Göteborg med uggla, Liseberg och shopping

Halv ett igår var vi framme på hotellet Scandic Europa precis intill nordstan. Vi checkade in och sedan åt vi buffé. Klockan tre startade Magnus Ugglas show Magnus den store på Rondo. En blandning av stan-up och spelning av hans låtar. Showen skulle på så vis skildra hans liv. Man märker att han inte är komiker i vanliga fall och jag hade gärna sett att han spelat lite fler av sina låtar, men annars var det riktigt bra! Flera gånger som man skrattade i flera minuter efteråt och slutet när han drog igång sina mer kända låtar var det ordentligt tryck där inne. Värt att se allihopa!


Efter detta traskade vi in på Jul på Liseberg som ligger alldeles intill. Väldigt mycket folk och väldigt mycket fin belysning. Där inne har dom nu bl.a en isbana och massor utav småbodar som sålde olika saker tex hantverk, choklad, stickat osv. Även en del karuseller var öppna. Det enda som saknades var snö!








Vi traskade vidare till jensens bofhus där vi åt middag. Servicen var inte den bästa men himmelskt vad gott det var! Jag åt oxfilé med potatisgratäng och deras chokladmouse till efterrätt, utsökt!


Idag åt vi en stadig frukost på hotellet innan vi spenderade fyra timmar på nordstan. Har nu köpt alla utom en julklapp, så skönt att ha det färdigt, en hel månad i förväg till och med! Det var en långsam resa hem så nu ska det bli skönt att sova i egna sängen! Tackar för en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0