En dag på djurparken

Imorse kände jag mig duktig och gick upp tidigt för att träna. Sedan drog jag och systeryster till djurparken för en dag tillsammans. Tänk att jag har jobbat där hela sommaren men inte ens sett halva parken ännu. Det blev det dock ändring på idag! Vi började hos djuren, och vi gick såklart in till getterna.


De skulle envist upp och hoppa på oss så vi var ganska skitiga när vi gick därifrån..
Den här kamelen blev väldigt närgången, till och med så vi fick backa undan, vi visste inte om vi skulle våga klappa den.


Vi hade turen att gå förbi aporna när de skulle matas, så det fick vi prova! Men när vi insåg att det var LEVANDE maskar och larver vi skulle mata dem med var det kanske inte lika kul längre, men vi gjorde det!
Sedan gled vi runt på nöjesfältet en stund.

Vi åkte såklart pariserhjulet!Kan ni tänka er, jag vågade åka den här! Sjukt läskigt till en början men så otroligt kul sen när de värsta panikkänslorna lagt sig. Och ja, den gick betydligt högre än på bilden.
Vi köpte såklart glass uppe i glassbaren och hälsade på dem jag jobbar med.
Vi gick också in till lemurerna. Alltså de är så obeskrivligt söta. En lemur står just nu högst upp på min önskelista. En aning udda kanske, men ja.
En fantastiskt lyckad dag med perfekt väder och inga köer i parken! Så kul att göra något tillsammans med Maria, ikväll somnar jag gott!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0