Fullt ös!

kom hem sent inatt, men filmen var bra! Inte vanligtvis min typ av film men den var väldigt bra! Lite läskig ibland och en väldigt speciell typ av film, men den var verkligen bra!
Har idag varit hos doktorn och kollat upp min mage, har troligtvis magkattar, men jag mår bättre idag! Sotaren är här nu, lite skum typ..
Taggar nu igång inför Fullt ös ikväll! :D

Jag älskar dig


underbar känsla

några bilder som min fantastiskt duktiga fotograf till lillasyster tog på min konfirmation! http://barfotaflickan.blogg.se/


biotime!

Har idag varit inne hos farmor som sålde på loppis i folkets park i Kalmar. Hjälpt pappa få av grässklipparen av släpade, haha det var krångligare än man tror ;) Har legat på soffan hela eftermiddagen men nu ska jag och älskling på bio! Hungerspelen, äntligen!


stan med filip idaaaag

Var hemma från skolan igår med, jag har fortfarande ont i magen! Vilket innebär att det inte blir någon smålandsuttagning för mig imorgon! :'( Jag har mått lite bättre idag så Filip (som btw har fått körkort nu!!!!!)  och jag åkte in till stan. Försökte hitta både skor och bikini, men förgäves.. ååh! Hittade däremot lite kläder till valborg, är sjukt taggad! Vi har sett på film nu och snart blir det tacos. Trevlig kväll!

ont i magen igen

Filip var här igår och jag fick under kvällen jätteont i magen, gick till skolan i hopp om att det skulle bli bättre men det blev det inte så jag fick åka hem.  Hoppas på att kunna gå i skolan imorgon, men då måste jag plugga och det känner jag inte jättemycket för.. Håll tummarna för att jag mår bättre snarast!

I miss my boy!

spola fram tiden lite tack!

I söndags var den nattvarden och det sista som hade med min konfirmation att göra! Lite dystert att det är över, men nu får jag en mer ledig dag i varje vecka! Åkte hem till Filip på eftermiddagen och hämta min jacka jag glömt i algutsrum. Igår var det scouter osv, Morgan och Ola-Conny gjorde min dag! ♥ Idag hade jag sovmorgon och innebandy efter skolan så jag är självklart jättetrött, har dock ett muntligt prov i hemkunskap imorgon som jag ska plugga på nu!

blev taggad i denna på facebook..


JAG ÄR KONFIRMERAD!

det är inte klokt vad tiden gått fort! känns som igår som vi satt där första konfaträffen, en torsdag i september. Jag har lärt mig massor och jag tycker det har varit en intressant och framför allt väldigt rolig tid! Vi hade vår redovsning/ teatrar på konfirmationen och det gick bättre än vad jag någonsin förväntat, det var kul. Det var en underbar känsla ska ni veta! Efteråt åkte hela släkten hem till pappa och vi åt mat och tårta. Jag fick massa fina konfirmationspresenter som t.ex bestick, glas, pengar, klocka, halsband och en fin ring av min söta pojkvän! Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt, det är så skönt att bara vara liksom!


så fin han är, min älskling! ♥

nu blir det skärpning

vill ni höra om hela långa parisresan? Tror ändå inte det är någon som skulle läsa allt men jag kan säga att det var en upplevelserik resa! Det var mysigt att göra något med bara mamma och maria. En sammanfattning av resan- buss, regn, baguetter, crepes och kö! Kom hem hit vid ett på natten mellan fredag och lördag och sedan kom min saknade älskling tidigt på på lördagen som sedan blev en slappag. I söndags var vi inne i simhallen! Den här veckan har jag pluggat en del, varit på sista innebnadyträning där vi fick lite info om nästa år. Personligen tyckte jag den planen sög.. Igår var jag och klippte mig och slingade utväxten! Älskar att vara nyklippt och nyslingad! Filip kom sedan också och sov här inatt (snäll mamma). Idag var alla åttor på teater. Den var rätt bra faktiskt, den handlade om miljön. Har också varit på konfa idag, kan inte fatta att jag konfirmeras på lördag!! Nu ska jag packa till pappa!

Bremen, Tyskland




disneyland



bara en dag kvar nu!

idag har vi varit i notre dame-kyrkan. Det var måånga trappsteg upp till klockorna! Vi gick också in i kyrkan som var väldigt stor och fin och där inne stod en kör och sjöng, det var så vackert så man fick rysningar! Vi hann också med en TRE TIMMAR lång väntan i kö för att komma upp i eiffeltornet.. Men det var det värt! ilken utsikt alltså, helt otrolig! Man är så högt upp att till och med jag började li lite höjdreädd, det brukar jag aldrig annars vara! Har smäckt i mig en oh annan crepes med nutella idag också, mums!! snart ska jag ta mig ett bad och sen ska vi sova, imorgon är det sista dagen här och den ska spenderas på disneyland! på kvällen sätter vi oss på bussen hem..

