill komma till är att vi ska jobba med rätten och samhället! Precis det jag vill jobba med och tyker är kul! Matteprov sista lektionen och det var busenkelt om men jämförde med hur svårt kapitlet var. Jag satsar på A i matte så det gäller att ligga i hela vägen nu! Åt mellis när jag kom hem och ska nu börja på nästa arbete med Israel-palestina som ska vara klart på fredag, vi som hade en spännande debatt om det i fredags! Snart börjar Greys också! Scouterna måste hinnas med också, ojoj

shopping

Bikinin i förra inlägget köpte jag på cubus för 280, blev helt överlycklig när jag såg att den fanns i min storlek, inte ofta det händer :( 
 
Tofflorna köpra på gina för 30 och byxorna var halva prisetpå, 175 på aima.
Vårjacka köpt på aima för100 kr, 600 ordinare pris!

full rulle

  • Hejhej! 70% rea  haft fullt upp! I torsdags fick jag ta bort pinnen på min tandställning eftersom min tand änrligen syns. Sedan kom caroline från sts som jag fixat till skolan för att prata om språkresor. De flesta var rätt skeptisktill en början men efteråt verkade många intresserade, och det vore ju kul! sedan åkte jag in till stan och åt på subway med malou och flippenhjärtat och sedan gick mallan och jag in till simhallen och jag använde mitt tiokort jag fick i julklapp. Jag simmade en km på 31 min, det blir bättre! Malou och jag hade ganska roligt åt en femtioårig gubbe i våtdräkt, som simmade hundsim! Mellan varje vända tog han ett bett på sin vitargokaka. Efter simhallen mötte jag upp mamma på plusgymnasiet. Plus, njaa.. jag ska definitivt inte gå där! I fredags åkte jag till filip efter skolan och lite senareblev det ölandsrevy! Mycket bättre nu än på genrepet. Igår gjorde filip och jag inte mycket, sov länge sedan åkte vi till pappa och packade för att sean åka till mamma. Vi gjorde inte så mycket sen förutom titta på tv med chokladpudding och chips och dipp (tjockisar!!) Idag har jag, filip och lillasyster vait i stan. Jag har fyndat en hel del så jag är på bra humör! Kom hem och åkte lite skidor i saxnäs och fikade där hos några kompisar. Kom hem och staplade upp den sista veden och hängde upp tvätt(jätteintressant för er att veta) och nu sitter vi i soffan hungriga som djur och så väntar vi på duschen.
  •  
    400 men med 70% så fick jag den för 120 på cassels
     
     
     
     

utvecklingssamtal

Idag har det varit en bra onsdag måste jag medge, trots att jag höll på att slå halvt ihjäl mig själv när vi skulle stå på händer på idrotten! Jag är dock vid liv som ni märker! Skolan slutade vid tre och jas skulle ha utvecklingssamtal vid fem, vad gör man? åker stökig buss hem och går 500 iiiiskalla meter hem och åker efter en halvtimme tillbaka till skolan, eller stannar man kvar och pluggar lite? Så jag traskade till Ica och köpte yoghurt sen satt jag och läste sista delen av ♥Hungerspelen♥ i två timmar. Utvecklingssamtalet var det snabbaste på mina tre år på skansen, endast 40 min! Mitt längst var 1 h och 45 min, då handlade samtalen om mig i 40 min sedan svävade min mentor ut på andra saker.. Iaf, handlade på hemvägen och sedan såg jag dagens avsnitt av Greys! Imorgon blir det fullt upp med tandis, sts-föreläsning, subway, simhallen och besök på plusgymnasiet! good night everybody!/tom bergeron haha
skryter lite om vårt fina pepparkakshus bara!

Greys <3

Nu ska jag titta på två avsnitt av greys anatomy och om bara en liten stund kommer Flippen!
Flippen=Filippen=Fille.K=hjärtat=älskling 
käkar mellis nu för guuud vad hungrig jag är, men snart blir det som sagt var mys framför tvn med hjärtat. 
Hatar fortfarande ipaden för att bilderna inte funkar. :(

MEN JAG BLIR SÅ ARGGGG

Var så pepp på att börja blogga nu när jag lätt kunde ta bilder med IPaden och ladda upp, men när jag nu skulle göra det funkar det klart som f** inte! Då kommer bara förra bilden upp, grrrrrrrr! Blir på så dåligt humör bara för det!  Har iaf tränat idag och så var det fotografering med laget. Jag förstår inte var den konstiga minen kom ifrån, det fotot förstört japp,japp. Vi tog enskilda foton också, det var på tiden för de senaste enskilda bilderna års sedan 09/10 haha. Kollar nu på outsiders, det finns verkligen märkliga människor! Men det behövs olikheter här i världen! God natt
 
 

Nu är jag tillbaka!

Nu ska jag blogga igen! På bilden är det jag 'håret' och lillsiss mariapalm.blogg.se. Mycket har hänt sen sist som ni förstår! Vi vann innebandyn med klassen sista dagen förra terminen, jag hade en jättebra jul och ficka superbare julklappar t.ex simhallskort, glee och biljetter till Eurovision singel contest i maj, wihoo! Firade nyår hos min älskling och så. Just det vi har haft ettårsdag också, jättemysigt, snart har vi varit tillsammans i ett år och två månader. Och idag är det bara en månad till jag fyller år och får börja övningsköra, yeye! gothia har jag varit på med ju! Gick så där i gruppen men vi vann b-slutspelet! Fick spela lite back i brist på folk och det gick OK tycker jag. Idag var det match mot värderån hemma och vi vann med 8-0, har väl inte så mycket att säga mer. Nu sitter jag och Maria och ser vårt femte avsnitt av ghost wisperer idag. Filip åkte hem gör någon timms sedan så jag har gjort lite läxor i reklampauserna och så. Imorgon börjar en ganska händelsefull vecka, kan bli bra ändå! 

RSS 2.0