Paris, Frankrike!

jag överlevde bussresan trots allt, men man har en aaaaning ont i svanskotan efter det! igår var på disney studios, riktigt häftigt är det där inne och vi fann en riktigt super begochdalbana! Vi sov riktigt gott inatt! Idag har vi varit på rundtur i Paris och sett eiffeltornet, notre dame, louvren mm. Har varit rätt mysigt! sitter här nu och försöker prata med älskling på skype, går tyvärr inte så bra :( imorgon blir det ännu en dag i paris!

@ malmö

ojoj vad tiden går! redovisningarna i onsdags gick finfint, jag är så nöjd! blev påskmiddag på eftermiddagen med kladdkakemuffins till efterrätt. Blev sedan påskäggsjakt ute i trädgården, så finurliga dom är pappa och Märit (mest märit?;)  I torsdags hade vi lite tipspromenad i skolan med d2, vi behöver ju inte nämna hur det gick.. men det var lite mysigt, med korvgrillning och allt! Vi såg klart Nyckeln till frihet på svenskan, riktigt bra film! Ett litet engelskaprov blev det också innan vi fick lov. Blev också kyrkan i torsdags och bestämde mig då för att vara lite miljövänlig och få lite kondition så jag tog på mig löparskorna och sprang de fyra-fem kilometrarna hem, härligt! Igår kom mitt hjärta hit och vi åkte in till stan med mamma och lillasyster. Köpte en keps (äntligen), en sportbh, nya fejkconverse och lite nya underkläder! Klockan hann bli rätt mycket innan vi kom hem så kvällen gick åt till mer påskmat, packning och fixa musik till nya MP3n! Vi ett-tiden idag fick jag tyvärr säga hej då till min pojk som jag nu inte kommer få se på en vecka :( men det är det ju värt, för vet ni vart vi ska? PARIS!!! hur underbart? nu äntligen blir det av! åkte buss hemifrån till kalmar, tåg från kalmar till hovmantorp, därifrån buss till alvesta och till sist tåg till Malmö där jag nu sitter på Scandic-hotellet och tar det lugnt. Imorgon ringer klockan vid sex och imorgon kl åtta går BUSSEN till Paris! 24 timmar i buss, taggar! så vid åtta på måndag morgon vaknar vi upp i Paris och det är dags för disneyland! Håller tummarna för att det finns Wifi på hotellet så jag kan blogga och berätta mer! Glad påsk på er alla, ha ett underbart lov! (trots snö som vissa tyvärr har..)

massa, underbar och ännu mer underbar innebandy!

En fullproppad helg är vad jag haft, så förbered er på ett långt inlägg!
I fredags sprang vi 5 km på idrotten, kom hem och laddade upp inför Fair play med finaste pojken och sedan var det matchstart 19.20 mot Vetlanda. Det var en ganska orättvis match då vi tyvärr förlorade med 3-2, vi fick inte in bollen helt enkelt. Vi tog nya tag och laddade upp för ölandsderby mot Mörbylånga, något som vi lyckades väldigt bra med, 5-1 till oss. Filip och jag kom i säng vid tolv och sedan rinhde klockan halv sju. Halv tio började första matchen mot Cl. Vi kämpar på bra mot deras divission 3-lag med förstärkning med tre divission 1-spelare, och slutresultatet blir 4-2 till dom. Andra matchen spelas mot Cl:s 97-lag som vi vinner med 6-0. Sista matchen spelas mot sandbäckshult, laget vi snodde på serievinsten. Nu var det äntligen dags att slå dom och bevisa att vi förtjänade serievinsten! Och visst gjorde vi det, äntligen! 9-1 står det på tavlan när slusignalen går. Tyvärr gick det inte som vi ville i matchen som spelades bredvid och vi blev trea i gruppen, vilket betydde kvartsfinal. Mörbylånga fick stå för motståndet och vi gör ingen vidare match alls. Tror jag aldrig varit så arg på en motspelare förut... Vi vinner iaf matchen efter mycket om och men på sudden-straffar! Semifinal mot vetlanda igen, den här gången spelar vi bra och det var vår tur att vinna vilket vi gör med 4-1! Final mot cl igen! 0-0 i första perioden och Cl började bli lite nervösa. Men de var helt klart bättre och piggare än oss och de vinner med 2-0. Men tvåa är inte dåligt och jag  tycker ändå att vi gör en underbar insats hela laget i säsongens sista matcher och vi har framför allt väldigt roligt! Kommer, som vanligt, sakna innebndyn otroligt mycket! Men jag har ju elevens val, och jag måste ju fortsätta träna så jag är på topp sista helgen i april då det är smålandsuttagning! Blev dock ingen elevens val för mig idag, tog läxläsning istället, hat två redovisningar som ska göras klara till imorgon! Så det är nog bäst att jag börjar plugga nu..


RSS 2.0